Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LIVERPOOL (בניון)

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה מסמנים שחקנים שברכבם אין צמיגי SPORTIVA...

זאת שיטה מקובלת באירופה

:-D

כללי הפורום (סעיף 14):

אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;

בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

פורום אוף טופיק הוא קצת פחות פוליטיקלי קורקט משאר הפורומים, אז אל תיקח את זה קשה מידי ידידנו :-D

כמובן שהייתי יכול לספר לך שאני יודע שכל הקבוצות באי הבריטי שמו סרט שחור עקב מותו של קפטן מת'רווול הסקוטית שקרס במהלך חילוף שבוצע במשחק ליגה סקוטית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמובן שהייתי יכול לספר לך שאני יודע שכל הקבוצות באי הבריטי שמו סרט שחור עקב מותו של קפטן מת'רווול הסקוטית שקרס במהלך חילוף שבוצע במשחק ליגה סקוטית.

אבל זה ידוע ועל כן, לא מעניין.. תחזרו לצחוקים =)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז זה מה שענין אותי, תודה על המידע

אבל זה ידוע ועל כן, לא מעניין.. תחזרו לצחוקים =)

למה זלזול כזה? אני סך הכל רציתי לדעת מדוע. טוב, פעם הבא אני אדע לא לפתוח פה שרשור, כי בכל מקרה יהיו רק צחוקים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
למה זלזול כזה? אני סך הכל רציתי לדעת מדוע. טוב, פעם הבא אני אדע לא לפתוח פה שרשור, כי בכל מקרה יהיו רק צחוקים.

איש, באמת לא צריך להעלב.

קח הכל ברוח טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תקשיב לfalou..

למרות השם המצחיק הבחור נבוֹן ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...