Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ביקשתי מעולם את ההיסטוריית טיפולים מודפסת אבל כן הראו לי אותה. או אם תרצו אמרו לי מה עשו ברכב ומתי בלי להראות לי אלא הקריאו לי.

אבל אני לא חושב שהם היו מתנגדים להראות לי את זה בעין, לא יודע לא ביקשתי.

גם שהלכתי עם בעיה מסויימת והיה לי ריב איתם, אז המנהל מוסך נכנס איתי להיסטוריה והראה לי מה עשו ברכב ואת זה ראיתי בעינייםן.

בנוסף לכל זה... לפני שקניתי את הA3 כמעט קניתי בורה, ובגלל שכן הראו היסטוריית טיפולים באישורו של בעל הרכב ואמרו לי שצריך להחליף את המצמד ממיר מומנט (שיפוץ גיר!!!) הצילו אותי מקניה של רכב עם גיר גמור. אחרי שלא זיהו את זה בבדיקה שלפני קניה. וזה היה בכלל במוסך של צ'מפיונס ברחובות.

אז אני לא בא להתווכח אם זה חוקי או לא, כי ממש אין לי מושג אבל נראה לי שלא עושים עם זה יותר מידי בעיות.

פורסם
לפי דעתי זה שטויות.

אז אתה אומר שכמעט כל המוסכים עובדים בניגוד לחוק?

יש איזשהו ביסוס למה שאתה אומר? או ששמעת את זה מחבר?

ובוא גם תסביר לי את ההגיון של מה שאתה אומר...

אז אני לא בא להתווכח אם זה חוקי או לא, כי ממש אין לי מושג אבל נראה לי שלא עושים עם זה יותר מידי בעיות.

בכלל לא בא להתווכח... ממש לא.

שים לב - יש הבדל (גם מבחינה חוקית לדעתי, לפחות משפטית במקרה של תביעה)

בין להראות לך מסמך מסויים, לבין מסירה של אותו מסמך לידייך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שבוע שעבר יצא לי להיות בקריית שמונה להתקנת דלקן באחד מרכבי החברה

תוך כדי שהחברה עובדים קפצתי למוסך הבשן (צ'מפיון) לברר מחיר לגבי כמה חלקים

על הדרך שאלתי אם ניתן לברר היסטוריה לגבי רכבי מכיוון שאין לי מושג וגם לא למגרש שממנו קניתי,מתי הטיימינג האחרון שבוצע

התשובה,לתדהמתי,הייתה שהם אינם מוכנים בשום פנים ואופן למסור לי אף לא מידע הקטן ביותר למרות שהרכב שלי ורשום על שמי

אלא רק למסור מידע למוסך אחר מורשה שיטפל,וגם אז רק למכונאים במקום.

אני עד עכשיו בהלם. למה לעזאזל לא מוכנים לתת לי מידע? זה רכב שלי! טוב שלא דורשים תשלום מיוחד אחרת זה בכלל היה מעלה לי תג'ננה

בכל מקרה אני מתכוון לבצע טיימינג בטיפול הקרוב אבל רציתי לדעת אם למישהו אחר יש ניסיון\קרה בעבר

תודה מראש והמשך ערב נעים \ שבוע טוב וזהיר בדרכים לכולנו

אופיר

במוסך אמרו לו שהם לא מוכנים למסור לו מידע. הם לא אמרו שהם לא מוכנים להדפיס לו את ההיסטוריית טיפולים.

הוא לא ביקש לקבל מסמך שמוכיח מתי הרכב עבר טיימינג, הוא ביקש לדעת מתי הוא עבר טיימינג ולא הסכימו להגיד לו.

מה שאומר שהם לא מוכנים אפילו להגיד בעל פה! פה אין שום הבדל משפטי בין מסמך כתוב לבין אמירה בעל פה, כי הם לא הסכימו לאף אחד מהם.

פורסם

במוסך אף אחד לא ידפיס לך שום מסמך על שום טיפול קודם אם הרכב לא היה בבעלותך. גם לא טיימינג.

יעשו לך טובה, אם יענו לבקשתך לדעת על אחד מטיפולי הרכב הקודמים.

חשבתי שהבהרנו את הנקודה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...