Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר רכב ברלינגו שלי כתוב להניע רק עם הסטרטר. האם יש לזה הסבר? כי לפי ההגיון למה לא לתת לכח המשיכה בירידה לעשות את העבודה (מאחר ואני רגיל לזה ממכוניות ישנות שהיו לי) או שבמכוניות החדשות יש בהתנעה רגילה משהו שאין בדרדור?

פורסם

שאלה קצת הזויה- למה לדרדר רכב כשיש סטארטר?

בכל אופן, התנעת רכב בדחיפה עלולה לגרום לשריפה (רכב המצוייד בממיר קטליטי).

פורסם
למה כן לדרדר בירידה?, ואם האוטו לא יניע, אתה יודע שיהיה קשה לבלום שהמנוע כבוי.

הוא לא מתניע באמצע הר בירושלים.

וגם בלי משאבת ברקס אפשר לבלום.

----

פורסם

ד"א, ברלינגו זה דיזל וכדי להניע אותו על מנוע קר מחממים את הצילינדרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכבים עם מנועי דיזל לא מומלץ להניע בדחיפה\ירידה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמעתי שמדובר משהו לגבי סתימת הממיר בגלל דלק שלא נשרף, ועדיין לא הבנתי מה ההבדל לעניין זה אם זה בדרדור או בסטרטר. וברור שבכ"א צריך להמתין עם חצי סוויץ' בשביל החימום קדם התנעה בדיזל. ואגב אני כן בירושלים, אבל אפשר לבלום כראוי בלחיצה הראשונה, במנוע כבוי. אחרי לחיצה ראשונה צריך הרבה כח. אמנם מי שיודע להניע, לא צריך להגיע למהירות בעייתית. וכמובן לא מומלץ בכביש עם תנועה. בינתיים אני נמנע, אבל תמיד עם סימן שאלה.

ומה ההבדל בין דיזל לבנזין לגבי זה?

פורסם
שאלה קצת הזויה- למה לדרדר רכב כשיש סטארטר?

פחות בלאי לסטרטר? תיאורטית לפחות, ככל שתשמתמש בסטרטר פחות, הוא יאריך ימים יותר.

פחות פריקה מהמצבר? אורך חיי מצברים וסוללות נטענות נקבע ותלוי בין היתר במספר מחזורי הטעינה, רמת הפריקה והטעינה וכיו"ב.

בכל אופן, התנעת רכב בדחיפה עלולה לגרום לשריפה (רכב המצוייד בממיר קטליטי).

מתוך סקרנות לשמה, האם זה אומר שבמקרה של רכב ללא ממיר קטליטי, אין בעיה להניע בדרדור?

לעניות דעתי, אני לא רואה הבדל בין השניים. סטרטר מסובב את המנוע עד שהוא מתחיל לפעול באופן עצמאי והנעה בדרדור עושה את אותו הדבר בדיוק.

אשמח לשמוע תשובה מקצועית

פורסם
הנעת רכב בדחיפה גורמת לזעזועים חזקים לתושבות המנוע
שמעתי פעם מישהו אומר את זה, אז אני רואה שיש לזה בסיס.

ואנו מחכים לתשובות מלומדות לגבי שאר הבעיות.

פורסם

שמעתי שזה יכול להקפיץ שן בטיימינג.המומחים יכולו להרחיב על זה האם אמת הדבר.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...