Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוט מייצב לקליאו ספורט MK1 OMP

כמה זה ישפר את האחיזה של הרכב? מה ההיתרונות אם אפשר לשמוע איזה חסרונות יש לזה?

אני יכול לקנות קדמי כזה

http://cgi.ebay.co.uk/OMP-Front-Strut-Brace-RENAULT-CLIO-1-2-1-4-1-6-172-182_W0QQitemZ150210641007QQihZ005QQcategoryZ10410QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ואחורי כזה

http://cgi.ebay.co.uk/OMP-REAR-UPPER-Strut-Brace-RENAULT-CLIO-172-182-CUP_W0QQitemZ180212887939QQihZ008QQcategoryZ10410QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

כמה אתם חושבים שזה ישפר את הרכב?

אשמח לקבל פרטים אם זה שווה את הכסף

תודה רבה

שפירא

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

פותח השרשור, מה שאתה רוצה זה לא מוט מייצב (אנטי-רול באר), כי כזה יש לך בקליאו כבר מהחברה.

מה שאתה רוצה זה מוט חיזוק או מוט גישור (סטראט-ברייס באר).

תפקידו לשאת בעומסים ולהפחתת עיוותי שלדה.

הוא מסוגל לחדד לך את ההיגוי וליצור לך תחושה מהודקת יותר של הרכב.

בצד החסרונות אפשר להגיד שבחלק מהמקרים מוט חיזוק קדמי יכול להחריף לך תת-היגוי במקרים קיצוניים בפניות הדוקות.

ואני לא בטוח אבל צריך לברר אם חס וחלילה במקרה תאונה חברת ביטוח תתנער ממך בגלל החלק הזה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זכורה לי שיחה ביני לבין דניס (בעל קליאו שבעבר הורכב בה מוט גישור אחורי) שהתנהלה באחד המפגשים ואם איני טועה הבחור דיווח על תת היגוי חריף שחלף כלא היה לאחר שהמוט הוסר. מנסיעות שעשיתי ברכב עם מוט מקדימה וברכב שלי ללא, לא הרגשתי שום הבדל. ממליץ לחסוך לשדרוג הבולמים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כנראה שהאוטו ישאר סטנדרטי

אני לא רוצה להשקיע יותר מידי ואני יכול לקנות דברים רק מחו"ל =]

הזמנתי סמל SPORT שנגנב .. ]=

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

• תוכן חדש...