Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לנטיס הלך הגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף דבר

הגיר החלופי לא היה תקין באופן ודאי

לא נמצאו בעיות חשמליות ברכב +מחשב גיר שנבדק

הגיר הוחלף הרכב נוסע בצורה טובה

פורסם

ובא לציון גואל.

כיצד מלכתחילה התקינו לך גיר לא תקין? כאילו, לוקחים גיר מפירוק מרכב מושבת ואפילו לא בודקים אותו לפני?

מעניין למי ירכיבו את הגיר התקול שלך :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לכול מי ששואל למה לא הלכתי למכון גירים

המוסך של מזדה נמצא במרחק של 3 דקות הליכה ממקום העבודה שלי

אני לא יודע אם למכון גירים יש את המכשיר שמתחבר למחשב הרכב

ויכול לשלול או לאמת תקלות כמו למוסך מורשה.

אין מכון גירים באשדוד הקרוב ביותר ברחובות, ההפסד של שני ימי עבודה לא היה שווה לי.

גם במכון גירים יכלו להרכיב את אותו הגיר כולם קונים מאותו מקום

בסופו של דבר קיבלתי שרות מעולה לא באשמת המוסך שהגיר מיבוא לא היה תקין.

המחיר בסופו של דבר היה זול, שילבתי טיפול גדול במקביל

בכול אופן תודה רבה לכול מי שניסה לעזור

פורסם

מכל מכון גירים יש סקאנר למציאת תקלות, ואם לא סקאנר מקיף אז לפחות אחד כזה ש"מדבר" עם המודול של הגיר.

מכון גירים בלי סקאנר לא יכול (לדעתי) לקרוא לעצמו מכון גירים בכלל.

באשקלון באיזור תעשיה יש מכון גירים ממש טוב, 15 דקות ואתה שם (איך הגעת ל-2 ימי עבודה אני לא יודע).

אבל, מה שחשוב זה שנגמרה הסאגה, ועוד יותר חשוב שאתה מרוצה והכל תקין.

סע בזהירות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...