Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או שבעל הרכב ייתפוס אתכם מחבלים לו באוטו ויוריד לכם את הלסת מהמקום.

קחו בחשבון שיש אנשים שיכולים גם להרוג אתכם אם תגעו להם ברכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
גם אם תגיש תלונה במשטרה, המשטרה לא תטפל בעיניין, יש דברים חשובים ובהולים יותר לטפל בהם מאשר התחזות והדבקת מדבקות על שימשה.

בעבר הגעתי עם רכבי למתחם איקאה שבפולג, כאשר על מיכל הדלק יש לי מדבקה של חברת "פז", השומר פנה אלי ואמר שאם אני לא מוציאה את הרכב שלי מהמתחם(חניה ציבורית)כשאחזור אני אגלה מדבקות על כל השמשה.

בתגובה, הרכב הושאר בצמוד לשומר בכניסה, וציינתי במפורש שברגע שאני אחזור ואגלה ולו מדבקה אחת על השימשה אני מזמינה ניידת משטרה ומגישה נגדו תלונה של השחתה של רכוש.

כעבור שעה חזרתי הרכב שלם וללא מדבקות, לפעמים ידיעת החוק מונעת אי נעימויות בעתיד.

מה הקשר של פז לנושא?

הכוונה לחניה עם המחסום או לחניה הפתוחה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

משרדי "פז" נמצאים מעברו השני של הכביש.

הם לא רוצים שאנשים יחנו להם בחניה של המתחם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמו שהעו"ד כתב, אפשר להגיש גם במקרה כזה תלונה על היזק לרכוש

זה שהעו"ד אמר עדיין לא מבטיח שביהמ"ש יקבל את טענת התובע.

בשביל הספורט הייתי בודק אם הוא היה מוכן לקחת על עצמו תיק כזה כששכרו יגזר מאחוזי הפיצוי שביהמ"ש יפסוק לטובתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא תומך בכלל במעשי ונדליזם כאלה (וסה"כ יש גם מקרים של טעויות תמימות) אבל רציתי לתרום לדיון רעיון מדליק ששמעתי:

שלב 1: מורידים את המכסה של הונטיל

שלב 2: ממלאים את הונטיל בדבק

שלב 3: סוגרים את המכסה.

מקרה שקרה לי: חניתי במגרש חניה של הרחוב ליד הבית, בו חונים את המכוניות זו לצד זו. המגרש הזה גם מאוד פופולרי בשעות היום ע"י עוברים ושבים. אני בא בבוקר לנסוע לעבודה ואני רואה את הרכב שלי עם רכב צמוד על הסנטימטר לשלי מצד הנהג. לצערי לא יכולתי להכנס מהצד השני כי המנעול היה מקולקל. חיכיתי כמה דקות, וגם התקשרתי מספר פעמים למספר טלפון שראיתי בתוך האוטו. לא היתה תשובה אז השארתי הודעה. בסוף התייאשתי ונסעתי לעבודה באוטובוס (סה"כ בזבזתי כשעה וחצי שעתיים סתם).

בערב אני חוזר ואני רואה שאני עדיין חסום. עוד כמה טלפונים ואין תשובה. למזלי בדיוק עברו איזה שני חבר'ה חביבים וראו אותי מבואס ליד האוטו והציעו לעזור. שלושתנו ביחד הרמנו את האוטו (החוסם כמובן) וטלטלנו אותו לצדדים כאשר אנחנו מזיזים אותו הצידה לאט לאט. תוך כדקה וחצי ובמינימום מאמץ יכולתי להשתחל לתוך האוטו.

כעבור יומיים הייתה לי הודעה במשיבון, "חיפשת אותי?" - באמת תודה.

פורסם

אופיר,

היזק לרכוש פירושו נזק.

הדבקת מדבקה אינה נזק, היא אולי מטרד אבל לא נזק.

לפי האנלוגיה שלך, אם הדבקת מדבקה על חלון פירושה היזק לרכוש, אז גם אם אני גוזם עץ והנסורת מטנפת את רכבך, פירושו היזק לרכוש, גם אם אני מנער מעליו שטיח וממלא אותו באבק פירושו היזק לרכוש.

דברים נבחנים גם במובן המציאותי שלהם. שום נזק לרכוש לא נגרם כתוצאה ממדבקה. קצת מים, סבלנות וזמן והמדבקה ירדה.

אם אנחנו מדברים על פיצוי בגין מטרד, אזי יש מטרד מול מטרד, לא בטוח איזה מטרד חמור יותר ומי צריך לפצות את מי.

כמו שכתבתי בתגובתי וכמו שכתב אלעד, תתקשר לעו"ד שכתב את הכתבה ההיא ותבקש ממנו שייצג אותך כפי שהוא מציע. ספר לנו אחרי כן את תשובתו.

נהגת שודים,

נכון שלמשטרה יש דברים קצת יותר חשובים, אבל אם הם יודעים מי שם את המדבקה עם הסמל, הם יזמנו אותו לתחנה הרבה לפני שהם יזמנו סתם מדביק ללא סמל.

למה - כי לפעמים הפגיעה באגו משנה סדרי עדיפות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לחבר שלי היה פתרון נחמד אבל מאוד אכזרי כי בערך 10 פעמים ביום היו חוסמים אותו בחנייה הפרטית שלו הוא החזיק מוט ברזל לא עבה מידי עם שפיץ מקדימה והוא היה תוקע אותו ברדיאטור או סתם ככה בין הפסים של הגריל ואז מוציא את המוט וחוזר הביתה כמובן שהנזק בלתי נראה וכך הוא מנע נזקים לרכב שלו שחונה שם תמיד בעל הרכב כבר יגלה את הנזק אחר כך

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
זה שהעו"ד אמר עדיין לא מבטיח שביהמ"ש יקבל את טענת התובע.

בשביל הספורט הייתי בודק אם הוא היה מוכן לקחת על עצמו תיק כזה כששכרו יגזר מאחוזי הפיצוי שביהמ"ש יפסוק לטובתו.

מי אמר בית משפט? במקרה כזה מגישים תלונה למשטרה

ואם כבר בית משפט, אז מקסימום תביעות קטנות, לא שווה לקחת עורך דין

אופיר,

היזק לרכוש פירושו נזק.

הדבקת מדבקה אינה נזק, היא אולי מטרד אבל לא נזק.

לפי האנלוגיה שלך, אם הדבקת מדבקה על חלון פירושה היזק לרכוש, אז גם אם אני גוזם עץ והנסורת מטנפת את רכבך, פירושו היזק לרכוש, גם אם אני מנער מעליו שטיח וממלא אותו באבק פירושו היזק לרכוש.

דברים נבחנים גם במובן המציאותי שלהם. שום נזק לרכוש לא נגרם כתוצאה ממדבקה. קצת מים, סבלנות וזמן והמדבקה ירדה.

אם אנחנו מדברים על פיצוי בגין מטרד, אזי יש מטרד מול מטרד, לא בטוח איזה מטרד חמור יותר ומי צריך לפצות את מי.

אם מישהו ידביק לך על החלון/דלת של הבית מדבקות, זה לא היזק? למה אתה צריך לטרוח כל פעם ולהוריד את הנזק הזה? קצת מים וסבון? גם אם אני ארוקן לך על/ליד דלת הבית שקית זבל תוכל לנקות את ה"מטרד" הזה עם מים וסבון

בכלל הויכוח הזה מיותר, הדבר הזה אסור, אסור למישהו להדביק לך מדבקה על רכושך, מה יעשו במשטרה אם תתלונן? אני לא יודע, אבל גם המקרים של נזק יותר ברור לא בטוח שיעשו משהו

פורסם

נהגת שודים,

נכון שלמשטרה יש דברים קצת יותר חשובים, אבל אם הם יודעים מי שם את המדבקה עם הסמל, הם יזמנו אותו לתחנה הרבה לפני שהם יזמנו סתם מדביק ללא סמל.

למה - כי לפעמים הפגיעה באגו משנה סדרי עדיפות.

.

גאוות יחידה? החלק הזה בתפקיד מזמן כבר לא גורם לאנשים להיות חלק מהמשטרה.

זו עבודה של 8 שעות שבה מנסים לעשות מינימום של עשיה במקסימום זמן.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מי אמר בית משפט? במקרה כזה מגישים תלונה למשטרה. והמשטרה תסגור מחוסר ענין לציבור/חוסר אשמה, כי נזק בפועל אין.

ואם כבר בית משפט, אז מקסימום תביעות קטנות, לא שווה לקחת עורך דין אני חוזר למה שכבר כתבתי קודם: השאלה מי משלם למי יותר, זה שחסם וגרם למיטרד לבעל החניה, או זה שהדביק וגרם מיטרד לבעל הרכב. נזק חומרי אין כאן בכל מקרה.

אם מישהו ידביק לך על החלון/דלת של הבית מדבקות, זה לא היזק? זה לא נזק, זה מיטרד. אם היו מדביקים על הצבע והיה נגרם נזק לצבע, אז יש גם נזק. למה אתה צריך לטרוח כל פעם ולהוריד את הנזק הזה? קצת מים וסבון? גם אם אני ארוקן לך על/ליד דלת הבית שקית זבל תוכל לנקות את ה"מטרד" הזה עם מים וסבון דברים נמדדים במבחן הסבירות והתוצאה: אם ידביקו לך מדבקה כנראה שהמשטרה לא תעשה כלום, אם ישפכו לך זבל, כנראה שיקראו לשכן ויזהירו אותו. למה יש הבדל? כי במבחן הנורמטיבי של האוכלוסיה, כל אחד מבין שמדבקה וזבל זה שני דברים שונים לחלוטין. גם לשים לך פלייארים בתיבה זה לא חוקי.

בכלל הויכוח הזה מיותר, הדבר הזה אסור, אסור למישהו להדביק לך מדבקה על רכושך, מה יעשו במשטרה אם תתלונן? אני לא יודע, אבל גם המקרים של נזק יותר ברור לא בטוח שיעשו משהו השאלה מי מתלונן ובאיזה נסיבות: אם שכן יגנוב לך 5 שקלים ותתלונן, כנראה שהמשטרה לא תתייחס לתלונתך, אם קב"ט היפר יזעיק משטרה בגלל גנב של בקבוק קולה שנתפס, כנראה שהמשטרה תגיע.

תגובתי באדום

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גאוות יחידה? החלק הזה בתפקיד מזמן כבר לא גורם לאנשים להיות חלק מהמשטרה.

זו עבודה של 8 שעות שבה מנסים לעשות מינימום של עשיה במקסימום זמן.

:roll:

ל'

חבל שזה כך. יתכן וזה נובע בעיקר מתנאי שירות ושכר שלא הולמים את התדמית הסיכון והמאמץ.

.

פורסם
חבל שזה כך. יתכן וזה נובע בעיקר מתנאי שירות ושכר שלא הולמים את התדמית הסיכון והמאמץ. והנורמה של הש"ג אשם , והעובדה שהעבריינים יודעים שהמשטרה לא ממש נקיה לחלוטין , ולכן הם מרשים לעצמם , והדרגים הגבוהים לא עוזרים :lol:

.

אבל צריך FBI ישראלי :lol:

ולנושא השירשור , אני חושב שאם מישהו חונה ,ואתה שם לו מדבקה שתזהיר אותו ,והוא ממשיך לחנות , אני הייתי מוריד לו את האוויר . זה לבטח מטרד בעייתי , אבל אי אפשר להוכיח . (מה שכן תיזהר שזה לא יחסום אותך )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...