Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בעניין הגיוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרבי זה הכי אחי. לא.

(יודבתניק לא חייל, עד מתי 12 שנות לימוד).

כדי שאתה תוכל לישון טוב בלילה, ולהתכונן למבחני הבגרות שלך בלי חשש שמחר אנשי חיזבאללה ודיויזיות סוריות יכבשו לך את ישראל צריך אנשים קרביים, אנחנו עדיין לא גרים ב "שוויצרלנד" אנחנו צריכים לוחמים וכמות נכבדת של חיילי מילואים.

לא יודעת מי ואיך חינכו אותך, ואני גם לא באה לשפוט, אבל אצלנו בבית אנחנו הולכים מתוך מטרה לתרום וכמה שיותר, זה המעט שאנחנו יכולים לתת עבור המדינה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים יקרה.

כנראה שלא שמת לב אבל יש כמה שורות בין 2 משפטים אלו.

אמרתי לבחור שיעשה חשבון נפש עם עצמו וכך יוכל להחליט אם הוא רוצה להיות לוחם. או שהוא רוצה להיות תומך לחימה.

יודבתניק שמורעל קרבית והולך לשרת את העם שלו (לא, לא את המדינה).

ד"א ראי אשכול מתחת אולי תוכלי לעזור לי.

פורסם
תשמע אתה נראה כמו פולני אמיתי (בלי להעליב את העדה)

גם ללכת לבריכה זה מסוכן, ובטח לנהוג , או כל דבר אחר.

"יש יותר סיכוי שתהיה לך תאונה בדרך לשדה תעופה מאשר שהמטוס יתרסק"

אתה יכול לשרת כתומך לחימה ולהיהרג חס וחלילה מתאונת דרכים... אי אפשר לדעת

אתה ממש לא מעליב את העדה שלי כי אני מרוקאי שלם!

ודווקא אני בנאדם שלוקח סיכונים בחיים , אם לא הייתי לוקח אז לא הייתי מוציא רשיון לקטנוע בגיל 16 (ויש להגיד שנהגתי בזהירות רבה מהסיבות שתכף אפרט)

אתה צריך להבין שהפחד שלי ממוות הוא לא רק מזה שאני ימות (חס וחלילה) אלא הפחד ממה שישאר אחרי זה (אחים והורים).

כי אם כל הכאב אני לא חושב שהחיילים שנהרגו אתמול סובלים (הם עכשיו בגן עדן, לאלוהים הספיק 20 שנה בשביל להבין שהם גיבורים ומקומם בגן עדן) אבל ההורים שלהם לצערי יסבלו כל חייהם על זה ששלחו את הבנים שלהם לקרבי.

פורסם
נהגת שודים יקרה.

יודבתניק שמורעל קרבית והולך לשרת את העם שלו (לא, לא את המדינה).

.

אני שירתתי את העם, את המדינה, את הארץ שלי, זו שאין לי אחרת, זו שאנשים נהרגו בשבילה, זו שחברים שלי נשארו מאחור בשבילה בגיל 20.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ארשה לעצמי להשמיע קול אחר.

בתור חייל קרבי חוץ מלאכול תסכול (מה לעשות, מתסכל להיות שוטר פלסטינאי חלק מהזמן), לאכול חול וחצץ, ולצאת הבייתה פעם בשבועיים שלושה (ואני אישית זכיתי לסגור כמעט חודשיים בדרום לבנון) אתה תרגיש מעט גאווה, תתבגר המון ותראה את העולם בעיניים מעט שונות, ותלמד מה זאת אחריות.

לגבי סעיף החברים - כל אחד והחברים שלו.

מצד שני, יש את הסיכוי להיהרג או יותר גרוע להישאר נכה ולהבין שהמדינה והצבא שהקרבת למענם מתנערים ממך.

אתה תראה את החברים הג'ובניקים שלך ממשיכים לחיות ולבלות, לצאת עם בנות ולהעביר את הזמן בסבבה, בעוד אתה תשכב בבוץ איפשהו במארב.

וכמובן עניין המקצוע. בתור חייל קרבי אתה תשתחרר עם אפס נסיון ובלי מקצוע. בהרבה תפקידים ג'ובניקים אתה תשתחרר עם מקצוע ונסיון ותוכל מייד עם סיום הצבא לעבוד בעבודה משתלמת מעט יותר מאשר בתור מתדלק / שליח של פיצריה.

והדבר האחרון שכדאי לך לשקול זה עניין המילואים. בתור חייל קרבי חודש בשנה מילואים מתוכם כשבועיים בתעסוקה מבצעית. כשאתה סטודנט זה מאוד לא נעים, ובגיל 30 פלוס גם הגוף שלך כבר לא מתפקד כמו פעם.

ואני יודע שבגיל 18 כל השיקולים האלה נראים זרים כי אחרי הכל גם אני בחרתי (בדגש על בחרתי) לשרת בתור חייל קרבי, והיום עם ראיית עולם יותר מפוכחת כנראה שלא הייתי חוזר על זה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תעשה מה שנראה לך לא מה שאנשים חושבים ומספרים

ד"א מנסיון שלי אני אומר לך שתעשה את השיקולים שלך טוב טוב כי אם תתגייס בלי הקלות אז יהיה לך קשה יותר בתוך הצבא כשאתה מגוייס להוציא הקלות מאשר לפני גיוס...

רק שתדע תומך לחימה יכול להיות גם חימושניק , מכונאי טנקים , ולא כל התומכ"ל עושים יומיות...

בבסיס שלי יש בנות בגדוד תקשוב שעושות 11-3..ויש אנשים שגרים קרוב ועושים חמשושים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אבל הטיעון כאן קצת משונה...

על הכביש (וזה פורום רכבים וכבישים וכו...) נהרגים בערך פי 10

יותר מאשר במלחמות.

אתה מפחד לנהוג? אתה מפחד לנסוע בכביש? כאמור הסתברותית סיכוייך

בקרבי טובים בהרבה מאלו בכביש.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
תעשה מה שנראה לך לא מה שאנשים חושבים ומספרים

ד"א מנסיון שלי אני אומר לך שתעשה את השיקולים שלך טוב טוב כי אם תתגייס בלי הקלות אז יהיה לך קשה יותר בתוך הצבא כשאתה מגוייס להוציא הקלות מאשר לפני גיוס...

רק שתדע תומך לחימה יכול להיות גם חימושניק , מכונאי טנקים , ולא כל התומכ"ל עושים יומיות...

בבסיס שלי יש בנות בגדוד תקשוב שעושות 11-3..ויש אנשים שגרים קרוב ועושים חמשושים

איך אני יעשה את השיקולים שלי אם בעצם אני הולך למסגרת שאני לא יודע עליה הרבה , ולכן אני רוצה לשמוע סיפורים שלכם , של אנשים שעברו את זה ולהחליט .

דבר שני את ההקלות אני יכול להוציא בכל זמן , ככה המשקית ת"ש אמרת לי.

אבל הטיעון כאן קצת משונה...

על הכביש (וזה פורום רכבים וכבישים וכו...) נהרגים בערך פי 10

יותר מאשר במלחמות.

אתה מפחד לנהוג? אתה מפחד לנסוע בכביש? כאמור הסתברותית סיכוייך

בקרבי טובים בהרבה מאלו בכביש.

כן אבל כמות האנשים שנמצאת בקרבי קטנה פי 10 מכמות האנשים שנמצאים ביום יום על הכביש.

ומה שעוד אני יכול להגיד זה שבתור רוכב קטנוע לשעבר , זה שהכיף בלרכב על הקטנוע גורם לך לשכוח את הסיכוי הגבוה לזה שיום אחד תהיה בסטטיסטיקה , אבל ללכת לקרבי זה לא דבר שאתה מקבל עליו תמורה באותה השניה (לא שאני טוען שאמורים לקבל , זאת בעצם הארץ שלנו!)

פורסם

לפעמים הצבא אומר הרבה דברים שהוא לא מתכוון אליהם...

התכוונתי שתעשה את השיקולים שלך אם מתאים לך לוותר על ההקלות ואז לעבור תהליך מסובך בצבא עצמו...

בכל מקרה אם יש לך הקלות כנראה שזה מוצדק (או שאתה יודע לשקר טוב) , ואין מקומך בקרבי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...