Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבל המינוס במגבר אצלי שעדין לא מחובר יאלץ להיות באורך של 80 / 90 ס"מ, כי אין לי שום חיבור טוב במרחק של עד חצי מטר מהמגבר,

שגם ככה יחובר בצורה כזו על הגב של המושב האחורי שחיבור המינוס הוא הכי למעלה מכל החיבורים שישנם.

מצאתי נקודת חיבור טובה מאוד בצד של תא המטען (בערך באמצע) ואז הכבל יורד למטה (לתחתית תא המטען) ושוב עולה אל המגבר, ולכן האורך הזה.

השאלה שלי היא האם זה נורא? או שכדאי קודם לשמוע איך הסאונד עם או בלי רעשים, ובמידה ויש רעשים לייצר נקודה מינוס קרובה יותר או כבר עכשיו לשנות?

פשוט כדי שיהיה לי נקודה קרובה אני כנראה אצטרך לקדוח בפח של תחתית תא המטען ואני לא יודע מה יש מתחת וכמה טוב יהיה החיבור, ובכללי אני מעדיף שלא.

מה דעתכם הפתרון או שהבעיה לא כזו רצינית?

הרכב הוא אופל קורסה במידה וזה עוזר.

מצטער על החפירה ואני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

תודה רבה.

מיכו.

פורסם

עם הכבל + הוא X תעשה את המינוס מX +1. ואז אין בעיה שהוא יהיה ארוך יותר. (כמובן בגבול ההגיון. לא 15 מטר)

לדוגמא. הכבל + שלך הוא 8G. תעשה מינוס מכבל 6G.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דעתי האישית היא תנקה את האיזור טוב, ותחבר בצורה שאתה רוצה, במידה ויהיו רעשים תעבה את הכבל, במידה וזה לא יעזור תקרב את המינוס.........אצלי ברכב בגלל אילוצים של התקנה נוצר לי מצב שכבל המינוס שלי הוא איזה 70 סנטימטר וזה כבל רגיל 8G ואין שום בעיה ואין רעשים

פורסם

תודה על התגובות,

soundman לא הבנתי אותך בדיוק בהתחלה מה זאת אומרת 1+ X?

CiViC91 - בדקתי את נקודת החיבור בחגורה ויש שם בורג גדול מאוד הסופית שחיברתי לא תתאים כנראה.

עתיד - החיבור שחיברתי הוא ממש טוב ונקי וחזק הורדתי את כל הציפוי ואני ממש בטוח שחובר טוב.

לפי מה שאמרתם פתרון אחד הוא לחבר כבל עבה יותר עבור אותו מרחק אבל במגבר אצלי יש אפשרות לחיבור של כבל בעובי 8 גייג כך שאני אצטרך או להגדיל את העובי איפשהו אחרי החיבור למגבר או שבשביל לחבר כבל עבה יותר יהיה צריך לדלל את עובי החיבור. אחד הפתרונות האלה טובים?

שוב תודה על העזרה.

מיכו.

פורסם

מה הבעיה להגדיל את חור הסופית חוט עם מקדחון?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה מעדיף להתבחבש על מחשבות אם החוט ארוך מדי או אם החיבור יהיה טוב מדי או אם לא תעשה חור במיכל דלק

מאשר להחליף את הסופית חוט? קאטר, חותכים, סכין,חושפים,מלחם,מפוצצים בבדיל את החוט החשוף בתוך הסופית , ומבריגים לחגורת בטיחות:)

חוץ מזמן ההמתנה למלחם שיתחמם, אני לא רואה למה שזה יקח יותר מחמש דקות:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
תודה על התגובות,

soundman לא הבנתי אותך בדיוק בהתחלה מה זאת אומרת 1+ X?

CiViC91 - בדקתי את נקודת החיבור בחגורה ויש שם בורג גדול מאוד הסופית שחיברתי לא תתאים כנראה.

עתיד - החיבור שחיברתי הוא ממש טוב ונקי וחזק הורדתי את כל הציפוי ואני ממש בטוח שחובר טוב.

לפי מה שאמרתם פתרון אחד הוא לחבר כבל עבה יותר עבור אותו מרחק אבל במגבר אצלי יש אפשרות לחיבור של כבל בעובי 8 גייג כך שאני אצטרך או להגדיל את העובי איפשהו אחרי החיבור למגבר או שבשביל לחבר כבל עבה יותר יהיה צריך לדלל את עובי החיבור. אחד הפתרונות האלה טובים?

שוב תודה על העזרה.

מיכו.

יש גם כזה כמו הסופית רק לחיבור למגבר שזה משהו כמו חצי עיגול ככה בלי בעיה יכנס לך גם 4גייג'

עריכה:

כזה

http://www.sonicelectronix.com/item_7249_4+Gauge+Spade+Terminal+-Individual+-+BLACK-.html

ולא הוא מתכוון שתשים סופית גדולה יותר שתתאים לחגורה...עבודה של 5 דקות

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

ההברגה של בורג החגורה היא לפחות 1.5 ס"מ אולי (והכוונה היא לא לראש של הבורג).

אם יש כזו סופית אז זה אפשרי אם אין חזרנו להתחלה.

האם יש בעיה לחבר את הכבל לבורג בלי סופית פשוט ללחוץ עליו טוב, זה אפשרי?

פורסם

בטוח יש סופיות כאלה גדולות

לא חושב שזה טוב פשוט ללחוץ על הכבל זה לחפרים תקנה סופית גדולה

sound connecting people

פורסם

הגזמת 15 סנטימ קוטר הברגה.

אז איך אני חיברתי את שלי לשם? קסם?:)

פשפשתי בארגז כלים שלי עד שמצאתי סופית שמתאימה

אם אני מצאתי, גם אתה תמצא:D

טמבור, 2 שקל.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...