Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגים שלא צברו עבירות תנועה ייהנו מהנחה בתשלום אגרת הרישוי לכלי רכבם, הטבה שמשמעותה חיסכון של אלפי שקלים- כך עולה מהצעת חוק שהגיש אתמול ח"כ יולי אדלשטיין.

על פי ההצעה, הטבה תהיה מגורגת: נהג שבמשך 4 שנים לא יצבור נקודות יהיה זכאי להנחה של 10%.

נהג שהקפיד על חוקי התנועה במשך שמונה שנים יקבל הנחה של 50 %.

עשר שנים ללא עברות תנועה יהיו משתלמות במיוחד:

פטור מלא מתשלום האגרה.

ההצעה מצטרפת להצעה שהגישו בשבוע שעבר אורי אריאל ועמיר דותן לפיה נהגים זהירים יקבלו הנחות בתשלומי הביטוח.

"מעריב"

15/1/08

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוו חוק מצויין לשם שינוי!

סוף סוף נתנו חוק טוב ונורמלי.

רק הבעיה, האם יצביעו בעד החוק או לא? זה הפסד לממשלה.

המון כסף הממשלה תפסיד מזה, מקווה שהחוק יעבור!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בסוף המדינה תשלים את החוסרים שיווצרו עקב כך מהעלאת דמי האגרה השנתית לכולם או דרך אכיפה מוגברת ו"צמצום" הנהגים הזהירים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המדינה לא תפסיד הרבה מכיון שקשה לנהוג 10 שנים ללא עבירות תנועה. אני לא מדבר על עבירות חמורות אלא על עבירות קלות.

חוק טוב מאוד, לדעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בעקרון הרעיון טוב. אבל:

10% ממחיר רישוי זה משהוא כמו 150-170 ש"ח.

לא נראה לי שלמי שלא אכפת לשלם 500 או יותר ש"ח על עברה, ימנע מלעבור אותה בגלל אותם 150 ש"ח.

היה עדיף לו היו מעבירים את הסטורית העברות לחברות הביטוח, וכך הפרמייה היתה משתנה כתלות בכמות העברות.

פורסם

חוק שלא חשבו עליו במיוחד.

עלי לא רשום שום רכב, אז לי זה לא יזיז.

מה גם שעכשיו אנשים ירשמו מכוניות על אנשים שלא נוהגים, ככה יצברו שנים ללא עבירות ויקבלו הנחות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

היית מסכים שירשמו רכבים על שמך?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בסוף המדינה תשלים את החוסרים שיווצרו עקב כך מהעלאת דמי האגרה השנתית לכולם או דרך אכיפה מוגברת ו"צמצום" הנהגים הזהירים.

עידן

משום מה בדיוק מה שחשבתי

בברכה יהודה

פורסם
חוק שלא חשבו עליו במיוחד.

עלי לא רשום שום רכב, אז לי זה לא יזיז.

מה גם שעכשיו אנשים ירשמו מכוניות על אנשים שלא נוהגים, ככה יצברו שנים ללא עבירות ויקבלו הנחות.

אני לא הייתימוכנה לרשום שום רכב על שמי אלא אם כן זה קרוב מדרגה 1(אבא/אמא/אחות) מעבר לכך לא הייתי מסתכנת שרכב יסתובב בכבישי ישראל ורשום על שמי ויהיה חלילה מעורב בתאונה או משהו פלילי אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יקרה, סיכוי גבוהה לאיבוד הכנסות האוצר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כן, אני אסביר לך: היה לי בביה"ס תיכון מורה להסטוריה שהאמרה החביבה עליו הייתה: "מותר ללעוס מסטיק בשיעור אבל אסור להיתפס".

לעניינו, אין שום קשר מובהק בין מי שלא נתפס בעבירה (לעס מסטיק) לבין מי שבאמת לא לעס מסטיק. :wink:

• תוכן חדש...