Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה למצוא את המק"ט של בולמי KYB עבור הונדה סיויק שנת 97 אוטומט 4 דלתות 1600 סמ"ק דגם SR,ומשום מה

אני לא מצליח למצוא את הדגם שלי בין שלל דגמי ההונדה סיויק שמופיעים שם.למישהו יש מושג מה המק"ט עבור הבולמיים האחוריים ועבור הבולמים הקדמיים?

בתודה וברכה לכל המסייעים

אלי

נ.ב מצו"ב הקטלוג של KYB http://www.kyb.com/catalog/2008_passenger_car.pdf

פורסם
בשביל מה אתה צריך את המק"ט שלהם? גש לחנות, בקש בולמים לרכבך וזהו.

להם יש קטלוג מסודר.

קשה לי לסמוך על חנויות..

מניסיון אישי שלי,בהרבה פעמים שקניתי חלקים מחנויות,תמיד נאלצתי לחזור שוב ולהחליף את החלק.הפעם אני כבר יותר חכם,וכאשר אני ארכוש את הבולמים,אני ארצה לוודאות שהמק"ט הוא כמו שצריך.פשוט אין לי זמן להטרטר שוב ושוב.

אם מישהו יוכל לאתר לי את המק"ט של הבולמים הקדמיים והאחוריים מאוד אודה לו. צירפתי לעיל את הקטלוג של KYB.יש לציין שמדובר על הבולם מדגם EXCEL-G GR-2

• תוכן חדש...