Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה קלה,האם מדובר במנוע HDI או במנוע הישן יותר ללא טורבו?

אם שאלת לגבי ההודעה שלי -מנוע ישן ללא טורבו

לחבר שלי נאמר שבמנועי HDI התקלה טופלה ע"י היצרן. כנ"ל בג'אמפי HDI.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נתקלתי בהרבה מקרים שרצועת האביזרים נפרמה וחלקים ממנה חדרו למכסה הטיימינג וגרמו לקריעת הרצועה,בחלק מהמקרים הקאמשאפט נשבר לשלושה חלקים ולא נגרם נזק לשסתומים.קיים גל זיזים חלופי בשוק שמחירו 600 ש"ח ואין צורך בפרוק הראש.

ניתן להמנע מהתופעה בדגמים הישנים ע"י החלפה יזומה של מותחן רצועת האביזרים וכיוון נכון של עומס המתיחה ע"פ הוראות היצרן.בדגמים החדשים חופש בציר משאבת ההגה עלול לגרום לאותה התופעה גם כאשר אין נזילה.

פורסם

עם טיפלתה לי הספר באוטו במוסך מורשה ויש לך לכה את הקבלות אתה לא צריך לשלם שקל זה בעיה של המוסך ולפי דעתי אתה צריך לשלוח מכתב ליצרן וגם ליבואן ולבקש החזר כספי או לחילופין לתבוע את המוסך רשלנות במיוחד שזו תקלה שיודעים עליה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448545,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367377,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256996,00.html

פורסם

במקרה זה, הקשבה לפעולת המנוע (הקשבה נטו, ללא רדיו וכו'), עשויה (לא תמיד !) ל"הציל" את המנוע, שכן רצועת אביזרים שמתפוררת כפי שהזכירו קודמיי, מתחילה ל"הצליף" עם סיבובה, ולגרום לרעשי לוואי.

פעמיים קרה לי, והסתכם בהח' הרצועה בלבד.

alfa 156 2.5.

פורסם
ברשותי ברלינגו 2004 עם 90,000 קמ.

ברלינגו שנת 2003 100 אלף ק"מ רצועת טיימינג נקרעה (אחרי החלפה ב 90 אלף)-.

1. די מפתיע אותי הקילומטראג'ים שאתם מצטטים פנה ובצורה איסטינקטיבית אני משער שמדובר ברכבים שנקנו מסוחרים /מגרשים והורדו מהם מאות אלפי קילומטרים מהנסועה.

מי בדיוק קונה ברלינגו ונוסע 12K ק"מ בשנה?

2. לציתות השני, קריעת טיימינג ב 100K ק"מ לאחר שהוחלפה ב 90K היא רשלנות של המכונאי ויש לחזור אליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. די מפתיע אותי הקילומטראג'ים שאתם מצטטים פנה ובצורה איסטינקטיבית אני משער שמדובר ברכבים שנקנו מסוחרים /מגרשים והורדו מהם מאות אלפי קילומטרים מהנסועה.

מי בדיוק קונה ברלינגו ונוסע 12K ק"מ בשנה?

2. לציתות השני, קריעת טיימינג ב 100K ק"מ לאחר שהוחלפה ב 90K היא רשלנות של המכונאי ויש לחזור אליו.

1. רכב יד ראשונה מסוכנות. חבר שלי קיבל אותה עם ניילונים. רכב היה בן 4- 25 אלף ק"מ בשנה ומשמש להובלת מערכת הגברה קטנה( כמה רמקולים ) וכרכב משפחתי.

2. זה בידיוק מה שאמרתי לו-רשלנות של המכונאי (מישהו פרטי) אבל חבר שלי השתכנע שזה ביש מזל וממשיך לטפל אצלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפנמי כשלוש שנים לאישתי היה ברלינגו מהעבודה - אותה צרה בדיוק, אחד לאחד כמתואר פה. לפני זה היו עוד כמה צרות עם הרכב - והרכב טופל במוסך מורשה כל הזמן, כל הטיפולים בזמן - ובכל זאת התקלה הזו התרחשה גם אצל אישתי.

במהלך שלוש השנים מאז שמעתי על לפחות עוד שלושה שקרה להם.

אני לא הייתי מתעסק עם זה - לדעתי המוסכים לא יודעים לטפל טוב במנועי הדיזל.

סתם תחושה...

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

רק למען הפרוטוקול, גם אצלי בברלינגו נקרעה רצועת אביזרים, ב 113 אלף ק"מ, לאחר שהוחלפה (כנראה) ב 60 אלף.

במקרה שלי מכסה טיימינג לא נשבר, והנזק הסתכם ברצועת אביזרים בלבד.

מדובר ברכב מהמשלוחים הראשונים שהגיעו לארץ, בתחילת שנת 1997.

חבל, שגם אחרי 10 שנים על פס הייצור, הבעייה לא טופלה.

פורסם

שאלה לחברי הפורום המכובדים (ומתנצל על ההתפרצות):

בדקתי את הקסארה שלי וגיליתי שמכסה הטיימינג שלי שבור.

האם לגשת באופן דחוף להחליפו באחד חדש? או שאני סתם פרנואיד...

פורסם

קודם כל שיההי ברור:

אם הרכב נכנס לטיימינג ב 90 אלף , יש אחריות לשנה. נקודה.

אם הוחלף טיימינג קומפלט ( כמו שצריך לעשות) משמע : רצועת טיימינג, רצועת אביזרים , מותחנים למינהם ומחזיר שמן - וזה שולם למוסך במלואו

יש לך קייס לתבוע אם לא עברה שנה.

אני משלם פי 3 יותר על טימינג במוסך מורשה כדי לקבל ראש שקט מדאגות לשנה.

לא יתכן שרצועה תקרע, לא משנה מה הסיבה, אם לא עברה שנה (חלקים מקורים בלבד!)

ועל המוסך לשאת בנזק (מנוע+ טיימינג)

פורסם

בקנגו שלי עברתי חוויה דומה 30 אלף קמ לאחר החלפת רצועת טימינג בקרסו .המיסבים בראש המנוע התפרקו במהלך נסיעה נגרם נזק דומה. קרסו נשאו ב75% מהנזק

• תוכן חדש...