Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איסוזו דימקס להפתעתי כששאלתי את המוסך מורשה איזה מים לשים ברדיאטור הוא אמר רגילים אין בעיה...?נכון או לא?

אם לא אז מה עליי לעשות\ניקוי ע"מ להביא את המנוע למצב הכי טוב?

פורסם

מה השאלה? תחליף מוסכניק מהר , ותחליף גם את מי הקירור.

מה ז"א מים רגילים? שום רכב לא משתמש במי ברז בלבד למערכת הקירור , אולי מי ברז מהולים עם תרכיז נוזל קירור.

תמצא מוסך מורשה/לא מורשה שמבין עניין, ותשים נוזל קירור המומלץ לאוטו. בדוק גם בספר רכב, איזה נוזל קירור מומלץ. איני מכיר את הרכב הזה לכן איני יודע במדויק, מה שבטוח , מי ברז זה לא נוזל קירור.

תן יותר פרטים: מתי הרכב עבר את הטיפול? ק"מ? שנה? מנוע? האם עבר תיקון כלשהו למערכת קירור? מתי?

כמו כן , עשה חיפוש בפורום, תמצא הרבה מידע על נוזל קירור.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

Isuzu D-max 3.0L Auto 2004.

טיפול אחרון:

99500 קמ/(ברגע שקניתי את הרכב לקחתי אותו ישירות לטיפול).

היום:

104300 קמ (3 חודשים אחרי)

(בקרוב טיפול -באיסוזו עושים טיפול כל 5000)

אני פשוט רוצה לדעת כי זה רכב יד שנייה שקניתי ואז העברתי אותו טיפול כללי

+החלפתי בולמים והבנאדם שקניתי ממנו לא הקפיד.

יש לציין שהרכב נוסע טיפ טופ אבל אני רוצה להמנע מבעיות עתידיות שעלולות לצוץ עקב טיפול רשלני.

פורסם

GM משווקת את הנוזל הנ"ל לרכביה. הוא עולה 35 שקל לליטר וחצי ( או ליטר כמדומני) וצריך למהול אותו ביחס של 1:1 עם מים רכים.

הקישור שנתת מעניין, פעם ראשונה שנאי שומע על טענות על המוצר הזה.

אני אישית (בקוואליר) לא משתמש בו. אם יש לך חשש, תקנה פרסטון בגלון הצהוב (פרטים תקבל ע"י חיפוש, דובר עליו רבות).

עליו דוקא יש המלצות טובות פה.

כמו שדניאל אמר, אם הרכב חדש אצלך כדאי לעשות ניקוי ו"ישור קו" למערכת קירור, לבדוק את הרדיאטור והמשאבה.

אפשרי לעשות במוסך, רק תקפיד על הנוזל קירור ששמים שם או תביא אותו בעצמך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...