Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלב שלי נישנש אתמול את הפינצ'ר של השכנים.

זה עלה להם 1300 ש"ח והפינצ'ר גם סבל מפגיעה באשך.

ככה זה שאתה כלב קטן ומעצבן שניטפל לגדולים (בהרבה) ממך ובורח לא מספיק רחוק.

ותבינו הכלב שלי היה איתי באותו זמן וקשור- הפינצ'ר יצא עצמאית מהגינה שלו- תקף את קאטם אבל לא הספיק להתרחק...

כל הזין ברגליים קצרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתור בעלים של פינצ'ר כבר 10 שנים(ואחת שמתה לפני שבועיים בת 16),כלבים נאמנים מאוד ומחזירי אהבה בצורה מטורפת.

בתור כלב קטן קומפקטי בלי הרבה שערות(אבל מרעיש מאוד-יעיל בתור אזעקה) ממליץ בחום.

רק לי זה נשמע כמו ג. יפית??

פינצ'ר כלב מגעיל, צרחן, טיפש, מכוער. הסובארו DL של הכלבים. :)

פורסם

לא נכון, הוא יותר גרוע מ DL, אפילו בדואים לא רוצים אותו... (בניגוד לסובארו).... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בקטנים אין כמו צ'יוואווה

אומנם מרעישים כמו הפינצ'ר אבל פחות מציקנים והרבה יותר נחמדים, זה לפחות מניסיון של שנה עם נקבה צ'יוואווה שקראו לה פאצ'ה (היתה שייכת לערקי מבוגר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם רועה גרמני יתקוף סתם ככה

זה לא יהיה לצורך הכנעה בלבד אלא יהיה שם וידוי הריגה כמו עם כל כלב אחר.

כלב לא תוקף "סתם ככה". הוא תוקף אם הוא מרגיש מאויים. יש כלב שכשהוא רואה משהו זז (או סתם משהו אפילו אם הוא לא זז) ויש כלב שמרגיש מאויים אחרי שכבר תלשו לו אוזן ועקמו לו את הזנב לזוית שהוא לא ידע שהוא מסוגל להתכופף אליה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פששש.... כל בעלי ה"גורילות" התאחדו :-)

גודל הכלב לא מצביע על גודל ה.............. אתם מתלהמים על פינצ'רים כאילו אם יש לכם דוג דה בורדו או אמסטף אז אתם גברים גברים.

בסך הכל אמרתי בתור בעלים הרבה מאוד שנים של 2 פינצ'רים ננסיים שאלו כלבים נאמנים מאוד ומחזירי אהבה מטורפת(זה לא מה שבעל השרשור שאל??????)

נכון ..אמנם הם קטנים ורעשנים אבל זה עניין של טעם,אני מעדיף אזעקה בבית מאשר כלב מזיל ריר כל היום או משיל שערות באורך הפוני של אבי טולדנו,או כלב עייף ומלא קפלים שאמנם נראה חמוד אבל מסריח כמו שקית זבל.

על טעם וריח אין על מה להתווכח.:-)

פורסם
כלב עייף ומלא קפלים שאמנם נראה חמוד אבל מסריח כמו שקית זבל.

על טעם וריח אין על מה להתווכח.:-)

אם כבר מדברים על סירחון של זבל, לא אם אתה סוג האנשים שהכלב שלהם חי המון שנים אני לא ממליץ בכלל על קוקר ספאניילים.

אחרי כמה שנים הם פשוט נרקבים מבפים ויש להם סירחון לא נורמלי מהפה.

אין לי מושג למה, אבל כל הקוקרים שהיו לי היו בעלי צחנה טבעית שיכולה רק להשתוות עם המפעלים בקריות.

ועל טעם וריח יש על מה להתווכח! יש כלבים שאפשר לסבול את הריח שלהם, ויש כלבים שאפילו לא מסריחים. אבל כשהכלב נכנס לסלון והצמחים משתעלים זה אומר שיש משהו לא בסדר.

אגב, האופי של הקוקרים הוא גם לא ממש נחמד. הם טובים עם ילדים כגורים, אבל כשהכלב גדל הוא נהיה פחות ופחות נחמד. (מניסיון עם 3 קוקרים, שמהם האחרונה עדיין חיה (בצ'ילה), בת 12 ויש לה ריח בין שקית דגים לשריפה בחירייה.

פורסם
כלב לא תוקף "סתם ככה". הוא תוקף אם הוא מרגיש מאויים. יש כלב שכשהוא רואה משהו זז (או סתם משהו אפילו אם הוא לא זז) ויש כלב שמרגיש מאויים אחרי שכבר תלשו לו אוזן ועקמו לו את הזנב לזוית שהוא לא ידע שהוא מסוגל להתכופף אליה.

כלב דומיננטי יתקוף גם בלי להרגיש מאויים ולא חסרות סיבות אחרות

in the face

with a chair

פורסם

כלב דומיננטי לא יתקוף בלי סיבה אלא יאיים וברגע שהמאויים ייכנע הוא יעזוב אותו. יש הבדל גדול בין זה ובין לתקוף.

אם כבר מדברים על סירחון של זבל, לא אם אתה סוג האנשים שהכלב שלהם חי המון שנים אני לא ממליץ בכלל על קוקר ספאניילים.

אחרי כמה שנים הם פשוט נרקבים מבפים ויש להם סירחון לא נורמלי מהפה.

אצל הקוקרים יש בעיה שהאוזניים שלהם נכנסות לאוכל ולמים ואם אתה לא שומר על הגוונה שלהן הן מסריחות.

לגבי ריח רע מהפה טיפול הסרת אבנית מהשיניים משפר משמעותית את המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומראש למה שאותו הכלב יאיים?

ואם לא תיכנע אז הוא יתקוף, שוב לא מתוך זה שאתה מאיים עליו.

כלב שתוקף דרך הגדר לא תוקף מתוך פחד אלא מתוך ביטחון עצמי של להרחיק זרים מהטריטוריה שלו

אצלי בבית הוא מסוגל לנשוך אם מציקים לו וזה לא הצקות של מכות או דברים שמאיימים עליו, יש כלבים שהפיוז שלהם קצר יותר כמובן אבל הבסיס דומה

אני גם מכיר מקרה של כלב שמאיים על אנשים רק כדי שישחקו איתו, והרי מי ישחק עם כלב מאיים? אני מניח שהתוצאה ברורה לך במקרה שכזה (למזלי הכרתי את הכלב עוד מקודם וידעתי מראש מה הוא רוצה לשחק)

בעניין הקוקרים, הם סובלים מבעיות של רוב הכלבים עם האוזניים הארוכות האלה, דלקות חוזרות עם ריח מסריח מאוד מה שאומר שצריך כל יום להפוך להם את האוזניים שתהיה תחלופת אויר בחלל האוזן ולא יתבשלו להם שם בקטריות.

זה לפחות מניסיון של 8 שנים עם ביגל.

in the face

with a chair

פורסם

אני גם מכיר מקרה של כלב שמאיים על אנשים רק כדי שישחקו איתו, והרי מי ישחק עם כלב מאיים? אני מניח שהתוצאה ברורה לך במקרה שכזה (למזלי הכרתי את הכלב עוד מקודם וידעתי מראש מה הוא רוצה לשחק)

ועכשיו תחשוב שהכלב הזה הוא כלבה קפקזית, ענקית, שעירה וכבדה עם שיניים עצומות...

אני בפעם הראשונה ברחתי.. אח"כ כבר למדתי להכיר אותה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכלב הזה היה הפיטבול של חבר שלי, לא נעים במיוחד, גם קווקזי קפץ עלי עד שהכיר אותי, הם גם כלבים נוחים יחסית וזה ספציפית היה ממש טוב עם מי שהוא הכיר, הוא היה כלב שמירה ולכן לא היה נחמד לכולם.

אגב תקיפה, הנה עוד אחת, רק אותי מעניין מה זה נקרא "לשחק" עם הכלב שזה מה שגרם לו לתקוף אותה, אני לא אתפלא אם היא משכה לו באוזן או דחפה לו אצבע לעין.

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200801/2008010114238.htm

in the face

with a chair

פורסם
רועה גרמני הוא תותח עם נצרה ובקוטר 120 מ"מ. לפיטבול אין נצרה והחימוש הרבה יותר קטלני.

ההבדל ביניהם הוא שפיטבול פותח ע"מ להרוג והרועה הגרמני תוקף לא על מנת להרוג אלא על מנת להכניע (אם כי הוא בהחלט מסוגל גם להרוג תוך כדי).

זה לא נכון.

הפיטבול הורבע (בעבר!) על מנת להרוג, אבל כלבים. פיטבול אמור להיות מאוד כנוע עם בני אדם. מבחינת פוטנציאל התקיפה והנזק הגרמני איננו מסוכן פחות באופן משמעותי לבני אדם, אפילו יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אני לא טועה בדקו בעבר באיזו תכנית טלויזיה כוחות נעילה של כלבים, הפיטבול ושאר הכלבים "המסוכנים" לא היו במקום הראשון.

אני לא יודע איך הרועה הגרמני לצורך העניין מתנהג בזמן הנעילה, אבל פיטבול מנער בזמן הנעילה ומפה הנזק הגדול, גם קיבלתי אזהרה מהוטרינר לגבי הכלב שלי בעניין הניעור במקרה שהוא ננעל.

in the face

with a chair

פורסם
הבנתי ששמעת פעם איזו אמרה ואתה חוזר עליה.

אני טועה?

גם רועה גרמני הוא "תותח"...

האמת שאתה לא טועה, אבל אני זוכר שכשמישהו טען זאת, הוא גם הוכיח.

רק לי זה נשמע כמו ג. יפית??

פינצ'ר כלב מגעיל, צרחן, טיפש, מכוער. הסובארו DL של הכלבים. :)

דווקא יצא לי לקרוא כמה תגובות שלך בנושאים שונים ולא ציפיתי לכזו תגובה, וסלח לי מראש, מטומטמת מיסודה. וכן, יש לי פינצ'ר ואני לא רושם את זה כי נעלבתי, בכל מקום אני שומע את זה ודי למדתי לקבל את הגזרה.

אחרי לא מעט שנים עם הכלבה שלי, למדתי שפינצ'רים הם בין הכלבים היותר נאמנים לבעליהם והם נותנים את כל ליבם רק לבן אדם אחד. ז"א, שהכלב לא יכול להתרגל לבן אדם אחר. הוא אומנם יכול לאהוב עוד אנשים, אבל לא באותה רמה שהוא אוהב את האדם שתמיד היה לידו וגידל אותו. אז פינצ'ר הוא באמת כולו רוח וצלצולים, אבל שנזכיר את הדוברמן? :)

FALOU,

כאשר טוענים בפני אנשים עם כלבים "מסוכנים", כי כלביהם נועדו בעבר להריגה ולמעשה נוצרו בשביל להלחם על חייהם, אותם בעלים של כלבים מסוכן טוענים כי "הכל תלוי בחינוך" וכי "אין כזה דבר כלב רע, אלא אדם רע".

סלח לי, אבל אני לא מאמין בכל הבולשיט הזה.

כלב, כמו כל ייצור חי, נולד עם אופי משלו - מתנה מאלוהים. אומנם אופי ניתן לעצב, אך לא לשנות.

במידה והכלב נולד אגרסיבי, לא ניתן להפוך אותו לבובה חמודה ומהלכת. אם לא ציינתי זאת מקודם, כל מה שאני אומר תקף לגבי כל גזע וגזע.

המאפיין שהופך את הכלבים המסוכנים ל"מסוכנים" הוא הפוטנציאל שלהם להרוג ולשמש, לצערי, ככלי נשק (אנשים מטומטמים) חם(!).

אז נכון שפיטבול צריך חינוך מיוחד ונוקשה ואסור לוותר לו בשום דבר ונכון שכשבוחרים דוברמן להיות כלב בית ולא שמירה, אז צריך להפחיד את הגורים, כדי לגלות את הגור שלא יתקוף אותך, אבל בסופו של דבר, כל הכלבים הם אותו הדבר.

אני מאוד מברך את חוק הגזעים המסוכנים ובמידה ואני אראה פיטבול משוחרר ליד הבית, אני אתקשר למוקיד העירוני כמו אזרח מן השורה.

• תוכן חדש...