Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני צריכה לקנות רכב ואחרי הרבה התלבטויות ושיקולי תקציב יש שניים שהשארתי להחליט ביניהם . פיג'ו 307 2000 XT אוטומט מודל 2002 או פוקוס 1600 , 5 דלתות. (זה אחרי שהחלטתי לרדת מאלפא 147 2000 ידני מודל 2002 שמאוד מאוד רציתי ושיניתי פאזה בראש כי יהיה לי קשה להחזיק כזה אוטו).

אם יש לכם הצעות אחרות אבל לא יונדאי ובני דודיו אז אשמח לשמוע,

תודה ואחלה יום

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב ?

האם מדובר על רכב אשר יגמע ק"מ בנסיעות מחוץ לעיר ?

האם את מחפשת רכב מהנה לנהיגה או נוחות בראש מעיניך ?

הפוקוס יותר מתנהגת, ה307 יותר מפנקת ומפוארת במיוחד בדגם ה 2 ליטר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרכב ישמש בעיקר בעיר ונסיעות בינעורוניות קצרות ופה ושם בסופי שבוע טיולים בארץ, לא קילומטרז' מטורף . מחפשת אוטו אמין אבל שגם יהיה קצת ספורטיבי שיהיה כייף לנהוג בו .

לא קטן מידי כי אנחנו משפחה, אומנם מצומצמת אבל משפחה..

פורסם

לפי מה שכתבת אני מבין שאת מעוניינת במשפחתית שהיא ברמה אחת מעל כל המשפחתיות

יותר מפוארת ומאובזרת.

אני הייתי בוחר בפולקסוואגן בורה קומפורטליין 2002

מכונית מצוינת

שלומי.

פורסם

בורה היא לא רמה אחת מעל המשפחתיות האחרות, ואפילו לא נעימה למשפחה - צפופה מדי מאחור.

307 2.0 ל' מאובזרת, מרווחת וחזקה מספיק. נוחות הנסיעה לא מבריקה והאמינות לא צפויה.

פוקוס 1.6 ל' מרווחת, לא חזקה, פחות איכותית ומאובזרת מבפנים, נוחה יותר לנסיעה ומהנה יותר לנהיגה. האמינות עשויה להיות טובה יותר, אבל זה תלוי באקזמפלר שתמצאי, כמובן. יש גם להניח שהיא תהיה זולה יותר לאחזקה מה-307.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...