Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,רכשתי 4 פלגים "מצנטרל"(חנות לחלקי חילוף),לפי מק"ט מתאים ודגם מתאים.

שפירקתי את הפלגים הישנים שהיו ברכב על כל פלג היה סמל של פולקסווגן,אאודי,ועל הפלגים החדשים לא היה סמל של יצרן הרכב.

יש לציין שהפלג נראה בדיוק אותו דבר רק ללא הכתובית שיש בפלגים הישנים.

גם מחירם הרבה יותר זול מאשר בחברה.

האם יש חשש לזיוף או שככה זה צריך להיות?ואולי בגלל שלא קניתי את הפלגים במוסך המורשה?

תודה לכולם.

פורסם

בד"ע ל-AUDI/VW הפלאגים הם של BOSH. אם זה אותו דגם של פלאג בדיוק והמקום שקנית בו אמין, אז אין חשש לזיוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קנית פלאגים מתוצרת BERU ? אם כן, אז אל חשש, זה הפלאגים המקוריים שהולכים גם לפולקסווגן, ומשווקים ע"י חברה מסויימת גם לצ'מפיון עצמם, הכל בסדר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ל V.W מתאים פלג תוצרת NGK ,זה גם מה שהיה ברכב שפירקתי וגם לאחר בירור בפורום ובמוסך מורשה.

מדובר בפאסאט 1.8T

שאלתי היא רק לגבי הכתוביות של הסמלים שהיו בפלגים הישנים שאין בחדשים,האם זה בסדר?

פורסם

פלגים עם לוגו של הקונצרן ניתן להשיג רק במוסכי צ'מפיון.

פלגים תחליפים של בוש/NGK/BERU לא תמצא עליהם לוגו של VAG גם אם הם מתאימים בול !.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה לך.

זה שהם בלי הלוגו זה אומר שהם לא טובים??

הפלג שבמקרה הוא דגם PFR6Q ,זה גם מה שרשום על החדשים רק בלי לוגו.

האם הייתי צריך לקנות את הפלגים רק במורשה עם הלוגו?

פורסם

את האמת יצא הרבה יותר זול מאשר בחברה וקיבלתי את זה תוך יומיים עד למצפה רמון,רק דאגתי לגבי זה שאין עליהם את הלוגו של הרכב.

אבל עם אתה אומר שזה בסדר,אני רגוע.

שוב.תודה לך.

פורסם

גם אני קניתי פלאגים של NGK לפאסאט , בדיוק אותו דגם כמו שהרכיבו בצ'מפיון, רק בלי הסמל שלהם.

המחיר היה 116 ש"ח או משהו כזה, פחות מחצי ממה שרצו עליהם בצ'מפיון, אותו פלאג בדיוק!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה צודק לגבי המחיר,זה באמת חצי מחיר מהחברה.

אותו הפלג רק בלי הלוגו.

הבנתי שבחברה הם קונים ישר מהמפעל ביפן,בגלל זה יש עליהם את הלוגו של הרכב.

פורסם

ואו ליחידה?

אני קניתי 4 פלאגים 3 אלקטרודות של NGK לפאסט שנת 2000 , מנוע 1800 ב116 ש"ח לארבעתם.

אבל כנראה ב GTI שלך המנוע יותר מתוחכם.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כן. ברור שזה מחיר שחיטה, כי לא היה לי זמן לבצע סקר שוק, ולא רציתי להתחיל לרוץ בדרום תל אביב בשביל כל חלק.

בכל מקרה, אם הפאסאט שאתה מדבר עליה היא 1800 רגיל, אז אני לא חושב שמדובר באותם פלאגים.

בגולף הקודמת רביעייה עלתה 120 גם...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום לך

עלה לי 4 פלגים NGK PFRQ6

340 ש"ח לכל הארבעה.(מקוריים של NGK)

והכי חשוב שהבנתי שאין חשש לכך שהם בלי הלוגו של פולקסווגן.

אין חשש.

זה הדגם המומלץ למנוע.

אשמח לדעת כמה שילמת על זה בצנטרל.

אני שילמתי , בלי לעשות סקר שוק, משהו כמו 120-110 ליחידה לפני מע"מ בחברה , בידיעה שלמה ששחטו אותי.

• תוכן חדש...