Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום לכם

העניין הוא כזה יש לי ארבע הצעות לרכישת רכב בבקשה תעזרו לי לבחור ואם תוכלו לנמק מה הבעיה של כל דגם

1. אופטרה 1.6 2005 מליסינג , ק"מ: 65000 במחיר של 62000 ש"ח

2. מיציבושי לנסר 2005 מליסינג ,ק"מ: 90000 במחיר של 65000 ש"ח

3. פג'ו 307 2004 מליסינג, ק"מ : 100000 במחיר 64000 ש"ח

4. רנו מגאן 2004 יד 1 צורה חדשה פרטית (מטרייד אין) ק"מ :65000 במחיר של 60000 ש"ח

מקווה שתיתנו לי תמונת מצב מלאה

נ.ב כל הרכבים תקינים ללא תאונות +ספר טיפולים מלא

פורסם

המיצובישי היא האמינה ביותר מבין המכוניות שרשמת. אך הבטיחות לא משהו..

אך המגאן תהייה הבטוחה ביותר, אך האמינות לא משהו משהו..

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לפני כשנה היתה כתבה במגזין "אוטו" לגבי המגאן במסגרת הפינה "יד שנייה", טענו שם שיש כלי רכב כאלו שמרגע שיצאו מהמפעל נתקלו בבעיות, ויש כאלו שלא עשו אפילו בעיה אחת.

פורסם

אם האמינות היא הפרמטר היחיד שחשוב לך, אז התשובה משלל האפשרויות היא ללא ספק מיצובישי לנסר.

אם יש פרמטרים אחרים, אז פרט אותם לקבלת תשובה.

אני אישית לא הייתי לוקח את הלנסר, מפאת הק"מ העצום שלה יחסית לשנתון.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לדעתי האופטרה לא באה בחשבון בכלל אין לה שום יתרון על השאר, אבל הרבה חסרונות.

גם הפזיו לא נראת מציאה בגלל הקילומטראז + ליסינג, גם כך האמינות לא בשמים ועוד אחרי ליסינג ומספר רב כלכך של ק"מ לדעתי יהיו בעיות איתה.

יכול להיות שהמיצובישי תהיה אמינה יותר (יכול להיות שלא כי היא אחרי ליסינג) אבל האמינות (אם תהיה אמינה) זה היתרון היחיד שלה על המגאן.

המגאן בטוח שתהיה בטוחה יותר ,(לפי זה שהיא מטרייד אין) אז הידיים היו פרטיות ואם טופלה לפי הספר אז לא צפויות בעיות. אני חושב שגם בפנים המגאן מרווחת יותר הנדסת אנוש טובה יותר ונסיעה הנעימה יותר.

אישית הייתי הולך על המגאן.

פורסם

הבעיה של כל הרכבים האלה היא שכולם מליסינג. לא מומלץ ואין שום סיבה לרכוש רכב מליסינג, במיוחד בדגמים כאלה שהם נפוצים בשוק ולא תהיה שום בעיה לקנות רכבים כאלה מפרטי.

פורסם

חברה תודה לכם על הענות

אני מחפש מליסינג מכיוון שיש נוסחה פשוטה שנתון גבוה בפחות כסף (העניין הוא למצוא גם ק"מ נמוך וגם רכב אמין ובטוח)

מצאתי גם פורד פוקוס 1600 מליסנג עם 80000 ק"מ במחיר של 57000 ש"ח (נמכרת במגרש של חברה גדולה ולא אצל סוחר קטן) .

לגבי הרנו מגאן הרכב נבדק במכון ושם נרשם שיש לו בעיות עם הדסקיות של תיבת ההעברה (כנראה נדרש להחליף שמן בגיר) נראה לי שאני ארד מהרנו

איך הפוקוס מבחינת אמינות ואיכות?

פורסם

הפוקוס כמכונית נטו מצויינת. אמינותה טובה מאד, מרווחת, נוחה ומתנהגת יפה.

כמובן שיש לבדוק כל מכונית ספציפית לגופה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...