Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לרכוש רכב יד שניה מזוג מבוגר.

שניהם רשומים ברישיון הרכב כאשר האישה רשומה כבעלים נוספים.

הבעיה שבעל מאושפז בבית חולים זה מספר חודשים (מחוסר הכרה).

איך ניתן לבצע העברת בעלות כך ?האם מספיקה חתימתה של האשה בלבד?או שיש ללכת לעורך דין שיתן אישור למצבו של הבעל ויתן יפוי כוח.

תודה

פורסם
שלום,

אני עומד לרכוש רכב יד שניה מזוג מבוגר.

שניהם רשומים ברישיון הרכב כאשר האישה רשומה כבעלים נוספים.

הבעיה שבעל מאושפז בבית חולים זה מספר חודשים (מחוסר הכרה).

איך ניתן לבצע העברת בעלות כך ?האם מספיקה חתימתה של האשה בלבד?או שיש ללכת לעורך דין שיתן אישור למצבו של הבעל ויתן יפוי כוח.

תודה

חובה להתייצב בדאר עם שני בעלי הזוג למכירת הרכב ואו שני ת.ז של המוכרים .

יש אפשרות שהאישה תגיע עם ייפוי כח למכירת הרכב שניתן לקבל בדאר או להדפיס מהאתר של משרד הרישוי .

על ייפוי הכח היעודי של משרד הרישוי יש להחתים את הבעל ,על מנת לבצע העברת בעלות ולהגיע עם הת.ז של הבעל (לא צילום אלא מקורית ).

אם הבעל מחוסר הכרה אז זו בעיה ,או שימציאו חתימה רק לצורך פרוצדורה של הבעלות וזהו .

פורסם

אם הבעל מחוסר הכרה אז זו בעיה ,או שימציאו חתימה רק לצורך פרוצדורה של הבעלות וזהו .

נתת הסבר מדוייק, אבל המשפט האחרון הוא עבירה על החוק ולכן הוא לא במקום.

פורסם
נתת הסבר מדוייק, אבל המשפט האחרון הוא עבירה על החוק ולכן הוא לא במקום.

כן ,נכון ,מעין עיגול קטן ,זה משהו אינדיבידואלי , אבל אופציה של ללכת לנוטריון או עו"ד איננה עוזרת במיוחד כי אין הסכמה שבע"פ או בכתב מצד הבעל .

אני קורא לזה מבוי סתום .

אני הייתי גם מנסח מכתב שאישה תחתום עליו שהעיסקה נעשה מצידה בצלילות דעת וביודעין שהבעל מחוסר הכרה אבל ברצונו למכור את הרכב ,למען הסר ספק בעתיד .

פורסם

בלי לחפור לך יותר מדי, החוק מציב לעיתים קרובות הרבה מבויים שנראיים סמויים, עקיפתם היא עבירה על החוק.

עזוב מהגדלת הראש של כתיבת מכתב נוסף.

תריך חתימה של הבעל ויהי מה.

במידה ומצבו קריטי (מאחל לו בזדמנות זו רק בריאות), מומלץ לפנות לעורך דין ולראות מה ניתן לעשות חוקית בנידון.

פורסם

אני לא עו"ד, אבל האם אשתו אינה אפוטרופסית חוקית עליו בזמן זה?

הרי בבי"ח, לצורך כל החלטה רפואית, יפנו אליה. אני מניח שגם היו עניינים כלכליים שהיא היתה צריכה לבצע בשבילו בזמן זה (בנקים, וכיו"ב).

• תוכן חדש...