Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט לומינה, בקשת יעוץ לפני קניה

ESTK
שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין להתקדם לשברולט לומינה,

עשיתי קצת שעורים ובדקתי בלווי יצחק אז הנתונים הם כך:

95 3100 סדן 22500

יש את ה LZ וLTZ שזה עוד 1500 ש"ח בערך

וההבדלים בין שנתון זה לאחד מעל הוא 3000 ש"ח בערך .

אני מאוד מעוניין לקנות את הרכב מהסיבה, שהוא מאוד נוח, (ל2 חברים יש פונטיאק) לדעתי הרכב מרשים, ומכובד.

קראתי בעיתון של שבת, ב"ידיעות" באחד מהעיתונים הנלווים אליו (אנחנו מנויים) ואני לא זוכר באיזה, שפרסמו שם במדור "מכונית אחת בשבוע" למי שמכיר את המדור , ובגדול אמרו שהוא סבבה. אבל דלק לא משהו והוא כבד, והציון שלו לפיהם (לפי מה שהבנתי מהכתבה) הוא בסביבות ה7-8 . וגם שהוא נמכר הרבה מתחת למחירון.

כמה אמינות מראה הרכב הזה? איך לבדוק את הגיר והמנוע, בדיקה ראשונית שלי לפני בדיקה במוסך, כשפותחים מכסה מנוע למה לשים לב, כמה כדאי לי לשלם, הבנתי שבגדול המנועים יחסית לנפח העצום לא מוציאים מי יודע מה כח .אני מודע לכך שהוא יקר לאחזקה. והאים יש הבדל בין הדגם שהגיר שלו נמצא ליד ההגה (כמו בGMC ספארי ) לבין זה שהגיר ממוקם בקונסולה בין 2 המושבים הקדמיים, האם יש מחלה או נקודת תורפה לאחד משני סוגי הגירים או שהם זהים?

ובגדול כל טיפת מידע על הרכב, ומה כדאי לבדוק לפני ואיך תתקבל בברכה

דרך אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי מספיק נתונים ספציפיים.

תודה לעונים8)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראת נכון. התפרסמה חוו"ד מצויינת הנוגעת ללומינה בעיתון ביום שישי הקודם(ידיעות אחרונות).

רכב אמין מאוד, ללא תקלות מיוחדות.

הדגם המומלץ הוא ה LTZ ומנסיון של מכר שלי אוכל לומר לך שכדאי מאוד לקנות את הדגם הזה אם תמצא במצב טוב. זה הדגם שהומלץ גם בכתבה. המנוע חזק, המתלים אינם רכים אלא מכויילים למצב ספורטיבי יותר(אגזוזים כפולים) והספק של 200 כ"ס(נדמה לי החל משנת 2000 אבל אני לא בטוח)!!!.

הספק נאה בהחלט(ויש גם מומנט רציני מאוד).

מיקום ידית ההילוכים איננה משנה את התפקוד של הגיר. אם הידית צמודה להגה זה מאפשר בד"כ באמריקאיות שני נוסעים לצד הנהג. נחמד אבל בלאו הכי לא פרקטי בד"כ.

אל תוותר על בדיקה לפני קנייה.

לא חסכוני אבל מהנה ושווה כל אגורה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תןדה על התגובה ,

האם מישהו יכול לתת טיפים נוספים, לדוגמה איך בודקים את הגיר בזמן שילוב ונסיעה,

אני אף פעם לא נהגתי על אוטומט, ככה שאין לי ניסיון בכלל בנסיעה ברכב אוטומט , ובטח לא מפלצתי שכזה.

תגובות נוספות יתקבלו בברכה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

במידה ועדיין לא רכשת כבר.

אז אני רכשתי לפני שבועיים לומינה LTZ מדהימה ביותר.

הרכב הוא בהחלט אמין, ולא, אני לא אומר את זה על סמך שבועיים, אלא על סמך ההמלצה של חבר מכונאי שעובד

על הרכבים האלה כבר 25 שנה.

לגבי הדגמים.אני ממליץ רק על הדגם של 1998. בדגם זה המנוע הוא בעל הספק של 200 כ"ס

והמון מומנט ומגיע עם 4 בלמי דיסק. תתפלא אולי לשמוע שהלומינה של שנת 1999 חזרה לבלמי תוף... מוזר.

בכל אופן הרכב מומלץ !

מה שכן, לגבי הדלק. נסיעות בין עירוניות ייקח לך בערך 1 ל 10.

לגבי נסיעות עירוניות אני עדיין לא ממש בטוח, אבל הוא דיי זולל בעיר.

אם יש עוד שאלות, אשמח לענות פה או בפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...