Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כמה זמן מומלץ לחכות אחרי התנעה?

האם להניע ומיד לנסוע ?, אני נוהג לחכות כדקה אחרי התנעה ואז לנסוע

בברכה

חיים

פורסם

אם הרכב עמד מס שעות ללא התנעה רצוי לא לסוע מיד אלא לחכות דקה כדי שהשמן יעבור בכל חלקי המנוע, למניעת בלאי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה תלוי ברכב,רכבים ישנים כדאי לחכות קצת,רכבים מודרנים אין טעם,כמו כן דובר על כך רבות,תריץ חיפוש.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
זה תלוי ברכב,רכבים ישנים כדאי לחכות קצת,רכבים מודרנים אין טעם,כמו כן דובר על כך רבות,תריץ חיפוש.

רן ידידי

תודה על התשובה

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי לכן פתחתי נושא חדש

בברכה

חיים

פורסם

דובר על זה המון, טחנו את הנושא הזה עד דק.

תמצית :

גם ברכב ישן וגם ברכב מודרני יש להתחיל לנסוע מייד, השניות שלוקח לך לחגור חגורה, להרכיב משקפי שמש ולשים את הפלאפון בדיבורית מספיקות ל"חימים" הראשוני של המנוע.

חשוב מאוד בקילומטרים הראשונים, עד להגעת המנוע לטמפרטורת העבודה, לנהוג במתינות, לא להגיע לסל"ד גבוה, ולא לאמץ את המנוע.

הסבר לכך, על קצה המזלג:

טמפרטורט מנוע נמוכה=רע למנוע.

המנוע מתחמם בנסיעה יותר מהר מאשר בעמידה.

אם אתה מחמם את המנוע בעמידה, אתה מאריך את הזמן הכללי של הגעת המנוע לטמפ' עבודה.

אם תתחיל לנסוע מייד, המנוע יגיע לטמפ' עבודה מהר יותר=זמן עבודה "על קר" קצר יותר=פחות בלאי.

פורסם

תמצית :

גם ברכב ישן וגם ברכב מודרני יש להתחיל לנסוע מייד, השניות שלוקח לך לחגור חגורה, להרכיב משקפי שמש ולשים את הפלאפון בדיבורית מספיקות ל"חימים" הראשוני של המנוע.

חשוב מאוד בקילומטרים הראשונים, עד להגעת המנוע לטמפרטורת העבודה, לנהוג במתינות, לא להגיע לסל"ד גבוה, ולא לאמץ את המנוע.

.

Buki

הבנתי את הענין ברשותך אני רוצה קצת להקשות

אני גר בחיפה ולכן אני מתחיל לנסוע בעליה למשך 10 דק' כך שאני חייב לאמץ את המנוע

• תוכן חדש...