Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לקבל חוות דעת והצעות.

לפני כחודש רכשתי רכב חדש ( 2008 )

עד כה הרכב לא נסע בגשם והיה תחת חנייה מקורה כל העת.

ביום חמישי בלילה הרכב חנה בחוץ (בגשם) ובשישי בבוקר נסעתי עמו בגשם שוטף ואף החניתי אותו בחוץ למספר שעות (שוב, בגשם).

עם חזרתי לרכב בצהרי שישי שמתי לב כי המושב האחורי בכל הצד הימני של הרכב ספוג מים בצורה משמעותית.

כיון שלא נפתחו דלתות או חלונות בצד זה ולא הונח דבר על המושב אין לי אלא להסיק שקיימת חדירה של מים.

(** לא שמתי לב אם המושב היה רטוב גם בבוקר או רק מהצהרים).

האם עלי לקבל תקלה שכזאת ברכב חדש ??

אודה על קבלת דעות והמלצות מה עלי לעשות כעת.

בתודה מראש,

אורי

פורסם

תשפריץ עם צינור מים, מיבחוץ ושחבר ישב ביפנים, ויראה מאיפה נוזלים המים,

בכל מקרה הרכב עדיין באחריות (2008 אמרת לא?) אז גם אם לא תגלה נזילה תחזור לחברה ותן להם לשבור את הראש.

(הרי נכנס מים)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
תשפריץ עם צינור מים, מיבחוץ ושחבר ישב ביפנים, ויראה מאיפה נוזלים המים,

בכל מקרה הרכב עדיין באחריות (2008 אמרת לא?) אז גם אם לא תגלה נזילה תחזור לחברה ותן להם לשבור את הראש.

(הרי נכנס מים)

מוסיף ומחזק את ידידי...

אם המושב נהיה מסריח מכל הרטיבות או שיש עליו כתמים משמעותיים הייתי דורש גם את זה.

בהצלחה!

נ.ב.

רק תבדוק קודם את עצמך שלא תצא חסר רצינות מול החברה, ז"א שאתה באמת סוגר את כל מה שצריך כדי שהמים לא יחדרו, אולי אשתך או אחד הילדים לא סגרו.

Polo 2012

פורסם

אולי אחת הגומיות של החלונות יבשה, והיא התפוררה? גם ברכב הכי חדש שתביא יכולה להיות גומיה "סוררת".

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אולי אחת הגומיות של החלונות יבשה, והיא התפוררה? - צר לי לבשר לך אבל דבר כזה לא ייתכן ברכב חדש.

לפותח האשכול כנראה החלון לא היה סגור לכן נכנסו לך מים לפעמים המוח של יחידת הבקרה של סגירת החלונות נתקל בבעיה והחלון לא נסגר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...