Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שצ'מפיון ומונחים כמו אמינות או הגינות מהווים סתירה פנימית, אבל אני חייב שזה יהיה מוסך מורשה עבור הסיאט שלי. אם אין בנמצא אחד כזה, אודה לכם אם לפחות תגידו לי לאיזה מהצ'מפיונים לא להתקרב ואבחר אחד על דרך האלימינציה.

תודה.

פורסם

אני רוצה להעביר את האוטו טיפול 100,000 (שלא כולל טיימינג) אבל בנוסף גם להחזיר כרית אוויר שפעילותה נוטרלה (הבנתי שאפשר לעשות זאת רק במורשה, זה נכון?) וגם לתקן משהו במנגנון הנעילה האוטומטי של האוטו: 3 דלתות ננעלות ואחת ב-99 אחוז מהמקרים לא (כלומר הצ'ופצ'יק של הדלת שאמור לרדת בנעילה לא יורד...)

מדובר אגב בסיאט קורדובה סיגנו אוטומטי (1600)

רצוי לעשות את כל הנ"ל גם במוסך שאינו מורשה?

פורסם

חבריי VAG ממליצים בחום על מוסך רון-שגם חבר הפורום ועונה תמיד תשובות יפות ומקצועיות.:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רוב נהגי המוניות מאיזור בית שמש מטפלים ב"איציק ודיצר" ברמלה, אישית אני ממליץ עליהם אם כי אין לי נסיון עם מורשים אחרים של צ'מפיון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואכן זכיתי לשירות אדיב, מקצועי וגם המחיר היה הוגן ביותר. בקיצור, מתוך התנסות של פעם ראשונה אני בהחלט ממליץ

פורסם

דדיק, האם הכוונה למוסך רון? או שבקרת באחד המוסכים המורשים שקודמיי הציעו?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מוסך פליקס

עזוב את זה שהוא מוסך בין הותיקים מהמורשים, עזוב את זה שהוא המוסך הכי מצליח ומס' 1 מבין כל המורשים וזה אני אומר לך בוודאות (מנהל המחסן הראשי שמספק חלקים לכל הרשת אמר לי את זה),

עזוב את זה שיש שם אירוח 5 כוכבים (שתלך לחדר המתנה תבין), עזוב את זה שהוא נותן הסעות לעבודה ולכל מקום באיזור המרכז

פליקס מוסך אמין ומקצועי, וגם אם יצאת מאוכזב יש להם פניות הציבור שמטפלות בכל פנייה באופן אישי

קח בחשבון שהם קצת יקרנים

אני אישית במקרים מורכבים מטפל רק אצלהם

פורסם

טיפלתי במכוניתי אצל "פליקס" ולא זכור לי שהיתה לי איזו שהיא טענה על איכות הטיפול. מה שכן לקרוא להם "קצת יקרנים", זו לשון המעטה "קצת מוגזמת".

• תוכן חדש...