Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, רמז למהיר ועצבני 4.

לא מבין מה אתם מדברים, טוקו דריפט, זה סרט אחד הטובים!

מעט מוגזם, אבל אפקטי הצילום, הנהיגה והעלילה, ראויים לשבח ליפי דעתי.

אביחי

פורסם

עלילה?!?!? עלילה ראויה לשבח? אם קנה המידה שלך לעלילה זה יפים והאמיצים או השיר שלנו אז אולי באמת העלילה של הסרט טובה, אחרת, העלילה גרועה ברמות. הנהיגה? לא יודע דריפטים לא כוס התה שלי.

אני את הסרט הנ"ל ראיתי בקולנוע, וזה היה בזבוז של שעתיים מהחיים.

ROOONEEYY

פורסם

לא מבין מה אתם מדברים, טוקו דריפט, זה סרט אחד הטובים!

מעט מוגזם, אבל אפקטי הצילום, הנהיגה והעלילה, ראויים לשבח ליפי דעתי.

אביחי

השחקנים גרועים, הסאונדטרק על הפנים.

עלילה מפגרת- עלק איזה ערס יבוא ליאקוזה ויציע להם עסקאות, וכאילו מישהו אפילו שהוא טחון יתן לנהוג לאהבל על המכונית שהוא הקיע בה המון. סרט גרוע

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
:mm_yeah:

אני רק לפני חודש עברתי ליס, ואחרי שכולם בילבלו לי את המוח כמה שנים שביס הסרטים טובים יותר, אני חייב לציין שאני מאוד מאוכזב, בהוט משמעותית הסרטים היו טובים יותר, מי יודע אולי נפלתי על חודש רע. נקווה שבקרוב הסרטים ישתפרו.

בעיקרון יס מצויין, יש HD (עוד כמה שנים בלי נדר אני אשקיע ואראה ב-HD אבל עד אז...), יש איכות טובה, 16:9

בעיה יחידה: סרטים חוזרים על עצמם, בחודש יכולים להראות סרט 1 אולי 5-6 פעמים!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ותגידו, באמת יש "חץ" כזה שמנטרל את החשמל באוטו?

כי לפי הסרט זה ניראה כאילו הוא סתם פגע לו בפח של האוטו.

כן יש את זה במדינות מסויימות בארה'ב, מחובר לניידת ובמקום לנגח רכב במרדף, יורים את זה עליו וזה מעביר מכת חשמל לאותו רכב ופוגע במחשב ניהול והרכב נכבה ונעצר מתישהו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתם חושבים יותר מידי, שבו, תהנו מהסרט שעמלו וטרחו עליו.

למתוח ביקורת על כל דבר בחיים לא יתן כלום.

אני מסכים שיש הרבה קטעים לא הגיונים\קשורים למציאות, אבל זה לא סירס את ההנאה שלי מהסרט.

אביחי

פורסם

חבר'ה - פיספסתם ת'רעיון :) כל הכיף בסרט זה לנוון את המוח אחרי יום עבודה קשה - בסרט כמו מהיר ועצבני מי צריך בכלל עלילה? :lol:

• תוכן חדש...