Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

חשקה נפשי במצלמה דיגיטלית על כן חיפשתי מספר דגמים אשר נכנסים לתקציב המוגבל שלי(500-600 ש"ח).בדקתי השוויתי ורציתי לקבל חו"ד נוספת מאנשים שמבינים או שיש ברשותם מצלמות אלו ויכולים להמליץ לי איזו מצלמה הכי כדאית ואמינה שתשרת אותי למספר שנים .

הדגמים שאני מתלבט לגביהם:

fujifilm A-600-כ 600 ש"ח(6 מגה פיקסל+צג 2.4"+2 אחריות)

olympus S-630 -כ 500 ש"ח(ניתנת אחריות של 5 שנים מתוכה שנה אחת על כל חלקי המצלמה+צג 2.5" 6 מגה פיקסל)

canon A-450 -כ 600 ש"ח(5 מגה פיקסל צג 2" 3 שנות אחריות)

תודה לעוזרים.

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

fujifilm A-600-כ 600 ש"ח(6 מגה פיקסל+צג 2.4"+2 אחריות)- הוידאו ללא קול.

olympus S-630 -כ 500 ש"ח(ניתנת אחריות של 5 שנים מתוכה שנה אחת על כל חלקי המצלמה+צג 2.5" 6 מגה פיקסל)- אתה מתבלבל עם סמסונג.

canon A-450 -כ 600 ש"ח(5 מגה פיקסל צג 2" 3 שנות אחריות)- הכי מומלצת מכולם ברמות האלו, למרות שהיא "רק" 5 מגה פיקסל.

פורסם
עדיף לך להוסיף 250 ש"ח לתקציב ולקנות מצלמה כמו זאת:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=573575

בסדרה הזו של IXUS אתה משלם יותר עבור העיצוב ולא עבור ביצועים.

אני הייתי הולך על סדרת ה A5xx של קנון שמאפשרות יותר שליטה בצילום לצד המצבים האוטומטיים. אני ממליץ בחום על מצלמות מחודשות שיתנו לך באותו מחיר דגם טוב יותר. אפשר למצוא בתחום המחירים שקבעת או קצת מעליו את A560 או A570 כולל כרטיס זכרון.

שים לב שחלק מהדגמים המסופקים ע"י 4H מקבלים 4 שנות אחריות.

פורסם
אני הייתי הולך על סדרת ה A5xx של קנון שמאפשרות יותר שליטה בצילום לצד המצבים האוטומטיים. אני ממליץ בחום על מצלמות מחודשות שיתנו לך באותו מחיר דגם טוב יותר. אפשר למצוא בתחום המחירים שקבעת או קצת מעליו את A560 או A570 כולל כרטיס זכרון.

שים לב שחלק מהדגמים המסופקים ע"י 4H מקבלים 4 שנות אחריות.

לגבי מחודשת אני לא בטוח, אבל כל השאר 100%.

סדרה A5XX מאוד מוצלחת והמחירים שלהם כיום ברצפה.

מה הדרישות שלך? אולי נוכל למצוא לך משהו שיתאים לך יותר עם תוספת קטנה לתקציב.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

קיבלתי את ההמלצות שלכם ואני מודה לכם

הדרישות שלי די בסיסיות,מצלמה בעלת איכות תמונה טובה(לפחות 5 מגה פיקסל) מהירה והכוונה היא במעבר בין פונקציות שונות צג גדול(2-2.5") וידאו עם קול וכל הפיצ'קס של עיניים אדומות וכו' ומחיר שנע בין 500-600 ש"ח עם גמישות קטנה

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

מבין השלוש, לקנון החיישן הגדול ביותר (יתרון לאיכות תמונה), אחריה הפוג'י, לזו יש יתרון של חיישן מעולה (טיפה קטן יותר לעומת הקנון, ועם יותר פיקסלים), לקנון עינית אופטית (יתרון - לדעתי).

אני הייתי הולך על הקנון או הפוג'י, כאשר ההעדפה האישית שלי היא לקנון.

פורסם

אוקיי לאחר ששמעתי מספר עצות נותרתי בין fuji a-600 לבין samsung s-630 ד"א בפוג'י הוידאו הוא עם קול

פורסם

לאחר כמה גיגה של תמונות על A550 - מצלמה טובה - רק ביום!

חרא של תמונות בחושך( בכל מצב ).

אוהבת בטריות.

למי שמתלבט.

פורסם

למה שלא תנסה לקנות מצלמה איכותית יותר יד שניה ?

לי את הA540 , מרוצה ממנה מאוד , איכות וידאו מטורפת , לא זוללת כל כך סוללות , ותמונות איכותיות למדי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...