Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה .... הכלב שלי :/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסוג דוג דה בורדו,

קוראים לו דיזל בן שנתיים וחצי,גזעי עם תעודות....

עדיין גור,

כלב טוב,בעל אופי מעולה,אוהב אנשים,אוהב ילדים, מחבב חתולים (ברוטב חצילים :wink:).....

רק לבעלי גינה,רק לאנשים שיטפלו בו באופן הכי חם והכי אכפתי שאפשר.

רק למישו שיאפשר לי מדי פעם לבקר אותו :/

כלב שמחוסן בזמן,וקיבל את היחס הכי חם....

חייב גינה,כלב עם הרבה ריר :)

מסוג דוג דה בורדו,יפיוף של ממש

להתקשר בהקדם,אני חייל וקצת קשה לטפל בכלב וקצת לחוץ

לקרוא שוב כל מה שכתבתי,מי שזה מתאים לו שיתקשר...

בין השעות 06:00 עד השעות 23:00 היום אפשר גם עד 1:00 בלילה....

מקס

0524012980

:(

DSC00642.jpg

פורסם

מקס , ב 7/2 הרעילו לנו את הכלבה שלנו , הדוג דה ברודו. ( כנראה טעות של המועצה המקומית )

קראו לה מיה אהבנו אותה כל כך , ואתה מכיר אותי דיברנו כבר שרצינו לזווג, בכל מצב אני אדבר עם המשפחה שלי אם זה יתאפשר אולי נאמץ את החמוד .

כי אנחנו תיכננו לקנות גורה חדשה , בכל מצב אני אהיה איתך בקשר.

שמתי תמונה שלה באותו היום שעשינו לה הפרייה מלאכותית.

03-06-07_2056.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כמ נקודות חשובות:

1. אם הוא גזעי עם תעודות פנה לרכז הגזע בניסיון למצוא לו בית. אם הוא ראוי להרבעה יש לו סיכוי למצוא בית אצל אחד מחובבי הגזע.

2. חצר זו לא חובה. דוג דה בורדו יכול לחיות יפה מאוד בדירה (אם מוכנים לסבול את הריור)

3. אין לך מה לבוא לבקר וכנראה שלכלב עדיף שלא תבוא. הוא ייתאקלם בלהקתו החדשה ובלי משהו שיזכיר לו (ריח) הוא ישכח אותך תוך יום-יומיים.

למי שחוכך, מדובר בגזע מאוד רגוע, טוב וחביב. מצד אחד, לא אגרסיבי, מצד שני, אף אחד לא יתקרב לבית שלך עם "מפלצת" כזו בפנים.

לגבי הרבעה - לא להרביע באופן פרטיזני.

הרבעה של כלבים גזעיים צריכה להעשות באופן מקצועי לאחר ביצוע כל הבדיקות הנדרשות, דרך החוג. אחרת התוצאות יכולות להיות עגומות מבחינת בריאות הגורים.

זאת מבלי להתייחס לבעיתיות של יצירת גורים ללא תעודות (גור שנולד ללא תיעוד לא יוכל לרכוש כזה בעתיד) ולשרשרת הגורים הפגומים (בריאותית!) שעלולה לצמוח מהם. יש מספיק כלבים נטושים שם בחוץ וכלבים "גזעיים" לכאורה הנמכרים לפראיירים. לא צריך לתרום לרעה החולה הזאת עוד גורים שאף אחד לא יירצה (אותם או אתה הגורים שלהם).

זה על אחת כמה וכמה נכון לגבי גזעים גדולים, כמו דוג-דה-בורדו.

נ.ב.

אני משתתף בצערך, זה צעד קשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחי היה מבקר את הארץ אחת ל שנה וחצי-שנתיים והכלב היה מזהה את הקול שלו מקומה רביעית ביום שהוא מגיע (וזה בכלל לא הכלב שלו)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

falou, אתה רציני לגבי בריאות הגורים?

כלומר, כלבים גזעיים לא יכולים להזדווג עם כל כלב שימצאו לנכון?

כיצד זה יפגע בבריאות הגורים? (מעבר לטיעון שאף אחד לא ירצה אותם כי הם כבר לא גזעיים).

פורסם

כיצד זה יפגע בבריאות הגורים? (מעבר לטיעון שאף אחד לא ירצה אותם כי הם כבר לא גזעיים).

מכיר את הסיפור על מה יצא אם איזה בחור ואחותו יעשו ילדים?

התערבבות של בעלי מאגר גנים קרוב \ דומה \ קרוב מידי [למשל, כלבים מאותו גזע] זה כמו מין בתוך המשפחה -

דברים טובים לא יוצאים מזה.

כן יוצאים מזה בעלי מומים, בעלי פיגור שונים, עיוותים וכו'

לכן בעלי כלבים גזעיים שרוצים להרביע את כלביהם כך שיהיו להם גורים גזעיים-אך-תקינים עושים את זה באופן מסודר כדי למצא כלב "כמה שיותר רחוק" מבחינת מטען גנטי מהכלב איתו הוא אמור להתרבות.

אגב, בכל פעם שמדברים על הרבעה של כלבים גזעיים אני לא יכול שלא להזכר בדוברמנית המפגרת שהיתה לי [תוצאה של הפריה גזעית לחלוטין, תחת פיקוח של וטרינר וכל המסביב]

מתוך 12 גורים שנולדו באותה המלטה שרדו 8, והגורה היחידה שהשכנים שלי לא הצליחו למכור היתה הגורה השחורה, המתוקה ובעלת הפיגור הקל.

כשהציעו לנו אותה כמעט שלא היססנו, היא היתה היתה יפיפיה אמיתית ועל אף שסבלה מכל מיני בעיות [מוטוריות בעיקר, אבל גם התנהגותיות] היא הצליחה לגדול ולחיות אצלינו כמעט עשר שנים. [לצערי גנבו לנו אותה]

אלה השני סנט שלי לגבי כלבים גזעיים.

ולמקס - אני באמת מאחל שתמצא לכלב שלך בית חם ואוהב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כואב הלב.

זכור לי שכבר פירסמת בעבר טרייד שאתה מעוניין למסור אותו לאימוץ. חשבתי שהתגברת על זה.

אני אתקע לעצמי סכין בלב לפני שאחשוב על משהו בסגנון

שיהיה רק טוב.

פורסם

משתתף בצערך... :-(

היה לי דוג דה בורדו לפני כמה שנים, כלב מדהים (אם כי קצת אהבל) אבל יפיוף אמיתי.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לכלבים גזעיים, בגלל המטען הגנטי הקרוב שלהם, יש בעיות גנטיות אופייניות לגזע (גם ליהודים החולקים תפוצה, דרך אגב...).

כל גזע והבעיות שלו, למי יותר ולמי פחות. ההרבעה הסלקטיבית משתדלת להמנע מהרבעה של פרטים שקרובים מדי גנטית ודואגת לבדוק שההורים אינם סובלים מבעיות הבריאות האופייניות לגזע. כמובן שלא די בכך שהתכונה לא מפיע אצל ההורים כדי להבטיח שלא תהיה אצל הצאצאים, אבל משתדלים. יש זיווגים שהם אסורים בתכלית. לדוגמא, ידוע שהרבעה של רועים אוסטרלים מצבע Blue Meryl (שני ההורים) יוצרת גורי בצבע White Meryl, שסובלים באחוז גבוה מחירשות ועיוורון.

כמובן שאם רוצים להשביח תכונות מסויימות לחיוב, אז בוחרים פרטים שנושאים את אותן תכונות (חיצוניות או תכונות אופי/טמפרמנט).

כמו כן, יש גזעים עם בדיקות ספיציפיות לגורים, כדי לחזות בעיות עתידיות.

אבל אנשים לא מבינים בזה כלום וחוסר ההבנה הזה הוא מה שגורם לאנשים לקנות בהרבה כסף גורים משמגיעים ממטחנות גורים במזרח אירופה (בהן מוחזקות כלבות בכלובים כמכונות השרצה). גורים שהופרדו מוקדם מדי מאימם (מה שגורר בעיות התנהגותיות עם כלבים אחרים), שסובלים מבעיות בריאות שונות ולעיתים (אולי במקרה הטוב) הם רק נראים גזעיים ולמעשה מעורבים.

כלב גזעי לא קונים לא ממטחנה ולא מחנות חיות.

כלב גזעי קונים ממגדל מורשה ורציני.

ואם אתה אוהב כלבים תקנה מאחד שגם אוהב את הכלבים שלו ולא מתייחס אליהם כאל סחורה נטו.

אצלי בשכונה יש פראייר שקנה "פאג גזעי" מחנות חיות וקיבל פינצ'ר עם פנים של פאג. אבל לפחות בריאותית זה אולי עדיף על פאג אמיתי ולא מתועד (כי הם ממש סובלים מהמון בעיות, כמו כל הגזעים שמורבעים כדי לטפח תכונות מראה חסרות סיבה עניינית).

והכי טוב, אין לך סיבה מובחנת ורצינית ללכת דווקא על גזע מסויים - אמץ מעורב ותחסוך (הרבה) כסף וכאב ראש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קנה מעורב ותחסוך כסף וכאב ראש

אין צורך לקנות כלב מעורב, יש לא מעט כלבים באגודות לבע"ח כגון: "תנו לחיות לחיות", "SOS חיות", "צער בעלי-חיים" ועוד.

בוא לא נשכח גם את הגורים שננטשים ע"י אימם וחיים מטוב ליבם ורחמנותם של תושבי הסביבה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...