Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, עבר כבר קצת זמן מאז שרכשתי לעצמי רכב, והפעם מדובר ברכב ליסינג לאישה שאיתי, אז הייתי שמח להתעדכן בהתאם לדעותיכם.

האופציות הרלוונטיות מבחינתנו (מעוניינים ברכב משפחתי; לא סופר מיני) :

• יונאדאי I30
  • מזדה 3
  • פוקוס
  • קורולה
  • מגאן

לגבי כולן מדובר ברכב חדש בליסינג תפעולי, והמחיר מבחינתנו זהה.

בהתאם לכך ולדרישות האישיות שלנו השיקולים העיקריים הם:

• בטיחות (פסיבית ואקטיבית).
  • נוחות, לרבות לאנשים בגובה 1.80, לרבות נוחות הישיבה בנסיעות ארוכות (3 שעות רצופות), לרבות נוחות נהיגה והתנהגות הרכב. לפעמים גם נוסעים יותר משניים - איך הנוחות למבוגרים מאחור?
  • ביצועים - לא ממש חשוב, אבל אני שונא עגלות וכיוון שחיים בחיפה חשוב שלרכב יהיה כוח.
  • אמינות - מה קורה למנוע ולמערכות החשמל באמת לא ממש חשוב (חברת הליסינג ממילא מטפלת). מאידך כמובן שחוסר אמינות של מערכות בטיחותיות זו בעיה קשה מבחינתנו, ומעבר לכך אנחנו לא ממש אוהבים שהרכב פתאום מתחיל לקרקש או לזמזם (היה לנו ניסיון כזה עם פוקוס לא מזמן).
  • ניצולת דלק - חשוב רק ברמה האידיאולוגית (פחות זיהום סביבתי).

תודה מראש,

אהוד

פורסם

למי שצריך לשבת באוטו 3 שעות+ נוחות , מרחב ובטיחות חשובה ואמינות לא כל כך חשובה אני מאוד ממליץ לבחור ברנו מגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש עוד כמה אנשים שפתחו דיון בערך כמו שלך . כדי לך לערוך חיפוש יש הרבה מידע בנושא.

אני אישית הייתי בחור בקורולה למרות הגיר הרובוטי שלה והלא משהו ...

עשה חיפוש תבין גם למה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מצטרף להמלצה על המגאן. הרכב הכי בטוח ברשימה שנתת. הרכב היחיד עם בקרת יציבות פרט ליונדאי. הכי נוח.

הI30 אומנם מגיעה עם ESP ו6 כריות אויר אבל עדיין זכתה רק ב4 כוכבים במבחן ריסוק של יורו-נקאפ.

הקורולה אוטו מצויין ובטוח אבל פחות נוח ועם תיבה רובוטית שיכולה להוות בעיה, תלוי בך - לך לנסיעת מבחן.

מאזדה 3, זה מאזדה ויש כאלה כמו זבל. אוטו לא נוח, לא חזק במיוחד, לא בטוח במיוחד, די רועש...

פורסם

תודה למשיבים עד עכשיו וכמובן שאשמח לשמוע גם מאחרים.

יש עוד כמה אנשים שפתחו דיון בערך כמו שלך . כדי לך לערוך חיפוש יש הרבה מידע בנושא.

אני אישית הייתי בוחר בקורולה למרות הגיר הרובוטי שלה והלא משהו ...

עשה חיפוש תבין גם למה

יעקב, כמובן שערכתי חיפוש לפני שפתחתי נושא חדש ונכון שיש דומים אבל לא מספיק דומים ועדכניים - אם יש לך קישורים לשרשורים מאוד רלוונטיים ועכדניים שאולי לא עליתי אליהם - אשמח. בפרט לגבי ההשוואה בין מגאן לקורולה, שאלו באמת שתי האופציות הראשונות מבחינתי, ומשיקולים דומים למה שכבר נרשם עד עכשיו.

לגבי הקורולה - כמי שנוהג על קורולה קצת מעל 3 שנים זו מבחינתי אכן הבחירה הטבעית. מאידך, כאמור אכן עשיתי חיפושים והבנתי שאנשים לא ממש מרוצים מהדגם הנוכחי ומחכים למשהו חדש בדגמי 2009. לא מעטים טוענים שמדובר בדגם מיושן ומציינים לשלילה באופן מיוחד את הגיר הרובוטי (שאישית אני ממש לא מכיר, כיוון שנוהג על קורולה 98, המצויינת :wink:). אני מבין שאתה חושב אחרת והייתי שמח לקבל הסבר, או הפניה להסבר.

תודה,

אהוד

פורסם

אם מדובר בליסינג תפעולי פרטי (לא של מקום עבודה!), יש להביא בחשבון שהמגאן עלולה להיות קצת פחות אמינה. מעבר לזאת, היא הבחירה המועדפת. הפוקוס והיונדאי אחריה. אפשרות נוספת שלא מנית היא ה c4

פורסם

אם היא אופציה הC4 היא אפשרות מצויינת. אומנם הדגם של הליסינג מגיע רק עם 2 כריות אויר (שערוריה לדעתי) אבל עם בקרת יציבות. נוחות נסיעה טובה, צורה חיצונית יפה משמעותית (לדעתי) מכל שאר החברת בסגמנט הזה ואבזור עשיר יחסית.

פורסם

בבקשה מצאתי כ"כ הרבה ...

לדוגמא : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6

וכל זה בדף אחד של חיפוש והיה עוד , ראיתי שזה לא רלוונטי ולא באמת חיפשת ...

בהצלחה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...