Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתקנת כרטיס קול בוינדוס ויסטה

low rider
שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

התקנתי הערב וינדוס ויסטה אולטימייט X86 וגם הצלחתי להתחבר לאינטרנט (סיפור לא פשוט לבעלי מודמים USB למיניהם) המחשב מזהה את הכרטיס קול אבל לא מפעיל אותו, יש קוד שגיאה code10 שאומר שהדרייבר מעודכן במערכת אבל נכשל בהפעלה. הכרטיס קול הוא AC97 מובנה עם דרייבר של REAKTECK. אשמח לכל עזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי גם כן, לאחר שעשיתי windows update. הפתרון שלי היה כזה: לך למנהל התקנים, תמחק כרטיס הקול (אם אתה יכול, תסיר גם את התוכנה של רילטק) ותפעיל מחדש את המחשב.

כשויסטה תעלה שוב, הוא "ימצא" התקן חדש ויתקין אותו לבד. מכאן והלאה כ. הקול אמור לעבוד, אבל בשום פנים אל תתקין את הדרייבר שנמצא ב-windows update (במידה ו-windows update עושה עדכונים אוטומטיים, בטל את האופציה הזו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי הכל ואני לא עושה אפדייט. הבעיה היא שהורדתי דרייבר מיוחד מהאתר של היצרן לכרטיס הספציפי שלי, דרייבר לויסטה. עכשיו המערכת מזהה את הדרייבר וגם כותבת שהוא מתאים בדיוק, כמו גם הדרייבר המקורי מהדיסק אבל.. היא כותבת שהדרייבר מעודכן אבל נכשל בהפעלה של החומרה, מה עושים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרו לך פה, תמחק את הדרייבר ותדליק מחדש את המחשב.כשתדליק, תכניס את הדיסק של הכרטיס קול ותבחר שהווינדוס ייקח משם את הקבצים.זה אמור לעבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דו"ח: הוינדוס לא מזהה לבד את הכרטיס. למחוק את הדרייבר אני לא יודע למעט להסיר את ההתקנה במנהל ההתקנים. איך אני מוחק אותו לגמרי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד ה-SP1 לא הייתי מציע להתקין את ויסטה.

גם אחרי.

ניסים לא יקרו.

ד"א - בקרוב SP3 ל XP שמעלה משמעותית את מהירות העבודה ביחס ל SP2.

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=524024&sid=127

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח אם תכתוב לי מהו יצרן הלוח שלך ומה הדגם.

שלח לי לאי-מייל [email protected]

כן, גם דרייברים ובמיוחד ל-vista נכללים בעבודה שלי...

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוך הבא לויסטה

תפרמט ותחזור ל XP - הרבה יותר פשוט.

אני תומך.

אתמול הייתי במצגת עם מנכ"ל צעיר של חברת סטארט-אפ עם טכנולוגיה מתקדמת (מאילו שנמצאים בחזית המאגניבות, עם סקטבורד לתחבורה בחברה ומזכירה בלי חולצה. טוב, אולי עם...).

הוא החזיק עם ויסטה שלושה חודשים, שזה יפה מאוד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...