Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב חדש.

בסוכנות נאמר לי שאין צורך "להריץ" את הרכב כי הוא כבר מגיע מורץ מהמפעל.

פעם אחרונה שקניתי רכב, נאמר לי בחברה לא לעבור את ה100 קמש ולא ללחוץ קיקים ולא לאמץ את המנוע בכלל ב100 קילומטרים הראשונים.

מה כן ומה לא?

תודה רבה!

פורסם

אני ממליץ כן "להריץ" רכב חדש במשך 1500 ק"מ ראשונים.

קצת סבלנות. עוד תספיק להנות מהביצועים שלו.

המנוע וכל המיכלולים חדשים -תן להם "להשתפשף"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הזמנים הישתנו, אני יכול רק לספר לך על הרכבים החדשים של לפני כ-30 שנה.

אז ההוראות היו להריץ את הרכב 1000 ק"מ, במהירות של לא יותר מ-80 קמ"ש.

היה צורך להגיע למהירות המירבית ולעזוב את הגז עד ל-20 קמ"ש ושוב ללחוץ, כך 10 פעמים.

נאמר שהסיבה היא להתאים או לשבור את קצות הרינגים, פעולה שאני לא מבין עד היום.

היו אז שמועות שבשנים הבאות לא יהיה צורך יותר להריץ, כי הרכב יורץ במפעל.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

פעם הוראות היו גם מחייבות להחליף שמן+פילטר לאחר 1000 ק"מ ראשונים, בנוסף לנהיגה מתונה, ונסיעה בסל"ד משתנה, כמו שדוד אומר.

היום אין בזה צורך, אבל הנחייה לנהוג במתינות ובסל"ד סביר, עדיין מופיעה בחוברת נהג בהרבה מכוניות, שעולות על הכביש היום, וכך מומלץ לנהוג.

בדובר ב 1000-1500 ק"מ ולא ב 100 ק"מ כמו שכתבת.

לא צריך להגזים ולנסוע 80 קמ"ש בכביש מהיר, אבל נהיגה מתחשבת ומתונה בשבועות הראשונים בהחלט יכולה לתרום לאורך חיי המנוע (וגם מכולוים נוספים) לתווך רחוק.

• תוכן חדש...