Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לסבך דברים פשוטים. אמריקאיות הסתדרו יפה גם עם 3 הילוכים, ועם מומנט בשרני מסל"ד נמוך אין שום סיבה שלא יסתדרו. נכון שתיבות מורכבות יותר הן מהירות, ויעילות (כשהן עובדות..), אבל לקטגוריה שרכבים כאלו מתחרים בה זה זניח בעיניי.

לי אם כבר היה הרבה יותר מציק שהמנוע החדש לא מגיע, ולא התיבה שמשודכת אליו...

HFturbo

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לסבך דברים פשוטים. אמריקאיות הסתדרו יפה גם עם 3 הילוכים, ועם מומנט בשרני מסל"ד נמוך אין שום סיבה שלא יסתדרו. נכון שתיבות מורכבות יותר הן מהירות, ויעילות (כשהן עובדות..), אבל לקטגוריה שרכבים כאלו מתחרים בה זה זניח בעיניי.

לי אם כבר היה הרבה יותר מציק שהמנוע החדש לא מגיע, ולא התיבה שמשודכת אליו...

מסכים מאוד.

אגב, המנוע החזק יותר צמא מאודדד לפי נתוני מבחנים בחו"ל(יחסית לקיים).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
יש סיכוי להזמין דרך UMI את גרסאת ה3.6?

ניב

שאלתי.....נעניתי...התאכזבתי.

הם לא שוקלים כרגע, לפחות בתשובה שקיבלתי.

שקלתי להמיר את המאליבו 2007 שלי לחדשה אבל אני מעדיף כעת להמתין כמה חודשים ולראות מה באמת יקרה.

פורסם

לפי מבחני הרכב מדובר באחלה אוטו ,מה גם שתיהיה גירסה זולה 147K אשר תיהיה מאובזרת כמו רכבים ב-170K ומעלה, וגם יכנס לקבוצת רישוי 4.

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MEDF&pn6Vq=E

http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?zn07s_vq=JDJ&Brn4_vq=FJLF&p7446no=E

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1228038

פורסם

עם הם לא מביאים את ה3.6 אז אני יורד לגמרי מהמאליבו.

במקומה יש 2 מתמודדות ממשפחת פורד- המונדיאו טיטניום או האדג'.

בכל מקרה, אני יכתוב על זה בפורום יעוץ.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
עם הם לא מביאים את ה3.6 אז אני יורד לגמרי מהמאליבו.

במקומה יש 2 מתמודדות ממשפחת פורד- המונדיאו טיטניום או האדג'.

בכל מקרה, אני יכתוב על זה בפורום יעוץ.

תודה

ניב

גם אני נמלכתי בדעתי והחלטתי לבדוק את האדג' של פורד.

החיסרון של הפורד לפי פרסומים וכו': תצרוכת דלק גבוהה שנובעת ממצב 4X4 קבוע, משקל גבוה ומנוע רב הספק

פורסם

למליבו לא תיהיה צריכת דלק גבוהה? תעשה לי טובה....

דבר שני - לא בטוח שתגיע אלינו גרסאת ה4 על 4 כי גם מוצעת גרסאת הנעה קדמית.

אני מוכן לשלם יותר על דלק ולקבל אוטו שאני יהיה שלם איתו מכל הבחינות.

בכל דבר יש יתרונות וחסרונות, החסרון היחיד לדעתי באדג' זה הדלק.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כאחד שאבא שלו מתעניין במאליבו אני רואה שהדברים חוזרים גם פה.

גם אבא שלי רצה להביא את ה3.6 עם התוספות שלה והכל והיה מוכן לשלם אבל UMI לא מוכנים לייבא אותה המציאו לו איזה שטויות על תקנות כאלה ואחרות בקיצור מתחמקות.

האופציה היחידה היא גג השמש.

דני,אם אני לא טועה רשמתה באחד האשכולות שמוצע גם ריפודי עור, חיישני רוורס, דיבורית.לפי מה שאבא שלי הבין מהיבואן ריפודי עור הם בכלל לא אופציה וגם הם לא יהיו כלולים.חבל שהרבה אנשים יחמיצו מכונית טובה בגלל הגירסא המעצבנת הזאת.

הLTZ נותנת חוץ מכוח נוסף גם ריפודי עור, ושאר נוחיות פנימיות וכאלה.

החשש של UMI זה תמחור גבוה בסביבות ה200 אלף שינגוס לביואיק לה קרוס במכירות.

אישית, הייתי מעדיף את הLTZ על הלה קרוס.

בכל מקרה המתמודדת היחידה שראויה להשוואה מולה באספקטים של גודל לפי מטר, איכות, ועיצוב, זוהי רק המונדיאו.

שהאיבזור הפנימי שלה הוא הקלף החזק שלה על המאליבו.

אני מאוד מקווה שUMI ישכילו להביא את הLTZ בקרוב כי פשוט הלקוחות יברחו למונדיאו.

פורסם
אבל הגיר? 4 הילוכים למנוע כזה גדול?

הפוך, גוטה, הפוך. בגלל שהמנוע גדול וחזק, הוא יכול להסתדר עם 4 הילוכים בלי בעיות.

אתה, כמו הרבה אחרים, הפכת לקורבן אופנה - "כמה שיותר הילוכים יותר טוב". אם אתה לא מחפש לשבור שיאי האצה, וקצת יותר או פחות צריכת דלק לא ממש מזיז לך (ובינינו, מי שקונה מכונית עם מנוע V6 בנפח 3.5 ל' כנראה לא ממש מוטרד מזה), 4 הילוכים יעשו את העבודה היטב. אם זה מאפשר להציע את המאליבו במחיר המדובר - מה הבעיה? אל תשכח שהגרסה הזו היא גרסת-בסיס זולה: מה ההגיון להשתמש במנוע זול יותר ובמקביל לצייד אותו בתיבה חדשה ויקרה? מי שרוצה יותר הי-טק ויותר ביצועים, יכול לבחור בגרסת ה-3.6 עם 6 היל'. לגיטימי, הגיוני וסביר. זה שהיבואן החליט בינתיים לא להביא את גרסת ה-3.6 - שוב, לגיטימי. זו החלטה כלכלית-שיווקית נטו. לדעתי, על הסף ולפני שנהגתי בה, המאליבו נראית כעסקה לא רעה בכלל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

חיישני הרוורס, דיבורית וריפודי עור הוצעו לי בהפצת רכב דרום בב"ש בתשלום. ריפודי העור אינם מקוריים אלא מורכבים פה בישראל(כפי שהיה בדגם היוצא מ 2007). אלה תוספות פעוטות וחבל בענקקקקק שלא מביאים את ה LTZ המדהימה. אני מסכים עם Americanism לגבי השפעת יבוא ה LTZ על הלה-קרוס של ביואיק:היא תחסל ל UMI את הלה-קרוס וזאת אכן הבעיה(היא עולה על הלה-קרוס בכל היבט אפשרי).

לNiv A: בדגם הקודם, כמו זה שלי מ 2007 צריכת הדלק מעולה וזה נדון פה כבר בהרחבה. מנוע ה 3.5 צורך דלק כמו מנוע 2000 ולפי מליון מדידות שלי ושל ידידים השיוט יותר חסכוני אפילו ממקצת מכוניות ה 1600 סמ"ק (13.5 קמ' לליטר בשיוט נינוח על 1500 סל"ד). בדגם הנכנס החדש שתלו את אותו מנוע אבל משום מה המבחנים שנעשו לאחרונה מצביעים על צריכה יותר גבוהה. כיול שונה...?. אין לי מושג.

המונדאו עולה על המאליבו באיבזור אבל נופלת ממנה בתחומים אחרים. התייבשות של למעלה משלושה חודשי המתנה למונדאו הם יאוש מתקדם למדי...לא?

פורסם

סתם בשביל הסקרנות, נהגת בשתיהן?

ומה ההגדרה שלך ל"טובה יותר"?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בדקתי כמה אלטרנטיבות למליבו.לא את הפורד ממנו אני נמנע יותר מאשר מגרמניות. זה שהנרי שלח לויצמן את הלינקולן ב 1949 לא מכפר בעיני על התבטאויותיו נגד היהודים באמריקה וחברותו (ותרומותיו) עם היטלר ומוסוליני . כמה זוכרים את זה ? גרמניה מנסה לכפר . פורד הותיר מסורת עמוקה של אנטישמיות באר"הב. עד היום.

פורסם
"הציבור מטומטם ולכם הציבור ישלם" יותר על מה שנפוץ, וישלם פחות על מה שלא.

אגב, היא די חסכונית בדלק ובטיפולים, והיא מתנהגת לא רע בכלל.

ואני שמח מאוד שכך הדבר. בגלל זה אני נהנה מרכב שמרגיש מפואר ליד האחרים במחיר שלו. תאמינו או לא, אבל אבל אני לא מוצא בה כמעט חסרונות.

כשאני נהנה ממנוע V6 עתיר כוח, תיבת הילוכים חלקה, נוחות חסרת גבולות אם זה מהמושבים (של הנהג אפילו מתכוון חשמלית) ואם זה מהמתלים הרכים (וצר לי לאכזב אתכם - גם ב150 אין תחושה של אוניה), אחיזת כביש פנטסטית (ואני לא נמנע מלחפש את הגבולות, פשוט לא מוצא), בקרת שיוט, שקט כמעט חרישי כשהמנוע חם המקנה נסיעה שקטה ורגועה, 2 כריות אוויר ועוד הרבה גימיקים שעושים טוב הלב כמו: בגאז' נפתח לבד בלחיצת כפתור (אם מהשלט ואם מהרכב עצמו), אורות נדלקים אוטומטית כשקצת מחשיך, מגבים מצויינים שהשפריצר יוצא מתוכם ובידית ההפעלה מגוון מצבים ואפשרות כיוונון עצמי, תאורת פנים מרשימה שכוללת גם אורות מתחת לפנל הקידמי המאירות לאיזור הרגליים של הנהג והנוסע, מחזיקי כוסות, משענת סופר-נוחה ליד שהיא גם נפתחת למיכל איכסון איפה שבדרך כלל תקוע הבלם יד, משענת יד אמצעית נפתחת מאחור, התראה קולית וחיווי כמעט לכל דבר שקורה ברכב (חוסר בנוזל קירור, חוסר שמן, חוזר נוזל מגבים ועוד ועוד ועוד), באה עם רדיו מקורי בילט אין המגביר את עצמו ככל שעולה המהירות, פנסי ערפל מקוריים, תאורה למראות בסכי שמש ועוד כהנה וכהנה גימיקים קטנים שאני אפילו כבר לא זוכר את כולם מרוב שהספקתי להתרגל.

אל תטעו לרגע, הרכב הוא משנת 98.

וכל זה ביחד עם צורה מרשימה חיצונית ופנימית ובמחיר של 26 אלף שקלים! עכשיו תמשיכו לנהוג ביפניות העגלות שלכם ולהמציא שמועות על רכבים מופלאים שמחירם מגוחך.:wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...