Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בגלל שעת השידורים בצהרים כשרובנו עובדים לא מאפשר לנו לצפות ועקב כך הרייטינג נמוך,

אם אחד כמוך דובי שהוא גם בעל ידע(כבוד), גם עיתונאי וגם בעל קשרים היה מרכז את המספרים ומגיש אותם בטוב-טעם לא הינו צריכים להרגיש מקופחים.

לפי דעתי שידורים חוזרים רק יגדילו את הפרסום , הריטינג והשקעת הערוצים .

חבל !

לילה טוב

אסף ש.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אשמח להפניה לטורנטים.

אני אישית מקליט ורואה בערב.

מהיום יש בבית YES MAX אז אין יותר בעיה של שינוי ערוץ בזמן ההקלטה ע"י בני בית אחרים.

כמובן שיש לזה עלות.

גם מנוי לערוץ 5+ עולה.........

לא אמרנו שספורט מוטורי זה עסק יקר? :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני דווקא כן זוכר שהיו מירוצים שRTL שידר שידור חוזר בשעות מאוחרות שלנו בלילה

חוץ מזה אני לא חושב שערוץ הספורט הוא גורם רווחי-הוא מונפול!

כל כמה שנים החבר'ה שם פותחים ערוץ חדש כדי שאנשים יאלצו לשלם עוד כסף כדי לראות כל ליגה עכשיו

בגלל שאין תחרות הם עושים מה שבראש שלהם

דווקא אני חושב שאם יפתחו ערוץ רק של ספורט מוטורי עם שידורים חיים וחוזרים אני בטוח שאנשים יסכימו לשלם על זה כדי לראות פורמולה 1 כמו שצריך כולל שידורים חוזרים(כמו שיש אנשים שמוכנים לשלם כדי לראות את המשחקים של הליגה בארץ)

ככה אם יגבו כסף עבור הערוץ החדש יהיה את המימון הנדרש לעשות גם שידורים חוזרים ופרשנות(אולפן+ניתוחים) כמו שצריך ולא להתחיל את השידור 5 דקות לפני האקשן

מי בעד? אשמח לתגובות על הרעיון :roll:

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

דיברו פה על רייטינג.

אישית אני מקשר חלק נרחב מהנושא לפרשנות.

בעונה הקודמת השתדלתי לצפות בכמה שיותר מרוצים, וכמות השטויות שיוצאת מהפה של אלי אילדיס פשוט מדהימה.

צריך פרשנות מקצועית ועניינית.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

דווקא אני חושב שאם יפתחו ערוץ רק של ספורט מוטורי עם שידורים חיים וחוזרים אני בטוח שאנשים יסכימו לשלם על זה כדי לראות פורמולה 1 כמו שצריך כולל שידורים חוזרים(כמו שיש אנשים שמוכנים לשלם כדי לראות את המשחקים של הליגה בארץ)

ככה אם יגבו כסף עבור הערוץ החדש יהיה את המימון הנדרש לעשות גם שידורים חוזרים ופרשנות(אולפן+ניתוחים) כמו שצריך ולא להתחיל את השידור 5 דקות לפני האקשן

מי בעד? אשמח לתגובות על הרעיון :roll:

אני בעד!

על ערוץ כזה הייתי משלם...

על 99.9% כדורגל ו0.1 F1 אני לא מוכן לשלם גרוש.

דובי, האם יש מספיק תוכן להעמיד ערוץ שכזה? באופן כללי...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

חברה אתם לא יודעים מה אתם מדברים

אני בעניין פורמולה 1 הרבה שנים ואף הייתי בכמה מרוצים במסלול עצמו עם כל הרעש והריח.

ועכשיו לנושא השידורים - כמה אנשים אתם חושבים שיש שרואים את המרוצים שאתם חושבים שהם יכולים לשלם עבור ערוץ יעודי לספורט מוטורי. המספר הוא מזערי ואם היו דמי שימוש חודשיים לערוץ כזה אני מעריך שכדי שיהיה לטלוויזיה כדאי העלות היה כמה מאות שקלים לחודש לפחות.

כלומר אנו צריכים להגיד תודה לאלוהים שיש לנו שידור ישיר עם כל הבעייתיות שלו ולא לראות מרוצים בגרמנית

אני יודע שאלי פולט הרבה שטויות אבל אתם צריכים לזכור שהוא בסך הכל נמצא כאיש הצבע לשידור ושבועז שהינו ידיד אישי שלי הוא הפרשן ונכון שלפעמים בועז גם טועה ואתם צריכים לדעת שהם משדרים מאותו שידור שאנו רואים בלי שום מידע נוסף וזה בכלל לא קל תמיד לעקוב אחר מרוץ במהיריות כאלה בתנאים שבהם הם עובדים.

לכן אני שוב חוזר ואומר שאנו צריכים להמשיך להודות לערוץ על כל מרוץ שהוא מעביר לנו בשידור ישיר מה לעשות שאנו עדיין מועטים לעומת ענפים אחרים כמו כדור רגל וכדורסל.

ג'י

פורסם

מכובדי חובבי מרוצי פורמולה1.

למיטב זכרוני ערוץ הספורט שידר בעבר שידור חוזר של המרוץ בשעות הערב של יום המרוץ או למחרת,

כך שכל חובבי הספורט המוטורי שלא יכלו לצפות בשידור החי -

בשעות הצהריים(מרוצים באירופה) או בשעות הבוקר (מרוצים מאוסטרליה ומזרח אסיה).

יכלו לצפות במרוץ להנעתם.

איל

פורסם

אני בטוח שיש כאלו שגם בהחלט ירצו לראות מגזין על הWRC שיהיה כמו שצריך ולא השידור שיש בערוץ 1 ועוד כל מיני תחומים אחרים

jayben אני חושב שאתה מזלזל בתושבי מדינת ישראל

אוכלוסיה של 7 מיליון איש ואתה חושב שאם יהיה ערוץ מוטורי אז לא יהיו צופים???

אם כך אין סיבה להעביר חוק ספורט מוטורי כי אף אחד לא אוהב את הספורט לפי דבריך ותאמין לי שיש ערוצים בתשלום שאני בטוח שהרייטינג שלהם הרבה יותר נמוך מהצפי של הערוץ המוטורי

דובי תגיד אתה בעד הרעיון?? אל מי כדאי לפנות בנושא זה? האם ישקלו ברצינות את העסק?

נ.ב.: נשמח לראות אותך מופיע בתור פרשן ומגיש בתוכנית ובמירוצי פורמולה 1! :)

"!!!winning is winning

פורסם

ל dtourist

אין לי מושג מי אתה לפי שם המשתמש שלך אבל שמי ג'י בן-ארי יושב ראש מועדון המרשלים הישראלי ומרשל ראשי במועדון מרוצי ישראל ומתעסק בספורט מוטורי מאז שנות השמונים.

חוק ספורט מוטורי חוקק בגלל קומץ משוגעים שהצליחו בהטרדתם את הרשויות להעביר את החוק סה"כ יש כמה מאות ספורטאים בכל ענפי הספורט המוטורי בארץ

אמש היה ארוע באלטרנטיבי שאורגן ע"י דובי ונכח שם בועז ודיברתי איתו והרייטינג הגבוה ביותר של שידור המרוצים היה משהוא כמו 1.7 אחוז שתוכנית הדגל של הערוץ חדשות הספורט משיג 2 ומשהוא אחוז אז אתה חושב שאני מזלזל בתושבי ישראל שלא ישלמו פשוט אין מספיק שמתעניים ובטח לא יכלו לשלם את העלויות שהחזקת ערוץ כזה רק לאותם משוגעים

מצטער שאני נשמע בוטה וכך הם פני הדברים אולי אחרי כניסת החוק לתוקף והמרוצים יצאו לדרך ויהיה סיקור טלוויזיוני (הסיקור הוא לא על חשבון הטלוויזיה אלה על חשבון המארגנים אם לא ידעת) אז אולי במקום מאות ספורטאים יהיו אלפי ספורטאים ואז אולי יהיה ערוץ רק לנו ובא ציון לגואל

ג'י בן-ארי

פורסם

אני יודע שאלי פולט הרבה שטויות אבל אתם צריכים לזכור שהוא בסך הכל נמצא כאיש הצבע לשידור ושבועז שהינו ידיד אישי שלי הוא הפרשן ונכון שלפעמים בועז גם טועה ואתם צריכים לדעת שהם משדרים מאותו שידור שאנו רואים בלי שום מידע נוסף וזה בכלל לא קל תמיד לעקוב אחר מרוץ במהיריות כאלה בתנאים שבהם הם עובדים.

ג'י

שלום,

הייתי חייב להגיב לדברים.

אני עוקב באדיקות אחר שידורי F1 כבר די הרבה זמן. הגיבובים שאלי משמיע בשידורים - כ"כ מביישים שאני בטוח שבועז מסמיק.

להגיד שהוא אומר שטויות תהיה מחמאה (ואני עוד לא מה"מלומדים" כנס ל- formula-1.co.il ותראה שאני עדין בניסוחי).

בועז טועה פחות, אבל הוא באמת עדיף (וגם מודה שטעה). עוד בעיה שיש זה שהם פשוט לא מוכנים לשתוק ולתת לצופים רגעי

חסד לשמוע את המנועים! גם כשאין מה להגיד, אלי מיודענו מתחיל בדיבורי "שכונה" הזויים וגורר אחריו את בועז. נמאס לזפזפ

ל RTL, אבל לפעמים אני מוכן לסבול גרמנית ולו בכדי לשמוע מנועי F1 צורחים לרפואה.

עוד דבר: לאלי ובועז יש לייב-טיימינג, שזה מעבר למה שיש לצופה הממוצע (ניתן בקלות להתקין). צפייה קצרה בו ובשידור, יחסכו

המון טעויות מבישות (אלי טועה, בועז מתבייש). לדעת את כללי הפורמולה - יחסכו עוד יותר מבוכות. להחליף שדרנים - יחסכו

את הכל.

פורסם

הקיצר המצב ממש על הפנים וכנראה שהמצב לא הולך להתשנות פשוט מבאס ומתסכל :evil::-(

"!!!winning is winning

• תוכן חדש...