Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי סיירה מיד ראשונה , בת 20, מודל 88 מנוע 1600. הנעה אחורית.

גיר 4 הילוכים.

בולמים קדמיים עייפים.

הרכב עם 135,000 ק"מ, ויש לו ספר טיפולים, עבר כל שנה טיפול למרות שלא הגיע ל 10K .

לא מעשן.

מנוע עובד יפה ושקט.

אין טרמוסטט.

מזגן מקרר.

צבע דהוי בגג.

אין תאונות רציניות.

צמיגים בני 8 שנים.

הרכב עבר לפני שבוע טסט.

טמבונים סדוקים ותוקנו בצורה חובבנית ע"י מעט דבק וצבע על מנת לעבור טסט.

ולשתי הבעיות העיקריות- הדוושה של הקלאץ' משוחררת לגמרי, רק כאשר מצמידים אותה לקיר מרגישים התנגדות, ומיד בעת שיחרורה הרכב מתחיל לנוע, צריך לתת הרבה גז כדי לזנק.

בעיה 2- בלחיצה על הגז ותאוצה , מורגשות רעידות של הרכב, כאשר לא מאיצים הן נפסקות, זה קורה בכל הילוך, וגם בזינוק בהילוך ראשון, ממש רעידות מורגשות.

הבחור החביב(מאד חביב ) רצה עליה 8K , לחצנו ידיים על 3700. ונעביר בעלות בשבוע הבא בעזרת השם.

מה אתם אומרים לגבי הבעיות?

האם אלו תושבות מנוע שגורמות לרעידות בתאוצה?

האם מתיחה של כבל הקלאץ' תפתור את בעיית החופש המוחלט של הדוושה?

למען הסר ספק, הרכב לא בשבילי , אני רק עוזר בקניה.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הטרמוסטט שהוצא מהרכב- פרט בעייתי,לא ניתן לדעת עד היכן הרכב מתחמם.

לגבי קלא'ץ צריך לאבחן.

בדיקה לרכב משנתון כזה כדאי ומומלץ לעשות במוסך ולא במכון בדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לך,

הרכב לא התחמם לי בנסיעה עירונית+ בכביש מהיר, לא עבר את החצי של השעון, כל הדרך עם מזגן.

יש ונטה למזגן , ועוד ונטה שמחוברת לפולי של המנוע ועובדת קבוע מן הסתם(לא טרמוסוויץ').

אני לא בטוח שניתן לקחת אותו למוסך, אני לא מכיר אחד כזה באזור שהבחור גר בו, ולדעתי אין מה להשקיע בבדיקה לרכב כזה.

שכחתי לציין שיש לו ג'אנטים ממגנזיום, ומצבר חדש.

אודה למי שיכול לחוות דעה על בעיית הרעידות בזינוק מהמקום, וגם בתאוצה בכל הילוך, גם בכביש מהיר.

האם זו מחלה בסיירות?

אולי אלו תושבות מנוע?

הייתה לי אסקורט עם בעיה בכבל קלאץ', יכול להיות שזו מחלה בפורדים.

תודה רבה למי שיכול לעזור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...