Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בהתקנת מערכת בלאנסר 2007, כרגע יש מה שהגיע עם הרכב.

הדרישות בקצרה: איכות צליל: טובה+, עוצמה: טובה, קלט: MP3/USB

הומלץ לי ה-setup הבא:

• HU: Clarion DB365USB
  • מגבר: SoundStream Picaso 4.260
  • קומפוננט: SoundStream XSC.6
  • מיד-באס: Kicker SSMB6

הרעיון של המיד-באס הוצע כי אני לא מעוניין בסאב רגיל בגלל מקום ומחיר. הוצע לי שבמקום רמקולים אחוריים יותקנו שני המיד-באס האלה 6.5 של Kicker.

השאלות שלי הן:

1. האם החלפה של רמקולים אחוריים במיד לא תיצור בעיות בצליל או שזה setup מקובל?

2. המערכת יוצאת די יקרה, האם אפשר לוותר על משהו או להסתפק ברמה נמוכה יותר בהתחשב בדרישות שרשמתי למעלה?

3. כל הערות על ה-setup הנ"ל ...

תודה מראש

פורסם

בוודאי שיש!

למה דווקא בחרת בחברות הנ"ל?

יש חברות זולות יותר שנותנות תמורה לא פחותה.

לדעתי הרעיון עם המיד מאחורה הוא בזבוז (ככה אני רואה את זה) הייתי ממליף לך לבדוק אופציה לגבי סאב פריאייר FREEAIR

שאינו דורש תיבה.

תן תקציב וננסה לעזור עד כמה שאפשר, כמו כן לגבי רמקולים וקומפוננט בפרט, מומלץ ללכת ולשמוע מספר דגמים בשביל לקבל תמונת מצב של סוג הסאונד שאתה אוהב. כגון: מיד חזק, טוויר רך\מתכתי ועוד ועוד.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
בוודאי שיש!

למה דווקא בחרת בחברות הנ"ל?

יש חברות זולות יותר שנותנות תמורה לא פחותה.

לדעתי הרעיון עם המיד מאחורה הוא בזבוז (ככה אני רואה את זה) הייתי ממליף לך לבדוק אופציה לגבי סאב פריאייר FREEAIR

שאינו דורש תיבה.

תן תקציב וננסה לעזור עד כמה שאפשר, כמו כן לגבי רמקולים וקומפוננט בפרט, מומלץ ללכת ולשמוע מספר דגמים בשביל לקבל תמונת מצב של סוג הסאונד שאתה אוהב. כגון: מיד חזק, טוויר רך\מתכתי ועוד ועוד.

לגבי הקומפוננט, שמעתי בחנות של Morel, JBL, FOCAL ואת ה-SoundStream, זה לא חד משמעי אבל ה-FOCAL וה-SS נשמעו לי טוב, המחיר דומה.

המגבר של SS הומלץ ע"י המתקין.

התקציב שחשבתי עליו הוא עד 3000 פלוס מינוס. כרגע המפרט הנ"ל חורג מזה.

תודה

פורסם

חברים עוד לא קיבלתי תשובה (חוץ מאלירנוש), אשמח לעוד קצת עזרה.

אני חדש בתחום אבל לא ממש בא לי לעשות מחקרים של כמה חודשים, רוצה להחליט ולקנות.

בקצרה, שוב, מה שאני מחפש זה להרכיב מערכת שתתן צליל באיכות טובה + עוצמה סבירה כי אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה מכל הסגנונות וגם לפעמים בווליום לא נמוך, אבל ממש לא מחפש להרעיד את כל השכונה או להרשים מישהו.

אז HU אני אבחר כבר לבד והבנתי שקומפוננטים צריך לשמוע כדי לבחור אז אני אשמע בחנות ואחליט.

השאלות שיש לי זה הם:

א. איזה פתרון יכול להיות טוב לבסים אם אני לא רוצה להוציא כסף ולתפוס מקום על סאב רגיל, האם הרעיון של המידים 6.5 של Kicker במקום רמקולים אחוריים נשמע טוב או לא? מה ה-setup הנפוץ בד"כ? שמים קומפוננטים גם מאחורה וסאב רגיל?

ב. האם המגבר שציינתי Picasso 4.260 של SoundStream ממולץ לדרישות הנ"ל? המלצות אחרות? והאם חשוב 4 ערוצים או אפשר להסתפק ב-2?

אני תמיד מעדיף משהו איכותי ומוכר בגבול מחיר סביר, תקציב בערך 3000-3500

תודה מראש

• תוכן חדש...