Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים, רציתי לשאול שאלה יש לי רכב מסוג bmw 525i המאוורר שלי ברכב עובד קבוע בגלל שהקלאץ שלו הלך אז סידרתי אותו שיעבוד קבוע הוא מקרר קבוע את הרדיאטור רציתי לשאול אם הוא עובד לי קבוע זה ישפיע לי על הכוח של האוטו ועל הצריכה של הדלק שלו?!! תודה

הערת מינהל המערכת:

אנא קרא את כללי הפורום, כך תגלה ששימוש בסימני הקריאה האלה: !! (ולא רק בהם) מיותר, ואסור.

בברכה

ההנהלה

פורסם

מאוורר שעובד קבוע, מעמיס את המנוע, על כן קיימת השפעה, למדוד אותה בדיוק אינני יודע. בכל אופן, לא נראה לי של 525 חסר כח, וממילא הוא בולע דלק, זה לא אומר שאני בעד סוג זה של תיקון, אך לעיתים מחירים גבוהים מאוד של חלקי חילוף מביאים את המכונאים ו/או בעלי המכוניות, לבקש ו/או לבצע "אילתורים" בתיקונים כמו למשל זה שלך.

לא סתם היצרן סידר את ה"פטנט" הזה, בין היתר להעמיס פחות את המנוע, שיפור מה בצריכת הדלק (לדעתי היא מאוד זניחה באופן יחסי לעלות התיקון) , וככל שיש פחות עומס על המנוע ,זיהום האוויר מוקטן. (ויש עוד חישובים של עומס על הרצועה וקיצור חייה (זניח לאור חישובים יחסיים ועוד.)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...