Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתכלו אני מחפש רכב ועל זה פתחתי פוסט אחר

אבל אני רואה הרבה אין להם ספר טיפולים אבל הם אומרים יש להם קבלות

להיתרחק וליפסול או להיסתכל?

ובקבלות רושמים תקילומטרץ?

פורסם

כשהרכב נכנס לטיפול לפחות במוסך מורשה הטיפול נרשם במחשב וההיסטוריה נשמרת במערכת. כמו כן בכל טיפול נרשם הק"מ שהרכב עבר ברגע הטיפול.

אם אתה מתעניין ברכב בקש מבעליו שיציג את פירוט הטיפולים או גש איתו למוסך מורשה ובקש לאמת את הקילומטראז'.

פורסם

אתה מדבר על רכבים ישנים יחסית,נכון שבמצב מושלם

עדיף שיהיה ספר טיפולים מסודר,אבל אם מצאתה רכב שמתאים לך

מכל הבחינות והוא במצב טוב .

אל תפסול אותו רק בגלל ספר טיפולים. (שוב כמובן שעדיף אם :) )

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אם מטפלים במוסך מורשה לדעתי לא צריך ספר טיפולים כי הכל רשום במחשב , ניתן לגשת לשם ולהוציא את כל ההיסטורית טיפולים של הרכב כולל קילומטרז.

פורסם

לצערי אתה לא יכול להוציא הסטוריית טיפולים של הרכב אם אתה לא הבעלים המקורי של הרכב! אני נתקלתי בבעיה הזאת כשרכשתי את הכריזמה שלי, הקילומטראז' היה נמוך יחסית 56000 ק"מ לרכב בן 3.5 שנים, לא יכולתי כל כך לאמת את זה, ובמוסך לא הסכימו לתת לי שום נתון. בבדיקה האוטו יצא בסדר, למזלי הכרתי מישהו שמכיר את קצין הרכב שהיה אחראי על הרכב הזה (ליסינג לשעבר) והוא אישר את הק"מ הנמוך יחסית ואת מצב האוטו שלא היו לו טיפולים חריגים.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

לרוב המכוניות הישנות אין ספר טיפולים מסודר. אבל אם יש קבלות מהטיפולים האחרונים והכל מסודר - מה הבעיה?

כשמוסרים את הרכב למוסך מסודר תמיד רושמים את התאריך והקילומטראז' של הרכב בקבלה. לפעמים אפילו מספר שלדה ומנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...