Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מחפש כבר כמה זמן, ואתמול הוא ראה מודעה לרכב יד ראשונה עם 80000 ק"מ, מודל 96.

הרים טלפון, 7:30 בבוקר. בעלת הרכב והוא מתחילים לדבר, והיא מספרת לו שמרבע ל-6 בבוקר היא מקבלת טלפונים נון סטופ. הטלפון הראשון היה של בחור מחיפה (היא מהמרכז) שהשביע אותה לשמור לו את האוטו, ואמר שהוא קונה אותו בוודאות, ושהוא יוצא אליה בעוד מספר דקות. בזמן שהיא דיברה עם המכר שלי הבחור היה בדרך אליה. היא אמרה גם שלא היה לה נעים מהבחור מחיפה בנוגע לשאר האנשים שהתקשרו והציעו לה יותר ממה שהוא מציע (!!) אז היא העדיפה אולי להפסיד איזה 1000 ש"ח אבל לתת את הרכב לבחור הראשון בשביל לא לצאת מניאקית.

היא אמרה למכר שלי שהיא תתקשר אליו אם הבחור הראשון לא יקנה. אחרי שעה שעתיים היא מרימה לו טלפון, ואומרת שהרכב נמכר, אבל היא רצתה להתקשר ממילא לספר לו כי הוא היה נחמד. מסתבר שהבחור מחיפה הגיע. הביט על הרכב חיצונית. לא פתח מכסה מנוע, לא נהג אפילו!! לא לקח לבדיקה כמובן. וקנה במחירון (או מעל, לא בטוח) תוך פחות מחצי שעה.

מדהים, לא? עכשיו אתם בטח חושבים שזה איזה רכב מיוחד, או נדיר, או אפילו משופר...

יונדאי לנטרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו, קורה.

קצת לא קשור אבל,

לי היה חבר שנפל עם רכב חזק! אבל באמת חזק.

הרכב היה שמור חיצונית בצורה מדהימה. מונע מצוחצח, פשוט נראה מושקע. החבר ראה את הרכב, ומיד קנה. לא לקח לבדיקה, לא עשה נסיעה.

פשוט קנה!

לאחר שבוע וקצת, התחילו הבעיות. בעיות חום, בעיות סחיבה ועוד בעיות שבשבילן צריך דף עצבני של HTML :wink: .

כשהוא נזכר לקחת למוסך, הנזק היה רציני מידי, והנזק לכיס היה עוד יותר גדול.

הרכב היה רנו קליאו שנת 96.

עם ישראל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לאבא שלי היה סיפור נחמד לאללה.....

כשהוא רצה לפני איזה 5 שנים לקנות מכונית אז הוא הגיע דרך מודעה בעיתון לאיזה בחור שפירסם אימפרזה (לא טורבו,הלוואי טורבו,אימפרזה 1.6) ואמר שהיא במצב מעולה.

קיצר הגעתי עם אבא שלי לבחור וראינו את הרכב,ובאמת היה נראה יפה ושמור,גם חיצונית וגם פנימית.

אבא שלי שמבין בכל המכונאות רכב בדק את האוטו וראה שמבחינת מנוע לא נראות בעיות משמעותיות.

הוא דיבר עם הבחור לגבי המחיר,והוא אמר לו שהוא דורש מחירון,לא שקל פחות ואין בכלל על מה לדבר,כי האוטו נורא שמור,והוא יד ראשונה ולאוטו קילומטרז' בטווח הסביר.

אבא שלי הסכים אבל דרש לקחת לפני את האוטו לפחח שלו שיבדוק את היסטוריית התאונות של הרכב,ושם התגלתה הפתעה קטנטנה........

האוטו היה מורכב מ-3 מכוניות........

הסתבר שהוא עבר תאונה קטלנית שבגללה הוא הורד מהכביש,ואז הבעלים החליט לרכוש אותו חזרה מהביטוח במחיר אפסי, ואז ריתכו לו פרונט חדש (כל הבלוק של הפרונט מהשימשה הקידמית היה של מכונית אחרת),וריתכו לו חלק אחורי חדש,שיפצו את כל התא נוסעים שגם נהרס,וזהו,העמידו רכב (לכאורה) חדש.

כמובן שבאותו רגע אבא שלי אמר לבחור "היה נעים להכיר,ביי !".

זה מדהים איך היה לבחור הביטחון לנסות לרמות אנשים ולדרוש מחירון לא גמיש על רכב שלא נראה לי בכלל שאפשר להגיד שיש לו שילדה.....

מה שכן,העבודה שבוצעה על הרכב היתה מדהימה.........פשוט חדש,מי שלא פחח במקצועו ומנוסה מאוד לא היה מזהה שעשו שם עבודות שיחזור וריתוכים (אפילו הפחח של אבא שלי התלהב מהעבודה...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אח שלי נפל עם זה חזק.

לפני איזה 5-6 שנים, חיפש סוזוקי בלנו.

מצא.

בחור מאוד נחמד, נראה מאוד אמין.

הרכב היה במצב מעולה, נראה שמור מאוד וקילומטראז' טוב.

אח שלי קנה.

בלי קומפיוטסט בלי נעליים.

כשהוא התכוון למכור את האוטו התברר שהאוטו היה בתאונה קשה, ואחי איבד על זה משהו כמו 13,000 שקל... נחמד לא?

מסקה: תשקיעו 400-500 שקל בקומפיוטסט ! :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
הוא מחפש כבר כמה זמן, ואתמול הוא ראה מודעה לרכב יד ראשונה עם 80000 ק"מ, מודל 96.

הרים טלפון, 7:30 בבוקר. בעלת הרכב והוא מתחילים לדבר, והיא מספרת לו שמרבע ל-6 בבוקר היא מקבלת טלפונים נון סטופ. הטלפון הראשון היה של בחור מחיפה (היא מהמרכז) שהשביע אותה לשמור לו את האוטו, ואמר שהוא קונה אותו בוודאות, ושהוא יוצא אליה בעוד מספר דקות. בזמן שהיא דיברה עם המכר שלי הבחור היה בדרך אליה. היא אמרה גם שלא היה לה נעים מהבחור מחיפה בנוגע לשאר האנשים שהתקשרו והציעו לה יותר ממה שהוא מציע (!!) אז היא העדיפה אולי להפסיד איזה 1000 ש"ח אבל לתת את הרכב לבחור הראשון בשביל לא לצאת מניאקית.

היא אמרה למכר שלי שהיא תתקשר אליו אם הבחור הראשון לא יקנה. אחרי שעה שעתיים היא מרימה לו טלפון, ואומרת שהרכב נמכר, אבל היא רצתה להתקשר ממילא לספר לו כי הוא היה נחמד. מסתבר שהבחור מחיפה הגיע. הביט על הרכב חיצונית. לא פתח מכסה מנוע, לא נהג אפילו!! לא לקח לבדיקה כמובן. וקנה במחירון (או מעל, לא בטוח) תוך פחות מחצי שעה.

מדהים, לא? עכשיו אתם בטח חושבים שזה איזה רכב מיוחד, או נדיר, או אפילו משופר...

יונדאי לנטרה.

רוני

סרוניס, ממש מפתיע אותי לשמוע שאתה מופתע ...

אותו סיפור היה לנו עם האומגה, לאחר כחודשיים של פרסום בידיעות ומלא אנשים שבאו לבדוק את הרכב, מגיע בחור, עושה סיבוב 10 דקות, בלי בדיקה ובלי שום דבר (רק מוריד קצת מהמחירון) וקונה את הרכב ...

לא משנה שהייתה נזילת מים דיי מעצבנת (מיכל מים כל בערך חודש), ושהייתה הודעת תקלה כל פעם שאתה מדליק את האוטו (במוסך לא הצליחו לפתור את הבעיה) ושאם הוא היה מבקש רק לראות היסטוריית טיפולים הוא היה מבין על איזה אוטו לא אמין הוא נפל (הוחלף חימום לכסא, הוחלף צ'ינגר, הוחלף לאגר או איזה חלק אחר שאני לא זוכר את שמו בגלל שנכנסתי פעם במדרכה והכנסנו את זה באחריות, הוחלפו נורות בלוח שעונים והרשימה עוד ארוכה) ...

בזמן ה"בדיקה" אני לא הייתי נוכח אבל חזרתי הביתה בדיוק כשאבא שלי ישב עם המוכר בבית לאחר החתימה על הזכרון דברים (ורק להבהיר משהו, אבא שלי הוא זה שהציע את הזכרון דברים), הבחור בא ואומר לי שיש לו בן בערך בגילי ושואל אותי האם הרכב יתאים לו ??? אני כמובן אמרתי לו שמדובר ברכב מאוד חזק עם הנעה אחורית (לא נראה לי שהוא בכלל ידע מה זה) ושיגיד לבן שלו שיזהר מאוד עם הרכב ושלא יעשה שטויות (מניסיון :oops: ) למרות שמדובר ברכב מאוד מאוד בטוח ...

מה שהפתיע אותי זה שהבחור בכלל לא מכיר את האוטו. מילא לקנות אוטו שכבר היה לך פעם ואתה יודע מה הבעיות האופייניות אבל לבוא ולקנות אוטו שאתה בכלל לא מכיר ושנסעת עליו 10 דקות ?!?!?!?! מזכיר לי את תופעת מאזדה 3 ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...