Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש שניים מעורבים. אחד מהם אני לא כל כך סובל, אבל הכלב האהוב עליי[כן כן, אני מעדיף אחד מהם. מה לעשות, אני לא יצרתי אותו], פשוט כלב מדהים. חם אוהב, קופץ עליי, ישן איתי, מלקק אותי, ממש כלב מדהים. הוא מעורב לגמרי[ז"א לא מזיכר שום גזע באופן ספציפי]. את שני הכלבים לקחנו מהרחוב. כל כלב שתתן לו אהבה ותשקיע בו יחזיר לך אהבה פי שתיים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים לגבי נושא הכלב שנאסף.

.

לא לגמרי נכון.

כלבים נושאים איתם לכל החיים טראומות מה"ילדות". משאיר בהם שריטה לא קטנה.

GS300.

פורסם

אני מוכרח להצטרף לממליצים על לברדור. בתור בעלים של אחד, הכלב אוהב ללא גבול- גם את מי שלא אוהב אותו.

אגב, למיטב ידיעתי לגולדנים יש אופי דומה מאוד לזה של לברדורים, רק שהם פחות רגועים.

בקשר לנאמנות, הכלב היחיד שראיתי עד היום שלא היה נאמן לבעלים שלו זה פודל ננסי (נקבה, שהספיקה במשך השנים לנשוך את כל המשפחה שלה. לא נשיכות רציניות, אבל אני יודע שהכלב שלי בחיים לא ינשוך מישהו מהמשפחה שלי).

בקשר למי שממליץ על כלבים שנאספו מהרחוב או מצער בעלי חיים- אפשר להינות משני העולמות. מסתבר שדי הרבה לברדורים מוצאים את עצמם ברחוב (לי אישית אין מושג למה מישהו יעשה דבר כזה).

בכל מקרה, צריך לזכור שהרבה פעמים כלבים כאלה מגיעים עם בעיות פיזיות ו/או נפשיות (פחד מנטישה וכו').

"ai motoare capul doare"

פורסם

לא נעים אבל הדיון הזה לא הכי אינטליגנטי בלשון המעטה

זה כמו לשאול איזה ילד מחזיר הכי הרבה אהבה- כושי בלונדיני או אולי ילד מאומץ כי לקחו אותו מהרחוב?

תחשבו על זה ותבינו שאין תשובה לשאלת פותח השרשור...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חלאס עם השטויות אין דבר כזה- כלב שמחזיר הכי הרבה אהבה- הכל תלוי באופיו של הכלב ובדרך גידולו.

הווימראנר למרות היותו כלב ציד גדול- מצויין עם ילדים, חי בבית, מאוד עקשן אך נותן אהבה ללא סוף וידוע בנשיקות שלו.

נקבות בדר"כ יותר כנועות ונאמנות באופיין (נשות הפורום- אין כאן רמיזה לשום דבר..)

להלן קאטם

גם אני ממליץ בחום על הווימראנר,אומנם אני משוחד מפני שיש לי גורה בת 10 חודשים מסוג זה,אך כבר היו לי כמה כלבים בחיי וגם לאחים שלי יש גם כמה כלבים ועדיין מכל הכלבים שיצא לי לחיות איתם הווימראנר זה הכלב שהכי נדלקתי.

כמו כן בשביל נאמנות מוחלטת ושילוב עם ילדים עדיף נקבה.

לברדור אצלי במקום השני,יש לאחי כזאת כלבה ואין ספק שהיא מדהימה ומושייית.אבל להרבה מהלברדורים בשלבי גיל מתקדמים מתחילות בעיות למיניהם שלנו בתור בעלים מאד כואב הלב והכיס על הכלבים.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

כלב עושים באהבה, או לא עושים בכלל !

זואופיל 8)

אין כלב שיוקיר תודה יותר מכלב רחוב או כלב שנאסף מעמותה. אלו גם הכלבים שהכי מגיע להם בית חם לדעתי משום שלכלב גזעי תמיד ימצאו בית, ולכלב זקן, מעורב ולא יפה במיוחד גם מגיע לחיות בבית טוב.

לאלו שעדיין אין להם כלב אבל רוצים לאמץ - ב-YNET עמותות שונות ומשונות מפרסמות את בעלי החיים שהם ימסרו בתמורה לתשלום סמלי (על החיסונים והעיקורים)

הלינק מתעדכן אחת לשבוע

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4890,00.html

תאמצו!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא לגמרי נכון.

כלבים נושאים איתם לכל החיים טראומות מה"ילדות". משאיר בהם שריטה לא קטנה.

יש משהו נכון במה שאתה כותב, אין ספק שיש אתגר בלקחת כלב שכל החיים שלו מגיל שבועיים היה רק במכלאה ולא יודע מה זה רחוב, מה זה אוטו, מה זה בית, איפה עושים צרכים ואיך מתנהגים עם אנשים - אבל הסיפוק בזה שאתה מלמד אותו בהדרגה והוא רוכש ביטחון ורואה בך את מי שעוזר לו בעולם, הוא אדיר.

לגבי הכלב הקודם, שנלקח ישר מהרחוב (לאחר לפחות כמה חודשים שחי ברחוב) - לא הבחנתי בו בשום "שריטה", להפך, הוא היה הכלב הכי חביב לאנשים הכרתי שמעודי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

SamUgliestDogLulu.jpg

1uglyfatdog.jpgEllwood-Worlds-Ugliest-Dog-thumb.jpg

אני בטוח שכל אחד מהכלבים האלו יכול להיות ממש חמוד אם נותנים לו אהבה.

לפי הניסיון שלי, הכלבים שהכי אוהבים הם סאן ברנרדים ומעורבים.

הייתה לי כלבה שהייתה שליש פודל, שליש סמרטוט רצפה ושליש דודג' דארט. היא הייתה מאוד אוהבת (אבל טיפה עצבנית ואכלה המון דלק). היא מתה משיבה טובה בגיל 16.

פורסם

יוסי הרגת אותי :)

מאיפה אתה מביא את התמונות הללו ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היה למשפחתי מקרה דיי מצער בקיבוץ בצפון הארץ. זהו קיבוץ שאנחנו הולכים אליו מאז שיש לנו את הכלב הקטן שלנו (שיבא אינו למי שמכיר), מזה כשנתיים בערך, כל כמה חודשים (היינו שם כ-5 פעמים כבר). בכל מקרה, אף פעם לא קרה שתקפו את הכלב שלנו (הוא לא משוחרר הוא תמיד עם רצועה) עד לפעם האחרונה שביקרנו שם. הכלב שתקף אותו היה בערך פי 5 יותר גדול ממנו והוא היה לברדור. כן, כן, לברדור. הוא פשוט הסתכל על הכלב שלנו, וזינק לעברו (יכול להיות שהוא חשב שמדובר בשועל או משהו כזה). למזלנו הקטנציק יודע להגיב, והגן על עצמו (תוך כדי שאבא כבר תופס את הבהמה ומעיף אותו ממנו) ויצא רק עם שריטה קטנה. אז כן, גם את זה יש לכלב שנחשב לאחד האמינים שיש בעולם. כמו שלטויוטה גם יש בעיות בחלק מהמכוניות שלה :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה שזה ישמע מפחיד ומסוכן, אבל פיטבול זה כלב נשמה, יש לי כלבת פיטבול, עזוב את כל ההגבלות והחוקים לגבי כלבים מסוכנים, זה כלב שקל מאוד לאלף אותו, יש לי כלבת פיטבול בת שנה כמעט, כלבה חכמה יודעת את מקומה בן בני המשפחה, אילוף וסמכות יקנו לך כלב מעולה, יקר מעט להחזקה (באמת, באמת) אך גם חברותי למשפחה ויודע מתי לשמור עליך ועל רכושך והבית.

הנה תמונה של אוניל הכלבה שלי.

כלב חזק מאוד גוף שרירי יפהיפה.

P9130336.jpg

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אולי אתה צודק במה שאתה אומר, אבל קרו מקרים שלא פעם ולא פעמיים הכלבים האלו נכנסים לקריזה ופשוט משתגעים, לא משנה כמה הם מאולפים. :roll: (וזה לא שיש לי משהו נגדם חס וחלילה, גם אני אוהב אותם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...