Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת טיפשית אבל שמציקה לי...

יש לי ברכב ציוד שעלה לי בערך 15,000 ש"ח. ואני מת להגיע למפגשים, ולפתוח בג'ז. להראות, ולדבר, וללמוד כמובן מאנשים אחרים(שזו בעצם מטרת המפגש).

אבל אני מפחד מאוד מגנבות,(תמיד יש את אילו שיכולו לנסוע אחריך הביתה. ואני גר קרוב מאוד. 5 ד'ק ברגל) אתם מבינים אולי אני סתם פרנואיד? אבל באמת אני שבו"ז מזה.

חברי פורום יקרים מה לעשות?:?

פורסם

המפגשים נועדו לאנשי פורום בלבד ,

אנחנו לא נוהגים לגנוב אחד מהשני ודואגים למקומות מפגש בהם לא נמשוך תשומת לב ולא יהיו אנשים זרים ש"ירחרחו" סביב.

אם אתה מפחד תגיע מוקדם ותסיר\תכסה את לוחיות הרישוי שלך (מה שכבר נעשה בעבר) וזה יספק לך הגנה נוספת.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש אנשים בפורום עם מערכות בשווי פי 2-3 ויותר שמגיעים למיפגשים וזה לא מונע מהם להגיע.

בסוף המיפגש ליפני שאתה נוסע לבית תיסע סתם תעשה כמה סיבובים ותחזור לבית. יש כמובן את המיספר רכב שזה גם קצת בעייה אבל מה לעשות זה המצב גניבות תמיד היו ותמיד יהייו לצערנו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני חושב שרק פעם אחת נשמע על גניבה במפגשים, זה היה עד כמה שידוע לי במפגש צפון והיה מדובר בכלל על מכונית עם שלט מאוד מיוחדת שלא אחד האנשים היקרים ביותר בפורום, למען האמת - נכס פורום אמיתי.

מעבר לזה אני לא זוכר ששמעתי על גניבות בעקבות מפגשים.

בנוסף לכך אנחנו דואגים להשאיר את הרכבים סגורים כשאנחנו לא לידם או לא שמים עליהם עין באופן אישי, חברי הפורום הוותיקים כבר יודעים לזהות טוב מאוד אם יש "מרחרחים" למיניהם וישר ניגשים אליהם.

אני נוסע עם מה שיש לי למטה בחתימה של הרכב - אני הרבה יותר מפחד מאלה שגרים בשכונה שלי מאשר לבוא למפגשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש לי שאלה קצת טיפשית אבל שמציקה לי...

יש לי ברכב ציוד שעלה לי בערך 15,000 ש"ח. ואני מת להגיע למפגשים, ולפתוח בג'ז. להראות, ולדבר, וללמוד כמובן מאנשים אחרים(שזו בעצם מטרת המפגש).

אבל אני מפחד מאוד מגנבות,(תמיד יש את אילו שיכולו לנסוע אחריך הביתה. ואני גר קרוב מאוד. 5 ד'ק ברגל) אתם מבינים אולי אני סתם פרנואיד? אבל באמת אני שבו"ז מזה.

חברי פורום יקרים מה לעשות?:?

לא הייתי במפגשים , והסבירות שאגיע היא מאוד קלושה , אבל היות וזה הפעם השניה שהנושא הזה עולה אצלך , וזה מפריע לך , אני חייב לומר לך משהו : בחיים אתה מסתכן כאשר אתה נכנס לאמבטיה , הסיכון הוא קטן מאוד אבל קיים , זה לא מונע ממך להכנס . רכבים נגנבים במדינת ישראל , ורכבים נפרצים בשביל מערכות או אייפוד או ארנק שמונח על המושב , ורכבים גם נגנבים ע"י אנשים שמשאירים את המפתח במכונית עם מנוע פועל כי הם רוצים מזגן . אבל , יש המון מקרים שלא נגנב ואנשים עדיין חיים , ואנשים עדיין משאירים מפתחות במכונית , והכול . ומה משותף לכולם ?

העובדה הפשוטה שאם מפחדים כול החיים ממה שיקרה , אז לא חיים . אי אפשר להעביר את החיים בפחד . ולא משנה ממה

בברכה יהודה

פורסם

ניראה לי השירשור הזה רק יעלה רעיונות לגנבים פוטנציאלים.

אם אתה עד כדי כך מפחד יש לך שתי אפשרויות.

1 - לא להגיע

2- להגיע להחנות את הרכב במקום מרוחק ולא לפתוח את הרכב לקהל הרחב,אלא לפנות לאנשים פרטניים מהפורום (אם אתה צריך עזרה,יעוץ,כיוון)

פורסם

שמע ידידי אני גם הייתי מגיע הרבה למפגשים ולאחרונה פגרה קלה בגלל אי ואילו סיבות.

אבל.. (וזה אבל גדול)

כשאני ראיתי מרחרחים ליד האוטו שלי באחד המפגשים הלכתי בלי בושה ותקפתי בשאלות.

ואני יכול להבטיח לך שבהיתחשב במימדים הפיזיים שלי לראות אותי מתקדם לכיוון ולא במצב רוח טוב זה לא מראה מרגיע.

והם היסתלקו.

אבל אל תהייה לחוץ גם לי יש לא מעט "כסף בבגאז" כמו שאומרים.

תהייה שקט בוא למפגש או שתיים בלי פוזות או אפילו בלי האוטו.

תכיר את כולנו תראה כמה חיוכים.

ולכשתרגיש בטוח ושקט תבוא עם האוטו ולאט לאט תפתח לאנשים ולא רק לניקים :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

ואלה ח'ברה אני חדש בפורום.

למורות שכול שבוע הייתי מגיע למקום המפגש, כדי לראות עם אתם שם.

אבל אף פעם לא ידעתי שממש כולם ביחד, כול כך מגובשים אני מקווה להצטרף בברכה :wink:

טוב אז באמת אחלה של שירשור, תודה לכולם. נפגש ביום שבת עםבאג'ז פתוח....

• תוכן חדש...