Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סרט] עוד טיפה דריפט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תראו אותי משוחד אבל הנה עוד טיפה דריפט יפני :p

על המסלול

למה לנוסע למסלול,כאשר אפשר על הכביש :)

מה הייתה נותן להיות נהג המבחן של למבורגיני ? :wink:

אלי :type:

:wave:

צפייה מהנה :popcorn:

* אני מקווה שעכשיו לא יהיו לנו גם דריפטים כאלה במפגש, בעקבות הסרטים שלי :twisted:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

AC אתה תקבל עוד פעם מחמאה, ולו רק בגלל שצירפת שוב סרטונים על דריפטים.

אם תצרף כל פעם חצי סרטון של דריפט, I am your follower forever.

כל הכבוד שאתה לא מתייאש מלהדביק בפורום לינקים של סרטים.

עלה והצלח.

פורסם

אחלה סרטים אלי!

כמו תמיד,אתה גורם לי הנאה וויברציות בגוף כאשר אני צופה בקישוריך! :wink:

שמוליק, קצת עייף, מחר עבודה, אבל לא נורא.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בדריפט ברחוב יוצא לאחת מהמכוניות גיצים מהגלגלים באמצע דריפט. מה זה?

כנראה היו לו צמיגים עם מן "ניטים" (לא יודע איך קוראים לזה ביוק) אשר משמשים בדר"כ לנסיעה על כביש קרח.

פורסם

כנראה היו לו צמיגים עם מן "ניטים" (לא יודע איך קוראים לזה ביוק) אשר משמשים בדר"כ לנסיעה על כביש קרח.

יש שם שתי חתיכות מתכת או משהו שזה תפקידן, הן די קרובות לכביש הרכב מקפץ קצת או משהו והופ הן נוגעות בכביש ונוצר ניצוץ. שים לב שזה רק בחלק האחורי ולא בקדמי, כמו כן זה לא מהגלגל אלא טיפה יותר אחורה.

אני מכיר תחרויות אופנועים עם גלגלים עם מסמרים, ברכבים לא ראיתי גלגלים עם מסמרים. פשוט משתמשים בגלגלים דקים יחסית, אפשר לקחת דוגמא ממסלולי ראלי מושלגים.

גיא.

פורסם

כנראה היו לו צמיגים עם מן "ניטים" (לא יודע איך קוראים לזה בדיוק) אשר משמשים בדר"כ לנסיעה על כביש קרח.

יש שם שתי חתיכות מתכת או משהו שזה תפקידן, הן די קרובות לכביש הרכב מקפץ קצת או משהו והופ הן נוגעות בכביש ונוצר ניצוץ. שים לב שזה רק בחלק האחורי ולא בקדמי, כמו כן זה לא מהגלגל אלא טיפה יותר אחורה.

אני מכיר תחרויות אופנועים עם גלגלים עם מסמרים, ברכבים לא ראיתי גלגלים עם מסמרים. פשוט משתמשים בגלגלים דקים יחסית, אפשר לקחת דוגמא ממסלולי ראלי מושלגים.

גיא.

ברור שיהיה רק בגלגלים האחוריים, הרי זה בשביל הדאווין לא כי הם צריכים.

אני לא יודע מה בדיוק יש לדריפטרים האלו, אבל ברכבים יש את זה, מביוחד ברכבי ראלי, צמיגי השלג או קרח מצויידים מ"קוצים" אקסטרא ארוכים.

עוד ברוסיה של הימים ההם היו לכל אחד 2 סטים של צימיגים, עם ובלי קוצים.

פורסם

אלי. אחלה סרטים !

קודם כל אני, אישית לא הייתי רוצה לקנות מהנהג מבחן את הלמבורגיני הזאת ! חחח :):lol:

בקרוב ג'ימי יעלה על נסיעת מבחן איתי (ferrari test driver) :) חחח ... :twisted::twisted::lol::lol::lol:

הסרטון של ההחלקות, אני מכיר ויש לי עוד 2 או 3 סרטים שונים של החלקות ברחוב !

הסרטון של ה-drift mix מדהים אם כי יש לי את מירב הסרטים שיש שמה .. ואם הייתי יודע איך להעלות סרטים לאינטרנט היה טוב !

יש לי סרטון שמאחד מלא סרטונים של החלקות .. כל טופ גיר.. ועוד מלא שונים שנלקחו שנמאים ב-drift mix ...

אורכו 7 וחצי דקות ..

לאן אני יכול להעלות אותו באינטרנט כדי שאני יוכל לתת לכם קישור ?

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

מה זה פה??? מה זה ההתנהגותית הלא תרבותית הזאת? סתם סתם

אחי אני מת על הסרטים תביא עוד ועוד יש לי על הקאזה תמבחן של הלמבורגיני, ומישהו שם לב שהוא שפשף אותה בחצאיות?

Lamborghini%20Diablo%20VT%206.0%202000%20-%20020.jpg

פורסם

אני ממש נהנתי מהסרט עם נהג הניסוי של למבורגיני !

היתי חותך לי חלקים בגוף בשביל לעשות סיבוב עם הנהג הזה !!

בברכה , איציק

אוסף כלי רכב מיניאטוריים 1:18

• תוכן חדש...