Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי לפני שבועיים התחממות יתר במנוע, ומאוחר יותר נקרע לי הצינור התחתון של הרדיאטור, החלפתי את הצנרת ועשיתי ניקוי לרדיאטור, במהלך הניקוי גיליתי שהמיכל עיבוי מלא בשכבה עבה של שמן, וניקיתי גם אותו ומילאתי את הרדיאטור מחדש, כרגע המנוע שומר על חום נורמלי, אבל משום מה המיכל עיבוי ממשיך להתמלא שמן, וכן יש לי טחינה על הפקק של הרדיאטור, בנוסף לפעמים המנוע מתקשה להתניע והמים במיכל עיבוי והרדיאטור מבעבעים בזמן התנעה, מה שגורם לפקק של המיכל עיבוי לעוף ביחד עם המים שבתוכו, יש למשהו רעיון לבעיה?

פורסם

במקרה הטוב הלך הפאקום ראש.

ככל הנראה צריך להוריד ראש וליראות מה הנזק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
השאלה היא האם יש קשר בין שני הבעיות?

האם הסוויפט אוטומטי?

אם כן בסבירות גבוהה שחודר שמן למים דרך קולר גיר.

ואם לא הסבירות הבאה בחשבון הוא אטם ראש

שרוף, שנשרף עקב ההתחממות יתר, שהיתה לאחרונה, שגרמה לנזק בלתי הפיך, פתיחת ראש המנוע, תוכל לגלות מה הנזק, יתכן ויש להחליף מנוע עקב כך, כי פרוק ראש המנוע לא ישתלם כלכלית.

המתן לחוות דעת מוסמכת יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ההילוכים אוטמטיים, ומה שמוזר זה שמאז הטיפול הרכב עובד מצויין,המד חום מנוע ברבע לאורך נסיעה ארוכה, רק לפעמים קשה להניע וברגעים כאלה גם עפים מים מהמיכל עיבוי. מה שמדאיג זה השמן ברדיאטור, איך אני יכול לבדוק את השמן של ההילוכים?

פורסם
ההילוכים אוטמטיים, ומה שמוזר זה שמאז הטיפול הרכב עובד מצויין,המד חום מנוע ברבע לאורך נסיעה ארוכה, רק לפעמים קשה להניע וברגעים כאלה גם עפים מים מהמיכל עיבוי. מה שמדאיג זה השמן ברדיאטור, איך אני יכול לבדוק את השמן של ההילוכים?

שהשמן לא ידאיג אותך, מה שצריך להדאיג אותך, זה שחודרת קומפרסייה לרדיאטור ערב התחממות יתר, כשהמנוע קר, ראש האלומניום מכווץ בקור, וכשהוא מתפשט בחום, הוא מעביר דחיסה למים,ומים חודרים גם כנראה למצתים, ומקשים על ההתנעה.

צר לי ידידי, אך אני לא איש בשורות היום, ולצערי יש לפרק ראש מנוע לאחר מספר בדיקות מוקדמות, שיאשרו את אבחנתי, בדיקת לחץ בעזרת מכשיר לחץ יעודי ברדיאטור, ובדיקת לחץ הפוך, ובדיקת חוסר שמן הדראולי בתיבת ההלוכים האוטומטי, במקרה של חוסר, הנוזל ההדראולי חדר למערכת הקירור.

חזור לפורום לעדכן.

בברכה

צביקה

פורסם

הבעיות בהנעה לא תמיד קורות כשהמנוע קר, לפעמים דווקא כשהוא חם זה קורה, לא הבנתי את ההסבר על הפקק אלומיניום...

פורסם

לא כתבתי פקק אלומניום, כתבתי ראש מנוע מאלומיניום, אשר בעת קור מכווץ ומונע בריחת קומםרסייה למים והרכב נוסע היטב, עם הגעת המנוע לחטמפרטורת העבודה, הקומפרסייה חודרת אט אט למי הקירור, גורמת שם ללחצים, ופתיחת מכסה הרדיאטור גורמת לסילון מים להתפרץ החוצה, כבוי מנוע חם ונסיונות הנעה שוב, יהיו קשים בגלל קומפרסיה נמוכהו ומים בתא השריפה שמרטיבים את הפלגים ומקשים יותר על נסיונות ההתנעה.

בברכה

צביקה

פורסם
יש אולי אופציה אחרת מלבד פתיחת ראש מנוע?

כן, להחליף מנוע.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...