Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבטת בין מכונית משפחתית למיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אפשרות לקנות את מכונית הסוזוקי סוויפט החדשה ב95k ש"ח, הדגם המשופר. (במסגרת מבצע של הוט)

מתלבטת אם עדיף להוסיף 15k ש"ח ולקנות מכונית משפחתית (דוגמת הטויוטה קורולה -110K ש"ח) כדי שתהיה מרווחת יותר.

המכונית מיועדת לנסיעות יומיומיות לעבודה, יש לי 2 ילדים קטנים ו-2 גדולים, שלעיתים נוסעים איתי כולם יחד. (לכן פה חשוב עניין הרווחיות).

מבחינת תחזוקת הרכב, האם הביטוחים, טסטים, טיפולים יקרים משמעותית שמדובר ברכב משפחתי? (לעומת המיני)

אשמח לשמוע דעות

תודה

פורסם

מכיוון שציינת שיש לך משפחה, והרכב לעיתים משמש להסעת כל המשפחה יחד, הייתי מוסיפה את ה 15K ובוחרת מכונית משפחתית מרווחת ונוחה לכולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה עניין כלכלי גרידא. אם לא יכאב לך יותר מדי בכיס להוסיף קרוב ל-20 אלף שקלים ולקנות משפחתית (כולל אחזקה של המשפחתית, שתהיה כ-20-30 אחוזים גבוהה משל הסופר-מיני בממוצע) - עשי את זה למען נוחות ובטיחות ילדייך. לחילופין כלכלי יותר לקנות משפחתית משומשת בת שנתיים ואז גם תחסכי את ה-20K וגם תהני מרכב גדול יותר.

רק עוד שני דברים - אם הילדים קטנים וצריכים מושב מיוחד - לא ממש יהיה מקום מאחור במכונית קטנה. גם במשפחתית יהיה קשה לשים שני כסאות פלוס עוד נוסע. בנוסף - טויוטה קורולה חדשה דווקא לא בהכרח מומלצת (גיר רובוטי לא נעים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי הולך לכיוון של פורד פוקוס בגלל מרחב פנים גדול יחסית.

לגבי טויוטה- כדאי מאוד לבצע נסיעת מבחן כדי לראות האם מסתדרים עם גיר רובוטי ורק לאחר מכן להחליט לגבי הרכב הזה.

גם צריך לקחת בחשבון זמן המתנה גדול (אני שמעתי על 5 חודשים) לקורולה החדשה.

רכב קטן כמו סוזוקי לדעתי לא מתאים לצרכים שלכם ולכן לא כדאי ללכת לכיוון הזה אפילו אם יש מבצע עליו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שכחתי לציין ואוסיף שיש ברשותנו כבר מכונית משפחתית במשפחה. ולכן לנסיעות משפחתיות המכונית השנייה תוכל לשמש אותנו.

בנוסף, השאלה המרכזית שלי היא, האם עלות אחזקת מכונית משפחתית ( לא בהכרח הקורולה, היא ניתנה רק כדוגמא) גדולה בהרבה ממכונית המיני?

וכן מהן הדעות על הסוויפט החדשה? אמינה? לא "צעצועית" מדי?

• תוכן חדש...