Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה !

יש ברשותי סובארו 1600 משנת 92 והשנה לטסט אני צריך מסמך מיוחד שהברקסים שלי תקינים...

השאלה שלי היא איפה אני בודק את הברקסים ? כל מוסך שיש לו אישור לכך או מוסך מיוחד ?

כמה זה יכול לעלות ? והאם שנה הבאה שאני אעשה טסט אני חייב לעבור את הבדיקה שוב ?

תודה רבה לעונים...

פורסם
שלום חברה !

יש ברשותי סובארו 1600 משנת 92 והשנה לטסט אני צריך מסמך מיוחד שהברקסים שלי תקינים...

השאלה שלי היא איפה אני בודק את הברקסים ? כל מוסך שיש לו אישור לכך או מוסך מיוחד ?

כל מוסך מורשה של משרד התחבורה.

כמה זה יכול לעלות ? והאם שנה הבאה שאני אעשה טסט אני חייב לעבור את הבדיקה שוב ?

100-200 שח וכן, כל שנה תצטרך להביא אישור תקינות לבלמים.

תודה רבה לעונים...

התשובות בצבע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רכב שהוא מ-15 שנה על הכביש ויותר חייב להגיע למכון רישוי עם אישור על תקינות מע' הבלמים.

רכב מעל 20 שנה צריך להביא אישור מוסך שהרכב נבדק והוא תקין לנסיעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ורכב שהוא מעל גיל 19 חייב בטסט פעמיים בשנה.

אגב, רעיון האישור בלמים הוא כ"כ מטופש, אין לתאר עד כמה. המוסכים נותנים אישורים בלי לבדוק בכלל.

פורסם

וטסט כל חצי שנה זה לא מטומטם?

והצרות שעושים לבעלי רכבים ישנים זה לא מטומטם?

מה לעשות אלו החוקים ובמקרה הכי טוב הם ישארו כאלה מטומטמים ובמקרה הכי גרוע יחמירו אותם.

ואני לא מאמין שמוסך ישלח רכב לטסט עם חתימה עיוורת על הבלמים, לא סתם מבקשים את האישור הזה , ליקוי במערכת זו היא עיניין של חיים ומוות, יותר מכל מערכת אחרת ברכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עובדה שכן שולחים ...

והחוק באמת דפוק ,בודקים את הבלמים בטסט גם ככה

אם יש בעיה שולחים למוסך.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כשרואים רכבים של מעל 19 שנה על הכביש, מבינים עד כמה חשוב הטסט פעמיים בשנה.

אישית אני מעדיף שאנשים לא יקנו אופל קאדט שנת 83, שמזהמת בטירוף ואינה בטיחותית, ויעדיפו אוטו אחד, משנתון מתקדם יותר.

גם אני הגעתי עם הליאונה למצב של טסט פעמיים בשנה - זה חתיכת דבר מעצבן, אי אפשר לדחות תיקון של חופשים - ובסופו של דבר העדפתי למכור אותה מאשר להתעסק עם הטרחה הזו.

בקיצור - דווקא תקנה מצויינת, שדואגת שיהיו פחות רכבים לא תקינים על הכביש.

נכון שיש כמה רכבים שהם מלוקקים, אבל צריך להיות הוגנים - רוב הרכבים מעל 19 שנה הם זבל על גלגלים.

• תוכן חדש...