Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

הרבה פעמים אני רואה שאנשים מתלוננים (וגם אני) על מוסכים אז החלטתי לעשות ההפך.

כבר הרבה זמן האוטו שלי אוהב לעשות בעיות ולא אהבתי להכנס למוסכים מורשים מכמה סיבות...

1.הם לא עשו לי את הרשום שהם מקצוענים (או שסתם לא היה איכפת להם)

2.היחס שלהם היה בלתי נסבל והם עשו לך טובה שדיברו איתך בכלל

3.המחיר היקר

אז היתה לי בעיה באוטו שלא הצליחו לפתור לי באף מוסך וקיבלתי המלצה מרפי לין שגם הוא תותח לא קטן, לקפוץ למוסך תושיה בת"א, שהוא מוסך מורשה מאוד מקצועי. הלכתי למוסך, היחס של יניב מנהל המוסך היה פשוט תענוג. התעניין,בדק ואמר שהתקלה תפתר ויהיי מה. וכך היה אחרי יום.

היום הלכתי אליו שוב על מנת להרכיב יחידת ABS שאני הבאתי לבד וביקשתי שרק ירכיבו לי. הם הרכיבו אותה והיחידה גם לא היתה תקינה! מה שבטח לא באשמתם. חיים מנהל העבודה במוסך התחיל להתרוצץ עם הסורק, למחוק תקלה, להכניס קוד, נסיעת מבחן ועוד נסיעת מבחן. דיבר עם מי שהביא לי את היחידה והסביר לו שהיחידה לא תקינה.

בקיצור ההרכבה לקחה בערך שעה ולאחר מכן הוא התרוצץ איתי עוד משהו כמו שעה וחצי.

אני לא ציפיתי שהם התאמצו כלכך בשביל חלק שאין להם נגיעה אליו ושום אחריות כלפיו ועל זה אני מצדיע לחיים ובכלל לכל מוסך תושיה.

אז אמרתי שמגיע להם הפרסום הטוב ובזבזתי 10 דקות מזמני על כתיבת ההודעה הזאת.

פורסם

מוסך תושייה כמורשה צ'מפיון?

מוזר שהוא לא מופיע ברשימת המוסכים המורשים שצ'מפיון מחלקת עם רכביה. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מוזר בהחלט, אבל העובדות מדברות, הייתי לקוח של יניב הרבה זמן ותמיד הייתי מרוצה.

מה עוד מוזר זה שלא הרבה יודעים עליו. ומצחיק שהוא ממש קרוב לפליקס.

ומציע חלופה מצויינת לבלאגן שיש בפליקס.

פורסם
מוסך תושייה כמורשה צ'מפיון?

מוזר שהוא לא מופיע ברשימת המוסכים המורשים שצ'מפיון מחלקת עם רכביה. :roll:

מוזר או לא מוזר! או שהוא ממש ממש שקרן ומפרסם את המוסך שלו כמורשה צמפיון ויש לו את כל ה"קישוטים" שיש במוסכים האחרים של צמפיון, או שהוא באמת מורשה כמו שהוא אומר.

ושאני הייתי היו אצלו שתי A6, שתי פאסאטים חדשים וA8 אחת וכולם באחריות! לא נראה לי שהיו מביאים למוסך לא מורשה צמפיון את הרכבים.

אספי, השאלה היא האם הבעייה נפתרה ?

כן ליאור הבעיה של הברקסים נפתרה בשעה טובה ומוצלחת!!!

פורסם

אז תמצא את השרשורים שפתחת דאז ותרשום עידכון כדי שגם אני ושאר חברי הפורום נדע מה הייתה התקלה והפתרון בסוף.

בכל מקרה, בשעה טובה !

Veni Vidi Vici

פורסם

איפה בדיוק נמצא המוסך?

יש לי ליד הבית מוסך עם כל הקישוטים של צ'מפיון (עמוד כזה עם סמלים של פולקסווגן ואודי), אבל הוא לא מורשה..

פורסם

הגעת אליהם כל הדרך משיקאגו? ;)

פורסם
איפה בדיוק נמצא המוסך?

יש לי ליד הבית מוסך עם כל הקישוטים של צ'מפיון (עמוד כזה עם סמלים של פולקסווגן ואודי), אבל הוא לא מורשה..

יש להם את כל הכרזות האלה עם האתר של צמפיון (לא שזה מה שאומר לי שזה באמת מורשה בגלל זה)

אבל בוא אני יסגור לך את הפינה... בזמן שהייתי במוסך הגיעו 2 חבר'ה לבושים יפה כזה עם חולצות מכופתרות ופליזים של צמפיון (היה קר :)) והם באו לעשות ביקורת למוסך.

מה אתה אומר על זה?

• תוכן חדש...