Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים הבוס שלי חזר מתאילנד וחזר עם HU מפתיע לטובה. תוצרת תאילנד, שם החברה "TECHLINE".

מדובר במכשיר דיוידי קורא DIVX עם מסך מובנה 4 אינץ, מה שאהבתי במכשיר (כמובן שהייתי חייב להתעסק איתו שעה) זה שהוא עם מסך נגיעה, ומאד מזכיר בשימוש את האייפון. הוא מתחבר לGPS ומתחבר לכל פלאפון עם BLUETOOTH. ועם המסך נגיעה אתה יכול לשלוט בפלאפון בכל דבר. המכשיר תואם ושולט על ipod.

כמובן שיש יציאות למגברים ולעוד 2 מסכים. ולמכשיר 2 כניסות (GPS ומצלמת רוורס).

למרבה ההפתעה המכשיר נשמע מעולה, לא שמעתי הבדל מהמערכת הקודמת שהייתה לו. האקולייזר במסך נגיעה נוח מאד.

דרך אגב המכשיר הוא 1DIN ופשוט הפאנל מתרחב, פאנל חשמלי שכחתי לציין עם זווית מתכוונת.

הסיבה שאני ממליץ על המכשיר זה בגלל המחיר (מה לעשות אוהב הרבה מוצר בקצת כסף :oops:) 7000 באט למכשיר הזה. בתרגום מהיר לשקלים זה 900 שקל. לא מצאתי תמונה של הדגם , אני ינסה להעלות ביום ראשון תמונה שאני יצלם ווידאו לYOUTUBE.

את המכשיר אפשר לקנות בקניון הMBK.

תפסו חבר שטס לתאילנד ותזמינו, איך אומרים בערוץ הקניות : "זה כדאי!"

נ.ב. אני טס רק באפריל :cry: בברכה, קורן.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

יכול להיות פתרון זול לחובבי המולטימדיה אבל סאונד? עם כל הכבוד אתה לא יכול להשוות אותו למכשיר הכי פשוט של אחת החברות הידועות ואת זה למד חבר שלי על בשרו שביקש ממני להחזיר דחוף את הפיוניר שהיה לו.

פורסם

הוא אמר 4"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בתאילנד יש המון מציאות. אפילו בשנת 2005, שמכשירי ה DVD של היצרנים הגדולים היו בחיתוליהם - בתאילנד ראיתי מכשירים כאלה בשווקים כמו פטריות אחרי הגשם.

הכל טוב ויפה עד שהוא מתקלקל :?.

אגב, ב MBK לא קונים שום דבר שקשור למערכות. מחירים אירופאיים לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתאילנד קונים רכיבי מערכות כמו שאני קניתי - אך ורק בדרך הזאת:

ליצור קשר אימייל עם היצרן שהוא מעביר לך את שם היבואן הרשמי בתאילנד, ליצור קשר עם היבואן ואז להגיע עליו למשרד ולרכוש.

ראיתי הרבה דברים צ'יינה טאון בבנקוק בבסטות, דברים טובים - אבל לא התפתתי לקנות שם כלום.

פורסם

ברור לי שהאיכות סאונד שלו לא הכי גבוה בעולם (בכל זאת 900 שקל). בסך הכל אמרתי את דעתי ממה שאני שמעתי, לבוס שלי היה פיוניר 6850 אם אני לא טועה, ולהגיד את האמת, אחרי שהוא נתן לי לכוון לו (שוב) את המערכת לא שמתי לב להבדל.

בראשון אני יעלה וידאו ותמונות של המכשיר בפעולה.8)

ובקשר למחיר הזול, לא היית חושש מזה יותר מידי כי כל דבר בתאילנד שהוא תוצרת מקומית זול מאד.

ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה, גם לי יש בבית פיוניר (580MP) והוא מיוצר בתאילנד.

מכל העסק הזה אני הרווחתי מתנה מהבוס שלי, דיוידי של CANVA:-D חוות דעת אני יתן עליו עוד בהמשך.

DSC_4419.jpg

243575823.jpg

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בראשית ימי הMP3 לרכב, כשהמכשירים היקרים עלו הון, קניתי ברובע "באן-מור" שהוא רובע האלקטרוניקה והרכיבים (קרוב מאוד לארמון המלך 5 דקות הליכה ברגל) מכשיר סיני משוכלל. הסאונד היה זוועה, קליטת הרדיו מזעזעת והמכשיר פלט חום כמו רדיאטור חימום.

אבל מה!!! המחיר היה זול.

בקיצור, מה שזול בדרך כלל מוצר נחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...