Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר מונובלוק

יש בו את האופציה של סאב סוניק

sub sonic

רציתי לדעת מה התפקיד שלו?

ועל איזה תדר מומלץ לשים אותו?

פורסם

sub sonic תפקידו לעשות HP לסאב בתדרים נמוכים מאוד בדרך כלל בין 15 ל35

תדרים נמוכים מאוד לא נשמעים כלל במערכת ולעיתים מורגשים

רוב השירים לא מכילים מוזיקה בתדר הזה אבל השירים המעטים שכן או שההרמניות של הבאסים

שלהם חזקים מספיק כדי להגיע לתדרים האלו בצורה משמעותית נחתכים על ידי אופציה זאת.

זה נועד כדי להקל על המגבר והסאב להשמיע את המוזיקה ולא להיות מועמס על ידי תדרים נמוכים שלא נשמעים גם ככה

בכל מערכת כיוון זה אינדוידואלי ולכן לא אוכל להמליץ לך על תדר מסוים

פורסם

הסאב סוניק נועד בעיקרו לשני דברים

הגנה על סאבים בתיבות פתוחות [כשמכוונים את ה ס"ס לתדר כיוון התיבה, כי מתחת לתדר זה לתיבה פשוט אין שליטה על הסאב והוא משתגע על לכדי נזק מוטורי]

כאשר משתמשים לדוגמא בתיבות קטנות , שלא נועדו להפיק תדרים כמו 30 או 20 הרץ , חבל על האנרגיה המבוזבזת של המערכת חשמל , אז מכוונים את הס"ס בהתאם על מנת "לחסוך" על חשמל כללי במערכת.

אותו הדבר נוגע לסאבים בעלי FS גבוה, שלא מומלץ להם לנגן יותר מדי מתחת לתדר שלהם , יש לזה הרבה גורמים

סה"כ זה HPF מאוד מאוד נמוך:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי תיבה קטנה מאוד ואטומה

והסאב סוניק אצלי הוא מ20 עד 50

אז עדיף לי לשים אותו כמה שיותר בכיוון של 50 הרץ?

פורסם

לא בהכרח , הכל תלוי במגבלות הסאב, אין בעיה גם לשים על 20 , כל עוד אתה לא חורג מהמגבלות המכניות של הסאב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...