Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי טויוטה קורולה מודל 95 דגם GLI פול אוטומט ,

המנוע שלו מזמזם כמו חדש ואין בעיה בהאצה בכלל עד מהירות 180 הוא מגיע בנוחות !!!

הילוך שלישי באוטומט עם לחיצה על לחצן הOFF מגיע ל 180 אבל אחרי שאני משחרר את הלחיצה הוא לוקח את הרביעי ,

הטורים יורדים ל 4 אבל אחר שתי שניות י הם יורדים לאט לאט ל 3 ןחצי ונתקעים שם ! והאוטו שומר על מהירות אחידה של 180 .

היתה לי בעבר קורולה מודל 96 אותו דגם אוטומטי והגעתי איתה ל 210 בנוחות!

אני לא מבין מה הבעיה באוטו הזה? אולי ניקוי מזרקים? או פלגים?

פורסם
נראה כמו הגבלת מהירות/סל"ד (?).

אל תטוס. חבל על הרשיון (במקרה הטוב...).

שאלתי בחברה אמרו שאין דבר כזה הגבלה ברכב כמו טיוטה

פורסם

אין במכונית שלך שום בעיה. 180 קמ"ש הם מהירות מקסימלית סבירה בהחלט (בשקלול אופטימיות של מד המהירות) עבור קורולה 1.6 אוטומטית.

210 קמ"ש נסעת בקורולה 1.6 עם מד מהירות מקולקל, או בירידה של הקסטל.

וכפי שיעצו לך קודמי, אל תנהג במהירויות כאלה. בוודאי לא במכונית בת 12 שמעולם לא יועדה לכך, ושבוודאי צמיגיה ראו ימים טובים יותר. חבל עליך.

פורסם

חחחחחח, מצחיק אתה

קורולה מגיעה בלחץ רב מאוד ל 180 קמש, בטח ובטח לא בהילוך שלישי, אני הגעתי עם רכב כזה, שנת 2001 שלו מנוע חזק יותר משלך ל 185 בלחץ, בהילוך רביעי, ב6200 סלד בכביש של 17 קילומטר רק ישר (הדרך לאילת דרך מצפה רמון) וכמובן שיכולות להיות תופעות לוואי במהירות כזאת..

בעניין ה 210, שתי אפשרויות, או שהספידומטר שלך זייף ב 30 קמש לפחות (מה שלא נראה לי כל כך הגיוני) או שהיה לך חלום שבו הצחלת לסגור איתה 210 ואתה פשוט חושב שהחלום מציאותי, ועוד הצלחת "בנוחות".

פורסם
אין במכונית שלך שום בעיה. 180 קמ"ש הם מהירות מקסימלית סבירה בהחלט (בשקלול אופטימיות של מד המהירות) עבור קורולה 1.6 אוטומטית.

210 קמ"ש נסעת בקורולה 1.6 עם מד מהירות מקולקל, או בירידה של הקסטל.

וכפי שיעצו לך קודמי, אל תנהג במהירויות כאלה. בוודאי לא במכונית בת 12 שמעולם לא יועדה לכך, ושבוודאי צמיגיה ראו ימים טובים יותר. חבל עליך.

הקורולה שנסעה 210 נרכשה מהחברה ישירות.

אני לא מעוניין לנסוע יותר מ 180 אני רק מחפש את הסיבה לירידת טורים בהילוך רביעי!!! זה הכול .

ואוליי אתם לא תאמינו אבל פונטו 1.6 סגרה 200 ברביעי ! עם 90 כ"ס . אז אין סיבה לירידת טורים בטיוטה עם 129 כ"ס אלה אם יש בעיה במנוע ! למישהו יש מושג ממה זה נוביע?

פורסם
חחחחחח, מצחיק אתה

קורולה מגיעה בלחץ רב מאוד ל 180 קמש, בטח ובטח לא בהילוך שלישי, אני הגעתי עם רכב כזה, שנת 2001 שלו מנוע חזק יותר משלך ל 185 בלחץ, בהילוך רביעי, ב6200 סלד בכביש של 17 קילומטר רק ישר (הדרך לאילת דרך מצפה רמון) וכמובן שיכולות להיות תופעות לוואי במהירות כזאת..

בעניין ה 210, שתי אפשרויות, או שהספידומטר שלך זייף ב 30 קמש לפחות (מה שלא נראה לי כל כך הגיוני) או שהיה לך חלום שבו הצחלת לסגור איתה 210 ואתה פשוט חושב שהחלום מציאותי.

אתה טועה ! הקורול הישנות חזקות בהרבה מהדגם שיצא אחרי 98 !! וכמו שאמרתי קודם בטויוטה שנסעה 210 נרכשה מהחברה בשנת 96!!

תשווה כ"ס ונפח מנוע של הקורולה הישנה לעומת החדשה ואתה תבין על מה אני מדבר! ואני מבטיח לך שב3 באוטומט היא תסע 180 אבל ברור בסלד ממש גבוהה!! אבל לא יותר מ 6

פורסם

רמי היקר (אם זה אכן שמך), הקשב היטב.

הפורום הזה לא מיועד לילדים מתלהבים, ולאף אחד כאן לא אכפת כמה מכונית "סגרה", בטח לא בצירוף סימני קריאה.

מסביר לך שוב: קורולה 1.6 אוטומטית לא מגיעה ל- 210 קמ"ש, בטח ובטח לא כשהיא בת 12.

ירידת הסל"ד שמטרידה אותך כל כך נובעת מנעילת ממיר המומנט, שמיועדת לאפשר חסכון בדלק בעת שיוט במהירות קבועה.

כאשר ממיר המומנט ננעל נוצר קשר מכני ישיר בין המנוע לגלגלים, והדבר מתבטא בירידה של ~500 סל"ד.

אתה יכול להירגע. אין ברכב שלך שום תקלה, אבל בהחלט תהיה בו בקרוב אם תמשיך לנהוג במהירות של 180 קמ"ש.

פורסם

לקורולה שלך יש 100 ולא 129, משנת 2001 המנועים עלו ל 110 כוח סוס ולחדשות 2008 יש 124 כוח סוס, שאגב זה נחשב למנוע ה 1600 מהחזקים ביותר בקטגווריה, אני מכיר את הרכב הזה בעל פה.

נסעתי בקורולה בשנתונים כמו שלך, ותראה איזה מקריות, זה היה אתמול כאשר חבר חשב שיש לו בעיה בגיר, הקורולות הישנות בכלל לא חזקות יותר מהחדשות, להפך, הישנות מרגישות הרבה יותר עצלות במיוחד בגיר אוטומאט.

לא משנה מתי נרכשה קורולה, חדשה לא חדשה, 210 לא תסגור בחיים, כל קורולה מכל סוג שהוא (אלא אם כן שופרה) הגיר לא מסוגל לזה בכלל, אתה תגיע לניתוק הצתה בוודאות.

פורסם

לעזאזל, אני לא מבין מה אתה מחפש במהירויות הללו?!(אלה אם כן אתה רנ"צ דודי כהן:wink:).

למען שלומך ושלום הציבור, הורד רגל מהדוושה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
רמי היקר (אם זה אכן שמך), הקשב היטב.

הפורום הזה לא מיועד לילדים מתלהבים, ולאף אחד כאן לא אכפת כמה מכונית "סגרה", בטח לא בצירוף סימני קריאה.

מסביר לך שוב: קורולה 1.6 אוטומטית לא מגיעה ל- 210 קמ"ש, בטח ובטח לא כשהיא בת 12.

ירידת הסל"ד שמטרידה אותך כל כך נובעת מנעילת ממיר המומנט, שמיועדת לאפשר חסכון בדלק בעת שיוט במהירות קבועה.

כאשר ממיר המומנט ננעל נוצר קשר מכני ישיר בין המנוע לגלגלים, והדבר מתבטא בירידה של ~500 סל"ד.

אתה יכול להירגע. אין ברכב שלך שום תקלה, אבל בהחלט תהיה בו בקרוב אם תמשיך לנהוג במהירות של 180 קמ"ש.

אפשר לבטל את הנעילה של ממיר המומנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...