Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מ סוחר סיאט איביזה שנת 2000 עשתה 170 יד3 ידנית...

המכור אומר שהאוטו מטופל בחברה + ספר טיפוליים +קבלות שסי נקי בהתחייבות טסט לשנה והוא רוצה עליו 20 k..

דיברתי איתו ושאלתי למה המחיר כזה נמוך הוא אומר יש קצת רעשים במנוע למטה ושזה תיקון של 2000 ש"ח והוא מוכן להוריד על עלות התיקון מהמחיר שזה יוצא בסוף 18 K.

הוא טוען שבמוסך אמרו לו שצריך לפתוח את הקרטר ולהחליף שמה מיסב או משהו דומה וזה הכל ...אני לא גדול במכונאות ,יש הגיון במה שהוא אומר ?..

מה יכול להיות המקרה הכי גרוע שיש רעש במנוע ?

האם הרכב הזה אמין?

חלפים יקרים?

מה עלות הטיפולים?

שווה לקנות את הרכב במחיר כזה?

המידה ולא ...אני מאוד מאוד אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חברת ליסינג אמינה ונוחה בתשלום.

תודה מראש.

פורסם
אני מעוניין לקנות מ סוחר סיאט איביזה שנת 2000 עשתה 170 יד3 ידנית...

המכור אומר שהאוטו מטופל בחברה + ספר טיפוליים +קבלות שסי נקי בהתחייבות טסט לשנה והוא רוצה עליו 20 k..

דיברתי איתו ושאלתי למה המחיר כזה נמוך הוא אומר יש קצת רעשים במנוע למטה ושזה תיקון של 2000 ש"ח והוא מוכן להוריד על עלות התיקון מהמחיר שזה יוצא בסוף 18 K.

הוא טוען שבמוסך אמרו לו שצריך לפתוח את הקרטר ולהחליף שמה מיסב או משהו דומה וזה הכל ...אני לא גדול במכונאות ,יש הגיון במה שהוא אומר ?..

הקילומטראג' גבוה מהממוצע.. זו כבר סיבה להורדה במחיר הרכב.

גם אני לא ממש מכונאי אז בוא נצא מנקודת הנחה שמה שהסוחר אומר הוא נכון.. מאידך, ההגיון הפשוט אומר שיש יותר ממיסב אחד בחלק התחתון של המנוע.. אם יש תקלה באחד המיסבים {ולא משנה הגורם}.. היא עשויה להופיע בקרוב גם במיסבים האחרים.. כדאי לקחת את זה בחשבון כשעושים את השקלול

מה יכול להיות המקרה הכי גרוע שיש רעש במנוע ?

הכי גרוע? שזה יתדרדר למצב שיחייב אותך להחליף מנוע/לעשות אוברול

האם הרכב הזה אמין?

סיאט היא בבעלות פולקסווגן הגרמנית.. הסיאטים מונעים במנועי פולקסווגן שידועים כאמינים מאוד. כבעליה של איביזה 98 מאז 2001 אני יכול להעיד שהאוטו אמין בהרבה מעבר לכל הציפיות שהיו לי.

חלפים יקרים?

מה עלות הטיפולים?

החלפים המקוריים יקרים.. הטיפולים במוסך היבואן אף הם אינם זולים..

אבל כשאני עושה את החשבון האישי שלי.. אני מעדיף להוסיף כמה שקלים אם צריך ולהנות מאמינות ושנתון גבוה

שווה לקנות את הרכב במחיר כזה?

המידה ולא ...אני מאוד מאוד אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חברת ליסינג אמינה ונוחה בתשלום.

תודה מראש.

זה כבר לא אני... זה פופטיץ

• תוכן חדש...