Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות רבות בין מאזדה 3 לפיגו 307 כרכב שני במשפחה

החלטתי לבסוף ללכת על דייהטסו טריוס 08

138000 ש"ח (כמבצע סופשנה הם נותנים עוד כל מיני צ'ופרים קטנים)

רק שכעת, נשארה פתוחה שאלת הצבע..

אשתי רוצה כסוף או כחול

ולי נראה שטריוס שחורה/צהובה עם חלונות שחורים תהיה מכונית מאוד יפה

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי אתה צודק.

אבל שתדע, החוק אוסר להשחיר את החלונות הבאים: שמשה קדמית, שמשה אחורית, חלון נהג וחלון נוסע (שליד הנהג).

פורסם

לטעמי, הצבע בו הטריוס מרשימה ביותר הוא אכן השחור (חלונות מושחרים- מיותר).

כדרך אגב, אילו תוספות מוצעות במחיר סוף שנה?

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אם זה רכב שני, לאישתך עדיף שהיא תבחר ולא חברי הפורום :lol:

+1

מה שהאישה בוחרת.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לאחר התלבטויות רבות בין מאזדה 3 לפיגו 307 כרכב שני במשפחה

החלטתי לבסוף ללכת על דייהטסו טריוס 08

:shock:

את הבחירות שלך כבר הדגמת לנו ואני חושב שעכשיו הגיע הזמן לתת לעזר שכנגד לבצע את הבחירות ולהציל את המצב :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:shock:

את הבחירות שלך כבר הדגמת לנו ואני חושב שעכשיו הגיע הזמן לתת לעזר שכנגד לבצע את הבחירות ולהציל את המצב :wink:

אני נוסע על רכב שטח "קצת" יותר גדול.. זה בהחלט לא בשבילי.. הבחירה כמובן משותפת :-o

התוספות שנתנות כצ'ופר - רדיו דיסק MP3 (בטח סתם משהו סיני)

2 שלטים מרימי 4 חלונות

מגש אחורי לתא מטען

טסות פלסטיק עם לוגו

משענות יד לכסאות קדמיים

לגבי הצבע.. אני לעומת אשתי חושב גם על אלמנט המכירה

מפני שבעוד שנתיים שלוש היא תרצה רכב חדש

ולכן אני מנסה להבין איזה צבע יהיה יותר "סחיר"

פורסם

אני מקווה שבגדים אתה לא בוחר עבורה.:-)

תן לה להינות..זה בשבילה אמרת לא?

גם אם היא תבחר ורוד זוהר+נצנצים...היא תנהג בו ותחייך בבוקר כשהיא תלחץ על השלט של האזעקה..

יאללה....פנק אותה

פורסם
טסות פלסטיק עם לוגו

זה תוספת?:shock:

ובמקור היא מגיע בלי טסות/בלי לוגו על הצלחת?

:-)

...לכן אני מנסה להבין איזה צבע יהיה יותר "סחיר"

סחיר, זה מה שמעניין אותך כבר עכשיו? כסוף או לבן..זה מה שנקרה בארצנו "סחיר".

בהצלחה.

פורסם

לדעתי הירוק בהיר מאוד יפה לטיריוס,ומה הקטע של התוספת של הטאסות?אם כבר מתנה אז מגנזיום או משהו!

פורסם

טאסות? זה הפינוק? כל טריוס שראיתי עד היום הייתה עם גאנטים מקוריים (חלק יפים יותר חלק פחות). רק היום ראיתי שחורה מדהימה (יחסית כמובן).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. הטריוס הבסיסית אכן מגיעה עם ג'נט ברזל בלי טאסות. מישהו אמר שנת 2008? יותר כמו 1980...

2. הצבע לא משנה. כך או כך אם אתה בוחר עבורה, צפה לכמה לילות שינה על הספה.

3. לא סתם רוב היבואנים מציעים היום צ'ופרים שונים, כולל הנחה כספית וטרייד אין מועדף. בעוד חודשיים מחירי הרכבים יורדים בגלל הפחתת מס הקניה ושינוי שווי השימוש. הפיסקאסו שאני הזמנתי עולה היום 158000 ש"ח ואמורה לרדת ל-146000 (אלא אם לובינסקי יתאבד ויוותר על שוק הליסינג). לדעתי, רכב שעולה היום 138000 יעלה בראשון לינואר לא יותר מ-130000 ש"ח, ומחיר רכב משומש בן מס' חודשים יצלול בהתאם. אתה בטוח שה"מתנות" ששוות כולן ביחד אולי 2000 ש"ח מפצות על זה?

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
לדעתי אתה צודק.

אבל שתדע, החוק אוסר להשחיר את החלונות הבאים: שמשה קדמית, שמשה אחורית, חלון נהג וחלון נוסע (שליד הנהג).

מותר.. אני השחרתי גם חלונות קידמיים וגם שמשה אחרות .

כל עוד זה 30% (אתה מקבל מהם מסמך שהם מתחייבים שזה עובר טסט)

רק שמשה קדמית אסור

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

• תוכן חדש...