Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מפסיקים למכור אוקטן 96 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מתדלק את הרכב בבנזין 96 והוסבר לי שאין כל בעיה לעבור להשתמש ב95 (מכיוון שמכירת 96 תופסק בכל התחנות בזמן הקרוב) לכל היותר מכוונים את מערכת ההצתה(כיוון פלטינות במפלג) ואם יש צורך גם את הקרבורטור

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני מתדלק את הרכב בבנזין 96 והוסבר לי שאין כל בעיה לעבור להשתמש ב95 (מכיוון שמכירת 96 תופסק בכל התחנות בזמן הקרוב) לכל היותר מכוונים את מערכת ההצתה(כיוון פלטינות במפלג) ואם יש צורך גם את הקרבורטור

שלום רב!

אין לך בסיאט איביזה שלך פלטינות, וכפי שכבר ציינתי אין צורך לשנות דבר לא בכוון ההצתה לא בקרבורטור, ובוודאי לא בכוון

הפלטינות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הרכב, מ-92 הינו ללא ממיר קטליטי לידיעתי, אך בבטחה הינו הזרקה ולא קרבורטור. זאת אומר באחריות.

נבדק הרגע: הזרקה for sure, לא הצלחתי לראות ממיר קטליטי. הדבר היחידי שנותר לשאול האם מעבר חד וחלק

ל-95 או שמא תןסף וכו' וכו'. בתודות

פורסם
נבדק הרגע: הזרקה for sure, לא הצלחתי לראות ממיר קטליטי. הדבר היחידי שנותר לשאול האם מעבר חד וחלק

ל-95 או שמא תןסף וכו' וכו'. בתודות

ניתן במעבר חד וחלק לעבור לאוקטן 95, ברכב של אמך, שהוא בעל הזרקה, ללא שום תוסף כלשהו, וללא כוון מקדים כלשהו.

בברכה

צביקה

פורסם
ניתן במעבר חד וחלק לעבור לאוקטן 95, ברכב של אמך, שהוא בעל הזרקה, ללא שום תוסף כלשהו, וללא כוון מקדים כלשהו.

בברכה

צביקה

אני מודה לכב' על התשובה המהירה. בברכת שבוע טוב.

פורסם

מה עושים עם המכסחות דשא שעובדות על דלק 96?

יש לי מכסחת משנת 92' ואני ממלא לה דלק 96. האם אפשר לעבור גם שם ל- 95?

פורסם

גיא התשובה היא כן, גם במכסחת דשא ניתן לעבור לאוקטן 95 !

עוד מעט יכנס ההוא עם הטוסטוס, שמתדלק עם שמן ודלק, וישאל האם הוא יכול לעבור לאוקטן 95, מה יהיה?

בברכה

צביקה

פורסם

בוודאי שיש למכסחת דשא מאייד,אך יש לה מנוע דו פעימתי שפועל על תערובת דלק ושמן.

במכוניות ישנות יחסית,כלומר מסוף שנות ה 70' ומטה יש להוסיף אשלגן בכל תידלוק.

כך אני עושה בוולבו 144 שלי בכל תידלוק.

ממש לא נורא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שאלה זו מתייחסת למעשה לכל סוג רכב:

האם בנקודת זמן אחת תתאפשר המצאות אוקטן 95 + 96 באותו מיכל?

שהרי לא אמתין/נמתין להירקנות טוטאלית של המיכל מהאוקטן "הישן" על מנת למלאותו ב"חדש".

בתודה.

פורסם

בוודאי.

אם כי אני מניח שברכב שיש בו ממיר קטליטי אין לדלק באוקטן 96 מה לחפש במיכל.

פורסם

באודי 80 המוזרקות מתחילת שנות ה 90' לא היה ממיר ולא היה בעייה לתדלק אותן בדלק באוקטן 96.

בעיקרון המנוע יכול לפעול גם על דלק נטול עופרת,ובדגמים שנימכרו בגרמנייה שצויידו במנוע זהה הותקן ממיר קטליטי.

אתה יכול לעבור בשקט לדלק 95.

פורסם
בוודאי שיש למכסחת דשא מאייד,אך יש לה מנוע דו פעימתי שפועל על תערובת דלק ושמן.

במכוניות ישנות יחסית,כלומר מסוף שנות ה 70' ומטה יש להוסיף אשלגן בכל תידלוק.

כך אני עושה בוולבו 144 שלי בכל תידלוק.

ממש לא נורא.

יש גם מכסכות דשא 4 פעימות, גם זולות יחסית. תאמינו או לא, אבל נושאי זיהום אוויר, רעש ועשן הגיעו גם לתחום הזה.

בפעם הבא שתבקרו במחלקת גינון בהום סנטר או ב ACE, שימו לב, שעל רוב המכסחות מופיע 4T על המנוע.

----------

לגבי השאלה המקורית - שנת המפנה היא 1988, כלומר כל רכב שיוצר אחרי 1988, ויש לו תקינה אירופאית, יכול לרוץ על דלק נטול עופרת.

רוב היצרנים נערכו כמה שנים לפני, ומנועים שפותחו בשנות 1983-1984, גם יכולים לרוץ על דלק נטול. מנועים, שפותחו קודם לכן חייבים עופרת או תחליפי עופרת.

• תוכן חדש...