Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שמעו חברים..

החלטי לקנות יונדאי סונטה ורציתי לדעת עם יש איזה שהם בעיות כלליות ברכב או מכניות!!

מה המחיר שלה בשוק היום!

אני חוזר יונדאי סונטה 2003!!!

מנוע 2700!

תודה לכל העוזרים והועזרות!!!!

פורסם

טוב שמעו חברים..

החלטי לקנות יונדאי סונטה ורציתי לדעת עם יש איזה שהם בעיות כלליות ברכב או מכניות!!

מה המחיר שלה בשוק היום!

מנוע 2700!

מחיר המחירון של הרכב הוא K.

בשוק מוכרים את הרכב לעיתים מעל למחירון, לעיתים מתחת ובמקרים נוספים גם במחיר המחירון.

רכב לא מוצלח, לא מבטיחים לך את רוב האמינות ומיכל צמא.

אם אתה מחפש רכב מנהלים בתקציב הזה אני ממליץ לך לעבור לפאסאט 2003 115 כ''ס 2.0 ליטר סדאן.

מחיר מחירון של הרכב הוא 70K. בדרך כלל נוהגים למכור את הרכב מעל למחירון, בכל זאת שווה את המחיר.

שלומי.

פורסם

טוב שמעו חברים..

מה המחיר שלה בשוק היום!

מנוע 2700!

רכב בסיסי בקטגוריה שלו, ללא כל ריגושים מיוחדים , מאובזר מאוד.

לא ידוע על בעיות אמינות ספציפיות.

הרכב שתיין כרוני, צפה בעיר לצריכת שלק של 5-6 ק"מל, משולבת של לא יותר מ 9-10 ק"מל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה לי כזו נמכרה בגלל שהייתה אלכהוליסטית לדלק.

בעיות מיוחדות לא היו רק מאבדת מערכה כל חודש במחירון... רוב המכוניות ככה חוץ מכמה .

• תוכן חדש...