Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הונדה סיויק 02 1.6 ES אוטו' ויש לי 2 שאלות שעניינו אותי

1. שמעתי מחבר שבנסיעות בתוך העיר עדיף לי לנסוע עם הרכב על D3. ככה אני בעצם חוסך העברת הילוכים אחת מיותרת.

2. שאלה כללית לגבי אוטו': בהאטה לפני עצירות ברמזורים, כדאי בנוסף ללחיצה על הברקסים להוריד הילוך ידנית בעזרת המוט? אני מתאר לעצמי שאני שוחק בהרבה פחות את הברקסים בצורה הזו, אבל השאלה אם ה"משחק" הידני הזה בגיר לא פוגע בו? (כי תכל'ס אם כבר לפגוע במשהו אז עדיף בברקסים ולא בגיר..).

תודה.

פורסם

התשובה לשתי השאלות היא לא.

1. בעיר לא צריך להיות על D3, צריך להיות על D

ב D3 משתמשים לנסיעה בתנאים קשים, כמו עליות או ירידות תלולות, או בגריררת ניגרר.

אגב, לפי ההיגיון שלך, אם תשים את הבורר על הילוך 2, אתה "חוסך" שתי החלפות "מיותרות".

2. לא משתמשים בגיר אוטומטי להאטת הרכב ברמזורים.

עדיך לשחוק את הברקסים, להחליף אותם עולה הרבה יותר זול, מאשר להחליף גיר אוטומטי.

יש מקום לבלימה באמצעות שילוב להילוך נמוך, רק כשאתה יורד בירידה ארוכה, כזאת שיכולה לחמם את הבלמים עד כדי איבוד היעיולות שלהם.

• תוכן חדש...