Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח"כ משה כחלון יוזם ההצעה: "העיריות רק ירוויחו, כי יותר קנסות ישולמו".

ההטבה תחול על כל דוח עירוני.

בפעם הבאה שתקבלו דוח מהעיריה יתכן שתעדיפו לרוץ ולשלם אותו מיד: יוזמת חקיקה חדשה שמקדמת הכנסת קובעת כי הרשויות המקומיות יעניקו הנחה של 50 % מגובה הקנסות לכל מי שישלם אותם בתוך שבועיים לאחר שניתנו.

הצעת החוק החדשה נשענת על המודל שהונהג בשנים האחרונות באנגליה.

ההצעה קובעת כי גובה הקנסות יפחת באופן משמעותי בעבור אלו שיעדיפו לא לחכות לרגע האחרון ולשלם את הקנס מיד.

הצעת החוק אמורה לחול לא רק על דוחות חניה אלא על כל סוגי הקנסות שמטילות הרשויות המקומיות.

ההצעה הזו מצטרפ ליוזמה אחרת של כחלון שכבר אושרה בקריאה טרומית, ולפיה התשלום בעבור חניה בחניונים השונים ייגבה לפי דקות החניה ולא על פי שעות עגולות.

הצעת החוק החדשה בנוגע לקנסות צפויה לעלות לדיון ראשון במליאת הכנסת בתוך כמה שבועות לקראת ההצבעה עליה בקריאה טרומית.

הכסף לא צומח על העצים הוא צומח על המדרכות

כמה הרוויחו עיריות ברחבי הארץ מגביית דוחות חניה ב 2007.

ת"א 204 מיליון ש"ח.

נתניה 96 מיליון ש"ח.

פ"ת 46 מיליון ש"ח.

באר שבע 27 מיליון ש"ח.

חיפה 25 מיליון ש"ח.

ירושלים 25 מיליון ש"ח.

רמת גן 12 מיליון ש"ח.

חולון 8 מיליון ש"ח.

רחובות 6 מיליון ש"ח.

*כל הרשויות הסכימו לחלוק את הנתונים הנ"ל מלבד עיריית ראשון לציון שסרבה.

"ידיעות אחרונות"

21/1/08

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא כאלו מצויינות.

הראשונה, לגבי חישוב החנייה בדקות במקום שעות, בסוף יצא שאנחנו נשלם יותר.

השניה, הספירת 14 יום מתחילה מתי? מהיום שבו הפקח רשם את הדו"ח והצמיד אותו לאוטו? או מהיום שבו נשלח הדו"ח בדואר רשום?

ומה אם הדו"ח לא חוקי?

זה יגרום לאנשים לרוץ לשלם דו"חות לפני בדיקת החוקיות שלהם בכלל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם יש להם שכל (אני מקווה בכל אופן), אז הם יקחו בחשבון את כל הנקודות הללו.

בכל מקרה, אם נניח יש ספק בחוקיות הדו"ח, ניתן למשל יהיה לקבל תוספת זמן לתשלום בהנחה אחרי הבירור.

פורסם
לא כאלו מצויינות.

הראשונה, לגבי חישוב החנייה בדקות במקום שעות, בסוף יצא שאנחנו נשלם יותר.לא בטוח , מאוד יתכן שלא

השניה, הספירת 14 יום מתחילה מתי? מהיום שבו הפקח רשם את הדו"ח והצמיד אותו לאוטו? או מהיום שבו נשלח הדו"ח בדואר רשום? אאל"ט היה תקדים שעיריה שלא הוכיחה ששלחה בדואר רשום , ושווידאה שהכתובת אמיתית , השופט פסק שהוא לא חייב לשלם קנסות . כך שבטוח שמדובר על אחרי משלוח בדואר רשום , כי אחרת זה בכלל לא מתחיל חיוב עד כמה שאני יודע

ומה אם הדו"ח לא חוקי?

זה יגרום לאנשים לרוץ לשלם דו"חות לפני בדיקת החוקיות שלהם בכלל.

אני מניח שאנשים יוכלו לערער , ואז אם ערעורם ידחה הם יפסידו את ההנחה , וזה אומר שיערערו רק אלו שבטוחים בצדקתם וגם בטוחים ביכולתם להוכיח את זה

בברכה יהודה

פורסם

דיסקו כנראה צודק בתחזית שלו, שבסוף נשלם יותר על חניה.

לא צריך ללכת רחוק כדי להבין שהיום משלמים על חשבון סלולרי יותר ממה שהיה לפני שנים אחדות. זה קורה כמובן אחרי התערבות הרגולטור והשר שחיפשו דרך להוזיל, וזה יעלה עוד יותר.

מצד שני, אולי אם השר לא היה מתערב, היום היה גרוע עוד יותר.

אני מניח שברגע שהמחיר בחניונים יהיה לפי דקות, מיד יועלו המחירים בהתאמה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היה מחוז בארה'ב שבו אם שוטר נותן לך דו'ח יש לך אפשרות לשלם אותו במקום במזומן בסכום של 20%

הפסיקו עם זה כי שוטרים לא הסכימו להיות קופה רושמת ולהסתובב עם כסף ולהתחיל לפרוט עודף בכל מיני מקומות וזה הציב מצב שבו היו שודדים שוטרים.

אמריקאים...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נראה לי שההצעה השניה מדברת על חניונים פרטיים שבהם גובים מראש על שעה ולא על חניה בכחול לבן ששם גם כך משלמים בדקות.

ההצעה מעולה כי היום אני חונה בחניון ומשלם שעה שלמה גם אם חניתי רבע שעה אם זה ישתנה זה יהיה מעולה.

לגבי ההצעה של ה 50% אם הבן אדם יודע שהוא לא אשם אז הוא ילך להשפט בכל מקרה, אבל מי שיודע שהוא כן אשם הרי בסופו של דבר משלמים את הדוח אז למה לא לשלם את זה מהר ולקבל הנחה.

אני עד היום קיבלתי למזלי רק דוח חניה אחד (שבהחלט היה מוצדק) לא תיכננתי אפילו לנסות לבטל אותו אבל דחף פסיכולוגי גרם לי לשלם אותו בלילה של היום האחרון לתשלום, אם הייתי יכול לקבל הנחה של 50% הייתי רץ לשלם כבר באותו היום.

לסיכום זה כל מקרה לגופו אבל לרוב האנשים שקיבלו דוח זה יהיה מצויין.

פורסם
דיסקו כנראה צודק בתחזית שלו, שבסוף נשלם יותר על חניה.

לא צריך ללכת רחוק כדי להבין שהיום משלמים על חשבון סלולרי יותר ממה שהיה לפני שנים אחדות. זה קורה כמובן אחרי התערבות הרגולטור והשר שחיפשו דרך להוזיל, וזה יעלה עוד יותר.

מצד שני, אולי אם השר לא היה מתערב, היום היה גרוע עוד יותר.

אני מניח שברגע שהמחיר בחניונים יהיה לפי דקות, מיד יועלו המחירים בהתאמה.

.

אם אתה משלם יותר היום על הסלולרי, כנראה שאתה מדבר יותר. לדעתי המחירים ירדו משמעותית.

פורסם

על פניו- הצעה טובה.

אנשים ישלמו יותר דוחות אבסוליטית ובזמן קצר, כך שהמדינה נהנת.

וכן האזרח הקטן ישלם קנסות נמוכים יותר כך שגם הוא נהנה.

אבל אה מה מה, אם השיטה תצליח יגדילו את כמות הפקחים ו/או ירחיבו את האזורים בתשלום ו/או יעלו את הקנסות.

כך זה עובד בדר"כ בארצנו הקטנטונת לא אופתע אם כך זה יעבוד גם הפעם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אתה משלם יותר היום על הסלולרי, כנראה שאתה מדבר יותר. לדעתי המחירים ירדו משמעותית.

מחיר הדקה בחבילה ירד, אבל הקומבינות סביב מחיר הדקה עלו משמעותית וכך החשבון תופח.

אתה קונה בנק דקות ולא מנצל = מחיר הדקה בפועל גבוה יותר.

אתה קונה בנק דקות וחורג = מחיר החריגה גבוה.

חיוג לתא קולי = לא נכלל בחבילות והוא מחוייב בתעריף גבוה יותר.

חיוג למספרי כוכביות, מקוצרים, מספרים מיוחדים (במירס מספרים מיוחדים כולל את מחנות צה"ל) = לא נכלל בחבילה ומחוייב במחיר גבוה יותר.

תשלום עבור דמי שימוש (לא היה בעבר).

השתתפות עצמית בנזק = לא היה בעבר (היה רק על אובדן גמור).

חיוב בחבילת דור 3 וכיו"ב = לא היה פעם והיום אם לא תיקח לא תוכל להתחבר למסלול.

אני מחזיק מכשיר בתוכנית ישנה מאוד ומדבר בו, ומחזיק מכשיר בתוכנית חדשה ומדבר בו 60-70 אחוז ממה שאני מדבר בישן. לכאורה מחיר הדקה זהה - התוספות הכפויות על התוכנית החדשה מכפילות את המחיר.

זאת דרך אגב הסיבה מדוע למרות מכשיר חדש בשני שיפודים בלאפה אחת, אני מדבר את הרוב מחברה אחרת בתוכנית ישנה מאוד.

מנסים לשכנע אותי לשדרג את המכשיר הישן ויחד איתו כמובן ישונה המסלול, אני מסרב בתוקף כי אאלץ להפרד מתוכנית זולה שלא קיימת יותר.

השינויים האלה לא קיימים רק בסלולר. מישהו פעם חשב שסולר זול יותר מבנזין ואנשים שילמו אגרת דיזל גבוהה יותר. אגרת הדיזל אומנם ירדה, אבל עדיין לא משתווה לבנזין, ובכל זאת פתאום מחיר הסולר יקר יותר מבנזין.

זה יקרה גם עם הגז - ענין של זמן.

זה יקרה גם אם המכוניות ההיברידיות. (האוצר כבר מדבר על מיסוי מיוחד של חשמל לטעינה).

זה יקרה גם עם החניונים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נראה לי שההצעה השניה מדברת על חניונים פרטיים שבהם גובים מראש על שעה ולא על חניה בכחול לבן ששם גם כך משלמים בדקות.

ההצעה מעולה כי היום אני חונה בחניון ומשלם שעה שלמה גם אם חניתי רבע שעה אם זה ישתנה זה יהיה מעולה.

לגבי ההצעה של ה 50% אם הבן אדם יודע שהוא לא אשם אז הוא ילך להשפט בכל מקרה, אבל מי שיודע שהוא כן אשם הרי בסופו של דבר משלמים את הדוח אז למה לא לשלם את זה מהר ולקבל הנחה.

אני עד היום קיבלתי למזלי רק דוח חניה אחד (שבהחלט היה מוצדק) לא תיכננתי אפילו לנסות לבטל אותו אבל דחף פסיכולוגי גרם לי לשלם אותו בלילה של היום האחרון לתשלום, אם הייתי יכול לקבל הנחה של 50% הייתי רץ לשלם כבר באותו היום.

לסיכום זה כל מקרה לגופו אבל לרוב האנשים שקיבלו דוח זה יהיה מצויין.

מסכים! +1

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...